Om du behöver en anledning att undvika den där musikgrejen som visst sänds på SVT på lördag så är spel en bra grej, av den enkla anledningen att det är mycket roligare. Och spela tänker vi på FZ göra i helgen – vad som väntar läser du här nedanför.

Men vad tänker du spela i helgen? Berätta i kommentarerna!

Johan Lorentzon
Jag besöker Pandora, nej jag menar Adelpha i Outcast och hjälper urinvånarna mot människorna hemskheter.

Jonny Myrén
Helgen ska vigas åt en välbehövlig dammstädning av datorn och möjligen installation av AIO-kylaren som legat och drällt i X antal månader. Eventuella timmar över läggs nog på Pacific Drive.

Fredrik Eriksson
Fortsätter kramas med Final Fantasy VII Rebirth. Kan det vara så att årets bästa spel redan är här? I så fall vill jag inte missa en sekund.

Jonas Vågström
Jag kunde inte hålla mig från att klicka hem en bundle med kung fu-pärlan Sifu och fäktningssimulatorn En Garde då Steam hade rea – så man kan säga att slagsmål & dueller står på agendan!

Joakim Kilman
Tänkte spela lite mer A Void Hope, bland annat. Hade velat prova The Thaumaturge också, men det är annat före i kön så det får vänta lite.

Mikael Berg
Förmodligen lite Dominions 6 och Football Manager, men eventuellt ett hemligt spel. Vi får se!

Mike Stranéus
Efter att ha spenderat otaliga timmar spökspanarna i Ghost Recon: Wildlands är det kanske dags att ge sig på Breakpoint som fyndades på Tradera för 29 kr. Det borde vara fixat och patchat vid detta laget. Hoppas jag.

Tomas Helenius
Man ska ju göra sin plikt för demokratin, så det kan bli lite Helldivers 2. Möjligen varvat med Brothers-remaken.