Inlägg av Hipshot

Inlägg som Hipshot har skrivit i forumet

Operation Flashpoint Red River

Skrivet av TheVoomyOne:

Har inget hopp om att 7an ska vara bra. Har älskat 1-5 men 6an var verkligen helt värdelöst och jag tror tyvärr att dom kommer fortsätta på samma spår.

Jag är tyvärr rädd för det med. Men vi får se, hoppas vi har fel! För mig är det distrikten som pajar hela spelet, spelet är inte "dåligt" men det ser ut och känns som ett lustigt brädspel, något som började redan i 5an kan man säga, men här var det verkligen bägaren som rann över.

Skrivet av Sebastian Lind:

Äh, tveksam. Har spelat Civ 4 av och till i snart 20 år nu. Fortf bästa Civ imho och det bästa strategispelet som gjorts. Känns som Civ utvecklats i en annan riktning sedan 4 och tror den utvecklingen kommer fortsätta i nästa Civ.

Min önskan är att spelet ser mera realistiskt ut, att man kan stacka enheter igen. Att spelet känns mera globalt helt enkelt, inte som något sorts catan.

Wow, skall bli fett att se vad som sker denna gång. Absolut största för mig personligen, det lär droppa ingamebilder snart. Finns en stor chans att jag kanske ogillar det om de fortsätter på den där vägen med distrikt, hoppas det blir mer likt 5an då eller egentligen 4an... men men.

Kunde inte tro att det skulle vara något annat än civ när de säger största och mest älskade serie, de har ju ingen annan sådan serie förutom gta då, men det har redan utannonserats.

En liten fråga, moddade du den till vänster så att den blev den till höger?

Tack. Lås nu denna tråden så inte den ligger där heller...

Kul med lite nytt blod på sidan!

Trodde jag skrev här, men det var visst en annan tråd om samma sak.

Kickstarta en resa till MS i Kista där du kan ställa de ansvariga mot väggen.

Skrivet av gnu:

40 anställda? Första spelet floppade väl mer eller mindre?

Kan ju vara en investering från någon, knappast att gamla Diabotical drog in något, det var ju inte många som spelade det, dessutom var det ju typ låst helt till epic.

Skrivet av alias:

Eh, ja? sett det nämnt så få gånger. Starta spelen kunde man gjor tmed alla eller? Spela inte dum.

Jaha, men det är samma med Q3 ju. Alltså, de där spelen, de är asbra, jag gillar de skitmycket, men är inte alls förvånad att "ingen" pratar om dessa två längre. Utan singleplayer och hur spelade ser ut idag så är båda dömda att ligga i dvala, speciellt Unreal eftersom epic mer eller mindre skitit i sin egen serie, dessutom är det ju bortplockat från både gog och steam till favör för en plattform som ingen använder.

Vi har både spelat gamla UT och Q3 under våren ganska mycket på kontoret i LAN.

Hoppas det går denna gången för James!

Jag har skaffat en sådan där fantasy-tärning lagom för valdagen. Men det är klart, jag vet ju inte vilket nummer som passar på vilket parti...

Skrivet av alias:

Förvånar mig att jag sett UT99 så få gånger. För migvar det fantastiskt.

Vadå sett? Det är väl bara att starta spelet?

Skrivet av Molotov:

Det var också tider då spel enkom gjordes som PC spel och Playstation spel och Nintendo spel.
Man ser mindre at sånt nu för tiden och sen ska allt "passa alla".

En av de absolut sämst sakerna som hänt gaming. Det ENDA som är positivt är att spelen går att spela på flera plattformar idag.

Skrivet av lonian:

Jag tror de vill kläcka fram något stort som folk gillar och sedan fjärta ut fler prince of persia spel som folk köper för att det är prince of persia. Som med Assassin's creed osv.

Absolut, det finns ju två till spel i serien där så.
Jag tror remaken är (var?) ett sätt att se om de kan starta om hela serien igen, som de gjort flera ggr.

Vet i fan med det där språnget dock... men visst, 3d från 2d är nog det största språnget tills någon sorts hologramvärld man kan vara i. Men 3d var så klart tidigare än 98.

Vid det här laget kan det ju inte vara fel på de som utvecklar, det måste vara någon sorts microtransaction eller pay2win-sak som någon finanschef de inte kan komma på hur han skall få fixat...

aHAHA =d Dessa spel Ubisoft håller på med.
Varför inte bara lägga skiten på en studio UTANFÖR de egna?

Undrar vad för sorts "remake" detta blir... AAAA-spel som kommer ut 21XX som alla kommer värdera som en remake på ett AAA-spel från 2003.

Skrivet av Slutbossen:

Hahaha samma här. Något med solen som ger färgerna en skum artificiell känsla.

Det är som den perfekta kombinationen av (nutida) sjukt skarpa och tydliga bilder, ljuset från solen och hur hela den scenen ser ut, me de där generiska staplade lådorna och den där ganska fula men supertydliga träväggen och hur den är sliten.

Trodde den där bilden var ett screenshot från ett spel, typ en sådan grafikmod till gta5.