Syntax Error Stockholm 26/2

Medlem
Syntax Error Stockholm 26/2

Hej!

Jag tänkte göra lite skamlös reklam för en nattklubb i Stockholm jag och många med mig arrangerat helt ideellt i över 20 år nu: Syntax Error

Namnet är, som Sol ofta påpekar, skamlöst stulet ifrån hans radioprogram. Men eftersom det är en annan kategori i Patent och Registreringsverkets system så har vi klarat oss hittills.

Här är en kort walkabout på en av våra ordinarie nattklubbar på H62 vid Mariatorget:

Syntax Error (nattklubben) grundades först och främst av Jon som ville gå ut på stan och samtidigt lyssna på Instant Remedy för 20 år sen.

Sedermera skapades den ideella föreningen Svenska Spelmusikfrämjandet och det vi medlemmar gillar mest är att spela både gammal och ny chipmusik på dansgolvet och ställa upp så många olika spelstationer som lokalen rimligtvis orkar med, gärna i flera olika rum och med dansmattor, ljuspistoler, street fighter-stickor och quake-LAN:

Modernare spelmusik, internet-kultur och tv/film-musik förekommer också i en fantastisk röra med cosplay, tipspromenad och brädspelsbord. Vi gästspelar även på andra event, konvent och fester. Vi kör även på privata tillstälningar om så önskas och en av våra väldigt uppskattade Halloweenfester besöktes och dokumenterades av SVT för Kulturmagasinet:

Under pandemin återskapade vi lokalen i VRChat och gick all-in med full-body-tracking-gäster och live-DJs: https://www.twitch.tv/videos/578343178

Vi som jobbar med klubben gör det helt ideellt för att det är roligt. Både klubben och de större koncerterna vi arrangerar bemannar vi först och främst med egna arrangörer, djs, vjs, ljus-, ljud- och bildtekniker. Vi letar alltid efter fler intresserade medlemmar för att skapa en ännu bättre upplevelse:

Så, nu, efter ett tillfälligt öppnande i oktober och november förra året, öppnar vi äntligen upp igen den 26:e februari efter nästan exakt två års nedstängning. Vi kör en gång i månaden på lönelördagen fram till sommaren och i höst. Inget förköp, 100 spänn i dörren och öppet från åtta till tre.

Ett lätt skamlöst välkomnande,
Syntax Error Stockholm

Joina gärna vår Discord om du är intresserad av vår förening eller det vi gör:
https://discord.gg/URhqp3x

Mer information på vår hemsida:
https://syntax-error.se

Chefredaktör

Har varit där några gånger, alltid haft roliga kvällar.
Rekommenderas varmt!

Medlem

Tror inte att ni behöver oroa er för namnstölden från ett radioprogram. ”Syntax error” har en äldre historik än så.


signatur

486 sx25 cirrus logic 1024kb. GB. Amiga 500 +. C64 (trasig rf-modulator)

Medlem

Kul! Kommer lätt besöka när man är i närheten.

1
Skriv svar