Inlägg av Thunde

Inlägg som Thunde har skrivit i forumet

Grymt! Tänkte köpa det med tanke på branden, och fick det nu gratis

Både steam och reddit är nere för mig

Men räknas dlc's med så går priset snabbt upp. Spelen som släpps nu, kommer med season pass direkt. Vilket leder till att det går att köpa spelen för 400kr, men om du vill ha hela spelet kostar det mycket mer. T.ex går Shadow of war med alla dlc's på 1000kr(steam), vilket gör det till ett väldigt dyrt spel. De gamla spelen fick man helt kompletta och sedan släpptes det expansioner som många gånger var lika stora eller större än huvudspelet. Så jag skulle säga att spelen är dyrare idag än de var förr.

Driveclub är rätt grymt. Känns verkligen som att sitta i en bil. Det som drar ner vr är den rätt kassa upplösningen. Känns som att titta genom ett akvarium.

Ja utvecklare verkar kunna ta betalt för patchar.

Eftersom terrängen verkar vara exakt lika hela tiden verkar det inte vara så stor idé att gå runt planeten.

Men 30-40h för ett sp-spel är rätt okej.

Bättre kylning skulle också vara bra. De flesta laptops blir väldigt varma.

Folk klagar också på dålig fov, texturer, ai, och ingen viewing distance inställning.

Skrivet av Gungnir:

"Ni FZ-läsare som till äventyrs sitter på en lagringsenhet, t.ex. i datorn, spelkonsolen eller mobilen, har bidragit till kulturskaparnas väl. På en modern konsol med 0,5 eller 1 terabyte lagring är (om vi läser Copyswedes prislista rätt) privatkopieringsavgiften 320 kr – knappt tio procent av priset. "

Copyswede är skit, men så svår är väl inte deras prislista att läsa?

"...spelkonsoler med inbyggt lagringsminne...gäller följande ersättningsnivåer:

Lagringskapacitet Ersättning/st i kr
>2 GB – 80 GB 1 kr/GB
> 80 GB 80 kr"

Fortfarande, 80 kr för att man kanske kopierar något på sin konsol är galet. Hur många koperar de facto saker på sin konsol?

De kanske räknar med spel som lånas ut till andra. Annars låter det konstigt.

Men det var texturer, sikt, reflektioner mm de tog bort bara för att konsolerna inte orkade med den grafiken. Ända in till släppdatumet framhöll de att det var grafiken från 2013-2014 som skulle vara i det riktiga spelet.

Problemet är att det kan behövas 10+ moddar för vissa spel för att få det att fungera. Då blir det fort väldigt stora summor om moddarna kostar 60kr styck som Skyrim moddarna gjorde. Sen måste modd skaparna se till att de inte baserar sin mod på någon annans mod för då får modden kanske inte läggas upp. Förutom det blir det problem med uppdateringar mm om vissa moddar är gratis och andra kostar pengar, samt piratkopiering av moddar.

De har fortfarande kvar 2013 gameplay bilderna på steam. Tycker de borde uppdatera dem eftersom de visar något man inte får när man köper spelet.

Tyvärr är spelet fullt av fuskare. Aimbots, speedhacks mm.

Skrivet av Deli:

Såg väldigt mycket fram emot ett next-gen Fallout, men de där var fan allt annat än next-gen....

PS4 och Xbox one orkar inte med ett next gen spel. Var därför grafiken på the witcher 3 skalades ner.

Undrar om de kommer att ha betalmoddar i Fallout 4.

Men de säljer postal 1&2

Både på steam och gog visas spelet fortfarande upp med grafiken från 2013 trailern.

På Steam verkar det vara 50/50 procent chans att spelet inte fungerar eller krashar efter första filmen.

Men drawdistance och texturer ser för hemska ut. Särskilt texturer på gräs och träd. Kanske har blivit för van vid ett moddat skyrim

Det där är ett gamalt inlägg, har varit på steam i flera dagar nu. Det är även osäkert om filmen är äkta, eftersom ingen verkar ha fått PC utgåvan än.