Det är den femte mars, vilket innebär att en ny vända spel ska läggas till för Playstation Plus-prenumeranter på alla nivåer. Det börjar högoktanigt med F1 23, där man alltså tävlar i Formel 1, med allt vad det innebär. Man får ratta 2023 års bilar från tio olika stall och axla rollen som 20 förare.

Vill man komma sina motståndare lite mer inpå livet så kanske Sifu kan vara något. Det är ett kung fu-spel av den svårare typen. Det gäller att ta sig igenom en serie svåra stridssituationer, och varje gång man förlorar blir ens karaktär lite äldre.

Nästa steg slår ett slag för grannosämjan och går under namnet Hello Neighbor 2. Det kretsar kring en småstad där barn har försvunnit, och i rollen som grävande journalist ska man smyga runt för att luska ut vad invånarna sysslar med. De drivs dock av avancerad AI som lär sig av alla spelare, så det gäller att vara på sin vakt.

Avslutningsvis kan man ge sig i kast med expansionen The Witch Queen till Destiny 2. Grundspelet är som bekant redan gratis, och med expansionen får man uppleva ett nytt kapitel i berättelsen och givetvis lägga vantarna på en hel del loot.

Prenumeranter får även lite kosmetiskt krimskrams till The Finals.