Inlägg av Mover

Inlägg som Mover har skrivit i forumet

Snart 1.0 äntligen har varit sugen länge på att köpa spelet

Grym trailer, alla detaljerna och allt är ingame. Synd att det är antagligen tvår år kvar om det blir till slutet av -25.

Inget slår classic wow

Äntligen, behövs för att CS ska vara relevant även på längre sikt.

Ser perfekt ut för ett köp om ett år när de patchat upp det till acceptabel kvalitetsnivå

Lyckas inte klura ut av recensionen om det är ett multiplayerspel eller bara singleplayer och om man spelar från first person perspective eller third person perspective.

WOTLK riktigt bra än så länge

WOTLK Cassic håller riktigt bra forfarande, har riktigt kul med den. Enda problemet är att lite för många andra tycker likadant, det är kö varje gång jag loggar in.

Denna trailer ger verkligen spelsuget tillbaka

WoW överlägset sedan på andra plats CS

Combat

Såg bra ut men de behöver jobba med combat såg väldigt stelt ut, vapnen hade ingen punch i sig

Äntligen!

De va på tiden

Vilken Match

The var verkligen en superspännande och underhållande match NIP hade mot Copenhagen Flames. CHF var lite av en underdog, de har imponerat stort genom att komma så långt i turneringen.

Riktigt bra

Känner verkligen som jag fått valuta för de knappt 400kr som det kostade. Snygg grafik och bra game play.
Tyvärr så finns det många repetitiva quests, men vilka miljöer och "mobs" de skapat vill verkligen upptäcka och uppleva alla av dem. Man blir nästan rädd när man sitter själv och spelar sent på kvällen då vissa zoner känns som det är Halloween i med spöken zombies och häxor.

Recension av New World

New World är verkligen blivit en megahit, men ser ingen recension av spelet på siten eller ens en förhandstitt med er initiala bedömning.

Split spacebar

Hej

när man sitter och spelar så vilar man 99% av tiden med tummen på mellanslagstangenten/Spacebar varför inte använda tummen mer, så skapa en eller varför inte till och med två nya tangenter som man kan valfritt binda till olika funktioner beroende på vilket spel man kör. tex ducka eller shift och slippa använda lillfingret för oss som har svårt med det. Förslag nedan på två eller en extra tangent.

Laaggg

Som vanligt när en ny expansion släpps, super många spelare och super lagg för mig än så länge

Ja hoppas bara spelmekaniken är bra så det inte bara ser snyggt ut som mycket annat

spiskummin

åksjuk

Om ni blir åksjuka lätt spela inte detta. Fick sluta spelet efter 30 min played, implementeringen av mouse look är inte så bra gjord.