I dag är Rocksteady tillbaka! Med Suicide Squad: Kill the Justice League fortsätter man berättelsen om Arkham-världen, och eftersom förväntningara spretar åt alla håll kan betyget bli... ja vad blir det? Det berättar FZ:s Mike Stranéus i morgon, lördag.

Därmed vet du vad Mike spelar. Övriga redaktionen berättar om sina spelplaner nedan. Gör det du också.

Mike Stranéus
Något av Arkham-spelen. Av förklarliga skäl.

Daniel Sjöholm
70 timmar spelade men jag har fortfarande biomer att utforska, baser att bygga, vapen att låsa upp och nya Poké... förlåt, Pals att fånga. Det blir ännu en helg i Palworld!

Johan Lorentzon
Jag och dottern kommer knarka Palworld. Mer kanske på hennes bevåg än mitt, men vi har kul tillsammans.

Fredrik Eriksson
Efter Powerwash Simulator har jag hittat en värdig ersättare i den smala men fina "lyssna på podd och spela samtidigt"-genren: House Flipper.

Robin Andersson
Att spela spel i ordning av release är överskattat. Därför fortsätter jag min baklängesresa med Persona-serien som bestått av Persona 5, Persona 4 och nu är det dags för Persona 3 Reload.

Joakim Kilman
Något sorts co-op-spel i goda vänners lag blir det i alla fall. Plus förmodligen lite Prince of Persia, antingen det nya eller kanske något av de gamla?

Jonny Myrén
Oklart. Är lite sugen på Enshrouded, så det kan bli några timmar av det.

Tomas Helenius
Plusgradersvintern tråkar ut, så jag dammar av yoken, fixar plats på SSD:n och installerar MS Flight Simulator. Mot solen!

Johan Olander
Har gått från "Vad ska jag spela?" till när ska jag hinna spela Palworld, Mount & Blade 2: Bannerlord och Broken Arrow-betan.

Jonas Vågström
Tekken 8 har kopplat ett järngrepp om mig och vägrar släppa taget. Förhoppningsvis blir de rankade matcherna lite jämnare nu när proffsen klättrat förbi!

Mikael Berg
Inte ett smack. Har fullt upp med annat denna helg, tyvärr. Men oj vad jag hade velat fortsätta ta över världen i Dominions 6...

Joel Olsson-Svanfeldt
Det blir att fortsätta Baldur's Gata 3 (såklart) med en kompis. Men jag har också fått ett nytt jobb – jag ska ta över Gernika i spanska fjärdedivisionen och försöka lyfta dem till La Liga i Football Manager 2024.

Valentin Lundin
Det blir en schizofren blandning där Palworld och Enshrouded varvas med Hellblade!