Inlägg av Jonny Myrén

Inlägg som Jonny Myrén har skrivit i forumet

Skrivet av Gertzy:

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

Sorry men kan tycka att jag förtjänar att få credd för denna också. Kommer sluta ge nyhetstips om det ska vara så.

Det var givetvis inte med flit. Vi är inte mer än människor och ibland gör man en miss bland alla nyhetstips som kommer in via trådar, PM, mejl etc.

Rätt ska så klart vara rätt, och dina tips är mycket uppskattade

Skrivet av Ftmch:

Tänker att det är meningen att det ska vara en "exhibition" där det blir oavgjort, men ett slag från Paul väcker "the beast" i Mike och han manglar ner honom vilket fungerar extra bra när Paul är inställd på att allt bara är en uppvisning. Hoppas på nåt sånt åtminstone, haha.

Haha, det vore underbart. Som när syskon skojbråkar och den ena råkar slå lite för hårt så att den andra toklackar och börjar veva för fulla muggar

Skrivet av Atreyu:

Känns som matchen redan är uppgjord och den där Jake vinner

Har svårt att tro att Tyson skulle lägga sig. Tror att han har för stor vinnarskalle och stolthet för det.

Skrivet av Tiggaren:

Försvinner för gott, betyder det att man fortfarande kan lira det efter det försvunnit om man har det i biblioteket?
Väldigt sugen på att lira Dave igen men har glömt bort hur restaurangsystemet fungerade så känns som
jag kommer bli helt förvirrad om jag laddar min sparfil igen

Så länge man kniper DLC:t ska det gå att använda så länge man vill.

Skrivet av Hipshot:

Förklara gärna lite vad du menar med det sista i artikeln? För mig så är det bara så att efter att EA släppte bollen så skulle någon annan ta det där IPt och snabbt som fan utveckla ett fotbollspel med FIFA-namnet.

Du får det nästan att låta som något som skulle vara uppgjort på förhand, då är det troligare att 2k hade ett fotbollspel på g eller hade börjat planera för det så som konami har PES, sedan döpte man bara om det (helt ärligt hade jag trott att konami skulle fixa IPt).

Det är mest ett ifrågasättande av hur realistiskt det är att spelet kommer att släppas i år. Och skulle det släppas i år så känns det, precis som du säger, troligt att 2K hade något på gång innan som de sedan stöpte om med Fifa i åtanke, snarare än något de satte igång med mer eller mindre från grunden efter att licensavtalet var klart.

Skrivet av Andreas88:

Ska spelet släppas i år inför VM 2026 som spelas om två år? Blev lite tokigt nu va?

Läckarens ord, inte mina

Skrivet av Piigge:

Hoppas man kan lira kampanjen som endast 2 pers, kommer vara avgörande för min del. operations mindre viktigt då troligtvis det kommer finnas matchmaking. men linjär kampanj vill jag spela med vän endast.

Man ska kunna lira kampanjen med "upp till två andra spelare", så två spelare + en datorstyrd space marine ska vara möjligt.

Skrivet av theailer:

Jäklar så najs!
Hoppas verkligen dom kör med samma musiksnubbe som i ettan för musiken var enormt grym.

Det gör de. Guillaume David gör musiken även till det här.

Warhammer 40,000: Mechanicus är riktigt bra.

Mjä

Skrivet av Sebastian Lind:

När man inte fattade junction-systemet och hela spelet förlitat sig på Guardian Forces... Och maxlevlat karaktärerna på "fel" sätt utan att känna till level scalingen... Ja, då var Adel i Final Fantasy VIII snudd på omöjlig, lol.

Smärtsamt hög igenkänningsfaktor.

Ett par lömska felgissningar smög sig in.

Har dragit ner något enormt det senaste året. Chips har jag nog inte ätit på ett halvår och godis ännu längre. Det blir en chokladbit ibland och även en del nötter. Jordnötssmör på en bit kex har även blivit en favorit när jag vill ha något med sälta.

Kör dock inte på något direkt "förbud", utan får jag ett infall där jag blir jättesugen på nåt så käkar jag det, men det känns onödigt att mula i sig en massa skräp varje vecka.

Driver.

Jag och kusinen lyckades med konststycket att övertala våra föräldrar att få ta med oss en Playstation till landstället, och inför färden tjatade vi oss även till att få köpa ett spel, vilket blev Driver. Jäkligt mysigt att sitta framför den lilla tv:n (efter att ha väntat i en vecka på en scart-omvandlare, eftersom tv:n inte hade scart-uttag) och harva på med uppdragen.

Skrivet av wibbe44:

Ni skriver att Ashlands är den näst sista miljön? Vilken är då den sista? Trodde nämligen Ashlands var den sista innan full release.

Ashlands är den sista stora uppdateringen innan släpp, ja. Vilken den sista miljön blir vet jag inte, men jag antar att den släpps i och med 1.0-versionen eller senare.

Skrivet av DieZe:

Bara att välja ett av många tillfällen i lotr-trilogin, vilka jävla mästerverk!

Skrivet av Bennii:

Om man får 400 i veckan och ska spara 16000 måste man spara i 40 veckor. Hur många veckor är det på ett år Jonny? 😀

Hehe, blandade ihop veckor och månader i morgonyran

Tvivlar på att det är recensionsbombning och arga röster i allmänhet som fått Sony att ändra sig. Snarare att folk kräver återbetalningar och att de sålt tusentals spel till personer i länder och regioner som med PSN-kravet inte skulle kunna nyttja vad de betalat för.