Inlägg av Ender

Inlägg som Ender har skrivit i forumet

Skrivet av Ender:

Hösten är räddad för grabben

Som väntat Sparade på visningen till grabben kom hem, och han satt och vibrerade av glädje när han såg den...oöverträffat

Concord var ju verkligen ett Overwatch med realistisk grafik. Ser såklart rätt kul ut, men upplägget är uppenbarligen en tidigare gjord spelmekanik avsedd att sälja skin.

Orkar inte med videos som kräver YouTube inloggning, så jag kommenterar inte dem, även ifall Path of Exile 2 såklart är högintressant.

Monster Hunter Wilds så riktigt bra ut, men problemet med det är att den antagligen så för bra ut, och att det egentliga spelet antagligen kommer vara en kraftigt reducerad variant av vad vi just såg rent grafiskt. En vacker dag hoppas jag bli motbevisad på den punkten.

Astro Bot <3 <3 <3 !
Alien: Rogue Incursion: Nu har jag ju inte VR än, men nej för fan! Jag föredrar mina underkläder rena!

Marvel Rivals: Vad kul, de släpper en egen Overwatch 2 och verkar göra det långt mycket bättre än Blizzard! Ser riktigt bra ut tycker jag, även ifall jag gissar att dess existensberättigande är samma skinnmarknad som Concords.

Ballad of Antara ser ut att vara ett Elden Ring för PS5, och det lär ju knappast vara någonting negativt i sig.

Where Winds Meet och Dynasty Warriors: Origins är något av en blind spot för mig. Dessa orientaliska action-fighting-mystiska spelen som jag aldrig provat verkar vara rätt vanliga nu. Det som är gemensamt för dem är att de oftast är väldigt vackra, men tyvärr blir väldig svåra att särskilja emellan. För mig som oinitierad blir det bara "samma spel", möjligtvis med massa olika dlc's.
Det är säkert väldigt orättvist, men jag känner mest att..."ja, om man ändå hade tid att spela allt".

Infinity Nikki är samma som ovan fast i Pokemon-like genre. Frugan som sitter bredvid och arbetar sneglar på min skärm och nailar det med frågeställningen: "Palworld 2'alike?".

ordlig.se nr 877, 4/6

⬜⬜🟩⬜⬜
⬜⬜🟩⬜⬜
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Tänkte efter de första två försöken att "vad fan ska man alltid lyckas få en start där man inte får några ledtrådar, utan enbart begränsar bokstäverna man får använda!"
Från det till att (såklart bara nästan) klippa rätta ordet.

Wordle 1 077 4/6

⬜🟩⬜⬜⬜
⬜🟩🟩🟨⬜
🟨🟩🟩⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Hade nästan trean där trodde jag

Skrivet av bearlindo:

Ärligt talat, vet ej hur jag ska tolka detta svaret?

https://media1.tenor.com/m/2P1DpDpH7XUAAAAC/hmm-thinking.gif

Alltså, ordvitsar har alltid fått det att klia i kroppen på mig

Hösten är räddad för grabben

Skrivet av bearlindo:

Jag hoppas även att du fick ORK till IDÉN att bygga ihop den med?

https://media1.tenor.com/m/TIfAoRbfi5sAAAAC/muttly-laughing.g...

Om du fick det så skulle det vara kul att få se en bild om du vill

Hmmm, 3550:-...ska jag, eller ska jag inte? Ska jag....eller vänta, nä det ska jag inte.

Väldigt lite kulle jag säga...köpte en AC. Däremot så kan ju värme och fint väder göra en mer sugen på att göra annat än att spela än vanligt.

Skrivet av KoP:

Kommer bara tiilföra npc'er som kommer att rapa hur sig mera mundiarré än nödvändigt. 😐

Ändå föredrar jag eventuellt intressanta kommentarer baserade på aktuella scenarion och slumpartade händelser under spelets gång än någon som bara står och kör en slinga på random. Det kommer väl vara upp till utvecklaren hur intressant man kommer att använda tekniken, på samma sätt som 3D var för filmregissörer när det blev en grej.
Gott om skräckexempel där man bara hade eländet för sakens skulle, och tryckte in det i tid och otid, men det fanns ju filmer som faktiskt utnyttjade det på ett strålande sätt.

Jag finner inget direkt intresse av att konversera med en AI med någon slags föreställning av att det skulle vara en människa, men jag skulle kunna konversera med en AI i föreställningen av att den är en AI är intelligentare än vad den är. Även ifall jag knappast tror att världen skulle vara redo för det med många många år så fascineras jag av en självmedvetande dator. Jag tror att det inte är långt kvar innan vi är vid en punkt där en AI kan imitera självmedvetande så väl att skillnaden snart inte längre spelar någon väsentlig roll.

Ja men snälla! Grabben älskar det, så har nåt jon fått för sig att det ska vara något slags showcase demo istället för ett fullfjädrat spel.

Skrivet av kebbe:

Fast det handlade ju om utebliven försäljning. Embracer skulle sålt Lord of the Rings-rättigheterna till Saudi, Saudi backade och Embracer stod utan pengar de redan hade köpt upp på annat håll. Hela kollapsen uppstår genom att de tvingas försöka sälja studios och licenser innan tiden är rätt.

Jaså? Det skulle ju sannolikt förklara en hel del, men jag uppfattade det från början att det handlade om ett köp. Iof så fick man ju aldrig reda på vilken studio det handlade om i början (hysh hysh), så det kanske var förvirring på den punkten med.

Skrivet av trickeh2k:

Lyxfällan 2.0!

Har fortfarande svårt att förstå hur mycket luft som slottet måste vara byggt på när en aktie rasar så enbart på grund av att ett KÖP inte gick igenom. Hade det handlat om en utebliven försäljning till stor vinst hade jag förstått det, eller att ett antal spel som det pumpats in miljarder i inte sålt som förväntat...men ett köp?
Det är ju inte så att de köpte en studio på nätet för 21 miljarder, betalade summan och det var en tom kartong som kom på Postnord. Pengarna bör ju i princip kvar, men ändå ses det som en företagsvältande förlust.

Då lär man inte ha mycket substans att stå på.

Skrivet av trickeh2k:

En framgångssaga utan dess like.

För att inte tala om det fantastiska entreprenörskapet. Jag kan inte nog hylla någon vars enda bedrift verkar vara att köpa upp massa andra företag med lånade pengar.

Ett WarCraft 4 av företaget som släppte WarCraft 3 hade nog sålt som smör...synd att det företaget gått i graven.
En annan tanke är "fuck lagom". Spel är (eller kanske, "bör vara") som konst, böcker och film, det ska inte tilltala "alla" för då får man bara skräp. Det måste finnas utrymme för att ta ut svängarna utan att vara optimerat för den "breda massan".
Tyvärr blir ju det sistnämnda nästan omöjligt nu när slipsmarknaden köpt/köper upp allt...då handlar det bara om vinstmaximering, och se sådant skit vi får då.

De enda variationerna vi riskerar att se är vilka betalningsmodeller spelen kommer med.

Skrivet av Shadee:

keep em coming.

Torr humor ftw!

Jag kanske gör en höna av en fjäder här, men jag får verkligen tupp-juck av sådana skämt. LÄgg bara ner!

Skrivet av Lilagröt:

Testa om du inte gjort gärna ihop med en vän som är lite insatt.
Fattade inte heller vad som var så kul förrän jag gick med på att köra några timmar fs17 med en vän. Nu har jag köpt massa dlc till det samt uppföljarna och det är bland de spelen ja kör mest.

Åfan? Låter ungefär lika roligt som "Hem till gården (det tråkigaste som gick på TV när det bara fanns två kanaler)"-the survival game, fast barnvänligt och utan survival.
Får väl plocka ner det och prova vid tillfälle...gillar att korsa komfortzonen. Tack för tipset.

Oooh, nej, jag vet!

Remake på Conan: Exiles i UE5 släpps innan årsskiftet, sägs vara 10 ggr så stort!

Light no fire chock-släpps till helgen!
Tidiga recensioner tyder på att spelet infriar alla löften i kubik!

Fast...jag känner inte lockelsen ens när det är gratis.