#Bioware meddelar att de släpper ett nytt #Mass Effect 3-slut i form av gratisnedladdningen Mass Effect 3: Extended Cut i sommar. Tillägget släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 och innehåller ytterligare filmsekvenser och epiloger.

Med det nya slutet hoppas Bioware tillfredsställa alla de fans som protesterat våldsamt mot hur sci-fi-trilogin avslutades.

– Vi är alla otroligt stolta över Mass Effect 3 och arbetet Casey Hudson och teamet gjort. Sedan lanseringen har vi lyssnat på feedback från våra mest passionerade fans och vi svarar nu. Med Mass Effect 3: Extended Cut tror vi att vi fått till en bra balans mellan att leverera de svar spelarna vill ha samtidigt som vi bibehåller teamets artistiska vision för slutet av denna berättelse i Mass Effect-universumet, säger Bioware-chefen Ray Muzyka.

– Vi har omprioriterat våra utvecklingsansträngningar efter lanseringen för de fans som vill ha ett slut med mer kontext och klarhet i spelets slut, på ett sätt som känns mer personligt för varje spelare, säger executive producer Casey Hudson.