EA:s senaste budgetrapport berättar att du får fortsätta vänta på Dragon Age: Dreadwolf. Rapporten listar vilka spel EA tänker lansera under perioden fram till 31 mars 2024, och där ingår inte Biowares efterlängtade rollspel, det har Eurogamer snappat upp.

Men EA har en del annat på gång innan budgetåret slutar den 31 mars 2024. Viktigast är EA Sports FC, det nya fotbollsspelet som ska ersätta Fifa-serien, pengamagneten som man nu tappat licensen till. På sex månader har höstens Fifa 23 sålt bättre än föregångaren gjorde totalt, så det är ett tungt tapp. Får se köparna hittar över till EA Sports FC i höst.

Annat intressant är ett ej offentliggjort racingspel. Codemasters (som EA tog över häromåret) tar i år över den officiella rallylicensen WRC, så kanske rör det sig om ett nytt rallyspel från Codies. Man flaggar också för ett nytt spel från EA Sports: en uppföljare golfliret EA Sports PGA Tour, tro?

Några titlar med officiellt spikade releaser under perioden: F1 23 (16 juni), den nya singleplayer-shootern Immortals of Aveum (släpps perioden juli-september), NHL 24 (okt-dec) och Madden 24 (jul-sep). Och så fotbollen då, som ska komma mellan juli och september.

Slutligen kan konstateras att det inte verkar bli något nytt Battlefield-spel på ett tag, trots att det jobbas på en kampanj av något slag.