Soldat, det är åter igen dags att bege sig in i krigets dimma. Den här gången kan du ta värvning i den franska armén och det står klart att #Dice slagit hårt på den stora trumman med "They Shall Not Pass".

Fyra nya kartor bjuds det på när det vankas dlc till #Battlefield 1: Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons och Rupture. Att slåss på Verduns slagfält är en våt dröm för många här på redaktionen. I den här tappningen handlar det om slåss i uppförsbacke för att nå det gigantiska fortet på toppen. Den härjande skogsbranden efter ett massivt bombardemang målar slagfältet.

Det bjuds även in till ett nytt spelläget, vilket är Frontlines. Detta är som en blandning mellan conquest och rush. Båda lagen slåss om en flagga i taget och när denna är tagen vandrar slaget vidare till nästa. Tar du över fiendens högkvarter förvandlas spelet till en slags rush-variant där du måste ta över telegrafstationer. Vi hoppas detta visas mer via rörlig bild senare.

Char 2C är en fransk stridsvagn och är en ny "behemoth" du kan kontrollera i "They Shall Not Pass". Om du undrar hur den ska kunna vända kriget – Googla. Den får sällskap en lite lättare stridsvagn som kallas för Saint-Chamond.

Dlc:t har lite mer att erbjuda. Bland annat "Trench Raider" som är en ny elitklass. Perfekt för dig som hatar dina motståndare. Gillar du att spränga saker finns en stationär haubits och denna liknar en mörsare (svenska för mortar) i styrningen.

Vi väntar med spänning på en trailer. Avez-vous?