Vi fick nyligen se rollistan för den kommande animerade Super Mario-filmen, och ett av namnen som fick störst applåder (/s) var Seth Rogen, som lånar ut sin ljuva stämma till allas vår Donkey Kong. Och nu kommer rapporter om att det kanske inte blir sista gången Rogen gestaltar Kong.

Giantfreakinrobot hävdar att de fått information från insider-källor om att Donkey Kong ska få en helt egen film, återigen med Rogen som röstskådespelare. Filmen skapas av samma bolag som gör Super Mario-filmen, Illumination, men utöver det är uppgifterna om projektet knapphändiga. Vi vet till exempel inte om några andra medlemmar i Kong-familjen kommer att dyka upp, som Diddy, Chunky och Cranky. Den sistnämnda, Cranky Kong, ska dock vara med i Super Mario-filmen, så visst finns det hopp.

Super Mario-filmen har premiär den 21 december 2022 i Nordamerika, så vi kanske får lite fler ledtrådar om vad den eventuella Kong-filmen kan tänkas handla om då. I den är det överraskande nog Chris Pratt som gör rösten till Super Mario, medan Jack Black axlar rollen som Bowser.