I slutet av förra året annonserade företaget TPCast att utvecklar en trådlös uppgradering till VR-headsetet HTC Vive, en produkt som gick att testa på den nyss avslutade CES-mässan. Tested fick en audiens och förutom en intervju med en av personerna från företaget fick Norm möjlighet att testa systemet. Enligt honom, och baserat på den korta spelstunden, gick det inte att skilja upplevensen från den sladdkopplade.

Systemet bygger på att en dosa kopplas till headstetet som sedan kommunicerar trödlöst med en väggmonterad adapter i vilken datorn är kopplad. Enligt skaparna skickas originalbilden utan komprimering med så lite som 2 millisekunders fördröjning och Norm fick anstränga sig för att störa signalen.

Tested har också kännt och klämt på Delux Audio Strap, tillbehöret som ersätter sättet du bär HTC Vive med ett system som påminner om Oculus Rift-lösningen. Istället för mjuka remmar bygger detta på en fast ram som likt konkurrenten också har monterade hörlurar. De kikar också på Vive Tracker, ett tillbehör som fästes på allt möjligt och därmed gör det spårbart genom Lighthouse-fyrarna.