Efter att tiotusentals fans rasat över det utannonserade Games for Windows Live-stödet i den kommande pc-versionen av #Dark Souls så tycks det nu som att utgivaren #Namco Bandai lyssnar på klagosången.

En talesperson för studion säger att "vi kanske har ännu ett utannonserande angående utgivningen", vilket i klartext antagligen innebär att företaget just nu kikar på att erbjuda alternativ till #Microsofts utskällda digitaltjänst.

Bland nyheterna i pc-versionens Prepare to Die-utgåva märks tre-fyra nya bossar och lika många nya områden. Men även mer story, nya fiender och figurer kommer att berika den förrädiska spelvärlden. Prepare to Die-regissören Hidetaka Miyazaki vill inte säga något om också konsolspelarna får ta del av extramaterialet.

– Det är helt förståeligt att folk som köpte den ursprungliga konsolversionen har de här frågorna [om bonusmaterialet]. Men som regissör för Dark Souls: Prepare to Die-utgåan kan jag inte besvara din fråga. Men jag vill verkligen framhäva för de som köpte den ursprungliga konsolversionen att jag beklagar att vi inte har några nyheter för er vid detta tillfälle. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!, säger Hidetaka Miyazaki.