Typ: Test

294 artiklar i arkivet.

Filtrera
21

Steelseries 7H

Steelseries senaste är ett tillskott i mellanprissegmentet av gaminghörlurar som är okej men aldrig fantastiskt. Det inte särskilt inspirerande nyckelordet heter hyfsat.

12

Mionix Naos 3200

Ibland kan ett steg bakåt vara ett steg framåt, att satsa på färre funktioner men att göra de som finns riktigt bra. Plats på scen för gamingmusen Mionix Naos 3200.

19

Logitech G930

Explosioner, skottlossning och vrålande V12-motorer, allt utan att störa omgivningen eller störas av densamma. Lösningen? Hörlurar förstås.

18

Logitech G700

Det är mer med en gamermus än laser och hög upplösning, till exempel knappar, knappar och några extra knappar.

50

Filco Majestouch

Mer än tusen spänn för ett till synes helt ordinärt tangentbord som råkar ha mekaniska switchar - en lyxprodukt för övervintrade nostalgiker? Nej, young Padawan, det är mycket mer än så.

33

Playstation Move

I över femton års tid var det Sony som satte trenderna men nu är det de som ligger efter. Klarar Move och de inledande spelen att bjuda något motstånd mot Nintendos fyra år på marknaden och deras drygt sjuttio miljoner sålda Wii?

12

Roccat Pyra Wireless

Roccat vill sätta guldkant på den mobila gamerns tillvaro med en småväxt mus fylld med kraftfull teknik.

19

Ace Edge 3200

Den trångbodda spelmusmarknaden har fått ytterligare konkurrens. Edge 3200 är en gnagare från Ace of Sweden som glider som en oljad blixt. Men mjukvaran är mindre spännande.

19

Nintendo DSi XL

Nintendo har just släppt sin fjärde DS, den biffiga DSi XL. För dig som spelar hemma är den nya jättemodellen den kanske bästa hittills – trots få nyheter.

27

Razer Abyssus

”Back to the basics” är det första som möter mig på Abyssus produktsida, men vad Razer menar med tillbaka till grunderna är inte riktigt detsamma som dyker upp i mitt huvud när jag ser orden.


69

Mionix Naos 5000

Svenska Mionix fick genomgående goda recensioner för deras Saiph-möss som kom förra året. Nu plockar de fram lite mer krut och lanserar supermusen Naos 5000.

19

Roccat Arvo

Roccat är ett av de senaste företagen som specialiserat sig på att bygga hårdvara till gamers. En av deras nya produkter är ett tangentbord vid namn Arvo. Vi tar en titt.

26

Razer Imperator

Bland styrdonsutvecklare är Razer ett beprövat namn. Från kulmössens Rolls Royce till en drös möss som alla fått namn efter olika ormtyper. Och så från ingenstans, Imperator. Vi har testat. Åh, vad vi har testat, och vi tänker nu dela med oss av slutsatserna.

30

Steelseries Xai

Steelseries är en serie produkter för folk som tar sitt spelande på högsta allvar. Företaget säljer headsets, tangentbord och - du gissade det - möss, och med Xai är det inget snack om att man premierar funktion före yta. Men hur väl presterar egentligen den smäckra nyheten i FZ:s stenhårda fälttest?

28

Roccat Kova

Pwned, newb, loser och game over. När polarna fraggar dig sönder och samman är det såklart inte dina spelfärdigheter det är fel på - det måste vara musen! FZ har testat en spelmus som utlovar den ultimata spelupplevelsen, kanske är den något för dig?

26

Razer Naga

Så var det dags för hårdvarutillverkaren Razer att skeppa ut en ny mus. Denna gång är musen tänkt användas av alla som spelar MMO-spel på nätet. Låt mig presentera Razer Naga.

0

Logitech Wireless Drum Controller

Gudarna ska veta att alla Guitar Hero World Tour-spelare behöver ett bättre trumset. Logitechs nya är inte svaret.

27

Logitech Wireless Guitar

Logitechs lyxgitarr gör mycket rätt: den har tyngden, utseendet och känslan. Ändå uteblir det stora habegäret.

45

Qpad Heaton

Tillhör du dem som har problem med att hålla musen på plats på mattan? I så fall kanske du ska ta en närmare titt på musmattan Qpad Heaton.

24

Qpad 5K

Bjässar som Razer, Logitech och Microsoft slåss alla om våra pengar. Kan det vara dags för de tre att öppna dörren för en fjärde aktör?

24

Mionix Keid 20

Keid är ett stjärnsystem som ligger 16,5 ljusår från jorden. Med headsetet Keid 20 lovar tillverkaren Mionix en kvalité som ligger ljusår före spelen. I vår recension får du reda på om det stämmer.

21

Gigabyte GM-M8000

Gigabytes mus GM-M8000 riktar sig till krävande spelare och de sticker ut hakan rejält - på hemsidan hävdas att de har produkter som är till 100% perfekta. Dagens spelare kräver mer av utrustningen och då gäller det att även musen håller måttet.

14

Trådlösa mikrofoner till SingStar

Kan trådlösa mikrofoner frälsa Singstar-utövarna och råda bot på hemskheten i vissas stämmor? Vi levererar ett sjungande utlåtande.

41

Razer Mamba

Hårdvarutillverkaren Razer fortsätter att likt en kobra spotta ur sig nya prylar för oss som vill spela på datorn. Passande nog går deras senaste mus under namnet Mamba.

29

Nintendo DSi

Nintendos senaste DS-version, DSi, har funnits ute i svenska butiker sedan början av april. Fortfarande osäker på om din gamla tjock- eller Lite-version behöver bytas ut? Misströsta ej, FZ har testat och testat och berättar precis allt du behöver veta!