Final Fantasy 7 Remake (läs FZ:s recension här) släpptes till både glada och sura miner, och snart är det dags för Playstation 5-ägare att njuta av äventyret med bättre grafik och högre bilduppdatering under namnet Final Fantasy 7 Remake: Intergrade. Men skillnaderna gentemot Playstation 4-versionen slutar inte där, för Square Enix har även klämt in ett helt extra kapitel i spelet där vi får spela som den irriter charmiga ninjan Yuffie och hennes polare Sonon.

IGN har fått sig en titt på det nya kapitlet och delat med sig av en 11 minuter lång gameplay-video som ni ser ovan. Detta inkluderar lite utforskande i vackra miljöer, strider såväl som en titt på det strategiska minispelet Fort Condor, som återvänder från det gamla originalspelet i en ny version.

Final Fantasy 7 Remake: Intergrade släpps till Playstation 5 den 10 juni och kommer att förbli exklusivt på konsolen i sex månader. Var spelet kan tänkas släppas därefter vet vi inte, men vi får väl hoppas på att det åtminstone kommer till både PC och Xbox Series X/S.