Nyckelord: diablo-ii

58 artiklar i arkivet.

Filtrera
123
66

Diablo III-skaparen ber om ursäkt för sitt utbrott

Jay Wilson låter i ett längre foruminlägg be om ursäkt för att han tappade besinningen gentemot Diablo 1/2-skaparen David Brevik.

94

Diablo 3-skapare ryter till efter Diablo-skaparens kritik

Huvuddesignern bakom Diablo 3, Jay Wilson, får internet att explodera när han ryter till mot Blizzard North-skaparen David Breviks uttalanden kring Diablo 3.

145

Diablo III – tolv bortkastade år?

Miljoner människor kastade sig över Diablo III när det släpptes i maj och tolv års väntan belönades med... error 37! En skakig start, och kontroverserna har fortsatt hagla – tolv år rakt ner i vasken. Men är det verkligen så enkelt?

188

Diablo III

Tre dagar efter årets största spelsläpp är vi tillbaka med den slutgiltiga recensionen. Lyckas Diablo III leva upp till 12 års nostalgidrypande förväntningar från en hel spelvärld? Välkommen till den enda (?) Diablo III-recension som inte inleds med Deckard Cains klassiska öppningsfras.

60

Diablo 3

Diablo 3 är snart här! Men, känner du lite i smyg att du är osäker på klasserna, eller är detta rentav din första date med Diablo-världen? Misströsta inte! Förbered dig för vårens största release med FZ:s guide.

65

"Diablo III har potential att sälja mer än fyra miljoner"

Branschanalytikern Arvind Bhatia förutspår att hett efterlängtade pc-liret Diablo III kommer sälja 3,5 miljoner exemplar under 2012.

31

Nomineringarna till spelens "Oscarsgala" avlöjade

Den 9 februari delas några av spelvärldens mest prestigefyllda priser ut till 2011 års mest framstående titlar. Vi har nomineringslistan för Annual Interactive Achievement Awards – och vet vem som är galans stora favorit.

38

FZ 15 år – de 15 viktigaste spelen sedan 1996 (1996-2000)

15 år efter FZ:s födsel gräver vi fram de 15 spel som betytt mest för både oss och branschen sedan dess. Här är de viktigaste spelen, ett per år från 1996 till i dag.

61

Detta innehåller Diablo III-samlarutgåvan

Precis som det maffiga Starcraft II-paketet innehåller Diablo III-samlingen mängder av godsaker. Ännu fräckare godsaker.

6

Sköna påskägg i Gears of War 3

Epic Games visar sitt sinne humor med en rad invecklade påskägg.

73

FZ listar höstens 10 hetaste spel

I en stor artikel berättar FZ:s redaktion om höstens tio hetaste spelsläpp – och varför du inte får missa dem.

37

GC: Diablo III får djävulsk svårighetsgrad

Brukar du klia dig i ditt gråstrimmiga skägg och klaga på den obefintliga utmaningen i dagens spel? Då har vi kanske räddningen – "Inferno"-svårighetsgraden i Diablo III.

0

Diablo III – Followers

You'll be slashing monsters in Diablo III with chatty companions by your side. Blizzard tells FZ why you're gonna like them.

56

Diablo III – kompanjoner

När du slaktar monster i Diablo III har du sällskap av kompanjoner. Vi ringde upp Blizzard för att få en klarare bild av vilka de älskvärda hjälpredorna är.

58

Diablo 3-beta i kvartal 3

Blizzard släppte bomben under kvällens investerarkonferens - det blir inget spelhelvete förrän i kvartal 3 men planen är att släppa spelet i år.

38

Diablo III - klassgenomgång

Fem klasser, det är vad som väntar när Diablo III släpps. Datumet är på Blizzard-vis ännu oklart, men vi inleder året med en stor genomgång av vad varje klass har att erbjuda.

84

Diablo III

Blizzard har flera gigantiska bollar i luften. Närmast StarCraft II, World of Warcraft: Cataclysm därefter och sist - men definitivt inte minst - Diablo III. Vi snokar reda på vad som egentligen händer kring djävulens tredje besök.

123