Inlägg av gundemannen

Inlägg som gundemannen har skrivit i forumet

Skrivet av Zidious G:

Hatar extra konton och har dissat mången toppspel pga det, men kanske får göra ett undantag.

Detta är garanterat ett av de toppspelen du kan skippa om konton är ett problem, såtillvida inte Marvel-filmer är det bästa du vet då…

Ser riktigt nice ut! Ska bli mysrysigt att få återvända till Silent Hill i höst

Skrivet av Freakon:

Håller med!

Känns som att många har missat dess storhet och viftat bort det som ett tech-demo.

Jag tyckte det kändes otroligt mycket som det tech-demo det är dock. Så även om jag har spelat ser jag ingen storhet med det alls

Med tanke på att Nintendo inte visar upp Switch 2 och därmed inget stort på spelfronten heller och att Sony har ett paus-år med sina egna studios, kommer ju dock Microsoft enkelt ta hem det bland utgivare som också har hårdvara. Sedan finns det ju även mycket trevligt i den listan.

Skrivet av nils45:

Någon som kan rekommendera detta spelet?

Tyvärr inte. Det är en otroligt tom och själlös öppen värld, dialog och story känns skriven av en praktikant på en kvart, ser inte speciellt bra ut med huvuduppdrag som är väldigt linjära och extremt repetitiva. Det är dock rätt bra combat, men fortfarande inte lika bra som deras förra spel Wo Long.

Skrivet av Tiggaren:

Tycker dom satt ett ganska högt pris för ett AA.
Hade det inte kostat 700:- skulle jag köpt det, nu ligger det i wishlisten och väntar på rea.
400-500kr är nog max jag känner för att köpa det för.

Kostade 549kr på Xbox när det släpptes eller om det var precis innan, vilket är ganska standard för AA nu. Så det borde väl hamna i din prisklass vid första rean

Vet inte om dom nödvändigtvis var bättre, men betydligt catchigare iaf! Sedan föredrar jag ju nu när man skippar titelmusiken helt och bara visst titeln snabbt.

The Chinese Room Är en stor favorit och detta ser verkligen ut att kunna bli ännu bättre än deras tidigare alster.

Väldigt häftig och storslagen trailer! Men tyvärr känner jag inte direkt sig efter expansionen, två år är lite för lång tid för mig att ha kvar intresset till Elden Ring, hjälper väl kanske inte heller att deras fantasy-världar är dom minst intressanta.

Skrivet av Molotov:

Gamepass är dömt att misslyckas.
Ja visst för indie osv kanske det funkar med en pengapåse till utvecklarna men att ge sina egna AAA titlar dag 1 och dessutom efter dyra uppköp av utgivare och studios så kommer det inte bära sig.
Det är väll om spelen säljer så pass bra fortfarande utanför gamepass som skulle vara räddningen men det är mycket potentiell inkomst som går förlorad av att göra på detta sätt.
Det börjar väll gå upp för MS att det inte håller.
Gamepass är inte bra för spelindustrin anser jag, detta såg man komma.

Om gamepass eller likande tjänster göra rätt, lite så som gamepass var i ett tidigare skede där man gav små utvecklare mycket pengar för att få till en bredd av mindre titlar, tror jag mera det skulle vara en räddning för spelindustrin. Det som skadar industrin mest nu är ju dessa gigantprojekt som AAA är nu med alldeles för hög budget och stor personal.

Skrivet av Mikael Berg:

Jag kan garantera att jag inte bryr mig om vilken utgivare (eller utvecklare, för den delen) som ansvarar. Det kan vara intressant i en större kontext men har inget med bedömningen av en titel att göra. Sen var det rätt omöjligt oavsett att "stämma in i kören" i just detta fall, då recensionen släpptes när embargot upphörde - alltså innan det ens var möjligt att veta vad andra tyckte.

Sen kan jag inte veta hur andras tankar går, men jag har svårt att se att det ni nämner skulle vara något den genomsnittlige recensenten lägger värde vid.

Det var verkligen inte riktat mot dig eller denna recensionen och inte detta spelet i sig egentligen heller. Utan mera en allmän fundering, där vissa företag har lite lättare än andra att få höga betyg. Sedan tror jag absolut inte det är något någon gör direkt, utan en undermedveten handling kopplat till olika saker som positiva kopplingar till ett företag och nostalgi kring företag.

En serie jag alltid velat ge mig på men som känns så otroligt rörig med alla sina spel och versioner av spel…

Skrivet av kebbe:

Ja allt är nog en enorm konspiration mot precis ditt favoritföretag.

Även om jag kanske inte håller med exakt i det hen skriver innan, så tänker jag att det finns nog en viss sanning att det är lättare att ge höga betyg och hylla spel från stora företag med bättre rykten än stora företagen sämre rykten, en vill ju inte stå ut från mängden för mycket. Där tex både Nintendo och Sony kanske får lite mera hyllning än dom kanske borde med sina titlar och där Microsoft som verkligen är i ett negativt strålkastarljus just nu, är enklare att bara vara ärlig med eller stämma in i kör kring.

Blir garanterat att spela! Inget av det som skrivs som negativt ser jag som negativt, snarare tvärtom. Tycker fler spel borde satsa på mera pussel och mindre action/strider, det om något kan ju förstöra spel. Korta spel som dessutom skippar all onödig utfyllnad i någon semi-öppen värld är också att föredra.

Ettan var riktigt bra. Men att även dom ska gå early access denna gång känns lite segt…

Hoppas äntligen det är dags för ett Mafia 4 där dom även passar på med en shadowdrop av en remake av Mafia 2 i stil med den dom gjorde på ettan.

Ja tack! Äntligen ett nytt strategi i star wars världen, ska bli otroligt intressant att få se detta.

Att Legospel baserat på ett relativt nytt spel… Finns ju massvis med intressanta andra verk som inte redan har ett spel att göra Legospel på, känns ju dumt att välja något du redan kan spela.

Skrivet av justhitx:

Vet inte om hennes inblandning i senaste Indiana Jones gjorde den produkten bättre, men i värsta fall så har gamarna på youtube en hel del content framöver.

Tyckte nog ändå att hon var det enda som kändes positivt med senaste Indiana Jones

Känns ändå lovande detta! Efter en besvikelse med Ghost of Tsushima och helt katastrofalt dåliga Rise of the Ronin är det väl äntligen dags för ett spel som lyckas i den settingen? (Like a Dragon: Ishin som undantaget då)