I början av april blev The Last of Us Part 2 framskjutet på obestämbar framtid och nu verkar det som vi får behandla internet som ett minfält apterat med spoilers. Enligt en tråd på Reddit finns det videomaterial som går igenom spelets alla mellansekvenser och därmed avslöjar stor delar av spelets story.

Detta är såklart obekräftade uppgifter och vi vet inte från vilket stadie i utvecklingen detta kommer ifrån, vilket gör att de kan ha ändrats. I samma tråd finns det uppgifter om att detta material ska ha läckts från en missnöjd Naughty Dog-anställd, i konflikt med företaget om betalning.

Tidigare i år publicerade Kotaku en artikel om arbetsmiljön på Naughty Dog där flera anonyma anställda vittnade om långvarig crunch och hur det påverkade dem. Många menade att det både var det bästa, och sämsta, stället att arbeta på. Att spelen skulle bli perfekta, oavsett kostnaden.

Så, känn er varnade, det kan dyka upp spoilers för the Last of Us Part 2. Vi räknar med att du som låter nyfikenheten ta överhanden respekterar andra medlemmar i communityt och använder [spoiler]-taggen om du inte kan hålla dig från att skriva.