Nyckelord: wii-sports

87 artiklar i arkivet.

Filtrera
10

Pilotwings Resort

Nintendos främsta vapen mot 3D-skeptikerna visar sig vara en godispåse fullproppad med G-kraft, loopar och spelglädje.

26

Nintendo 3DS

Framtiden spelande är bärbart, glasögonbefriat och tredimensionellt. FZ recenserar Nintendos nya underverk.

11

Dance Central

De har redan fått dig att investera i en mindre ocean av instrument. Nu vill Harmonix skaka rumpan av dig med Kinect.

33

Playstation Move

I över femton års tid var det Sony som satte trenderna men nu är det de som ligger efter. Klarar Move och de inledande spelen att bjuda något motstånd mot Nintendos fyra år på marknaden och deras drygt sjuttio miljoner sålda Wii?

7

Nintendos vårkollektion

2009 var inget muntert år för den inbitne Nintendo-nörden. Men efter regn kommer solsken. FZ åkte till London för att prova på Nintendos nya patenterade dunderkur. Och visst pekar mungiporna uppåt på resan hem.

16

00-talet enligt spelbranschen

00-talet är slut och medan tio år kanske inte är så mycket i andra medier har den relativt unga spelbranschen tagit sjumilakliv framåt. Vi ställde frågan "Vad har varit viktigast de senaste tio åren?" till en rad människor som antingen utvecklar eller skriver om de spel du njuter av.

162

00-talets viktigaste spel

Många spel förändrade världen under förra decenniet. FZ-folket har slagit sina kloka skallar ihop och fått fram de som betytt mest. Här är de - 00-talets tio viktigaste spel.

43

New Super Mario Bros. Wii

Ständiga tjuvnyp, farliga närmanden och allmänt kaos. Samarbetsläget i New Super Mario Bros Wii bjuder upp till en sällsam dans.

6

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

Med tre månader kvar innan facklan tänds i Vancouver släpps två olympiska spel till Nintendos spelmaskiner. Vi kikar på Mario och Sonics atletiska äventyr, först Wii-varianten och sedan på DS.

26

Wii sjunker i pris