Inlägg av Marxon

Inlägg som Marxon har skrivit i forumet

12

Men Ashly Burch talar ju sådär... det är ju hennes grej. Kolla upp "Hey Ash Whatcha Playin'?" på youtube. Anthony Burch som skapade den youtube showen, är också lead writer till Borderlands 2, och la därför in en karaktär (Tiny Tina) med sin syster i tanke, därför beter hon sig så, det är Ashly's grej. Är det inte rasistiskt att säga att bara minoriteter talar på sånt sätt då?

Jag blir så förvirrad av sexism och rasism nuförtiden. Om man ogillar en invandrare, så blir man kallad rasist, anledning till att man ogillar personen verkar inte spela någon roll längre, om han är otrevlig så är det bara knipa käft annars blir du utpekad.

Och samma sak verkar hända här känner jag. Två kvinnor är strippor, och följer med Dante hem på lite rajtan. En annan kvinna, som är en av huvudkaraktärerna i spelet, har relativt normal personlighet och är väldigt kapabel. Hon räddar livet på Dante ett flertal gånger under spelets gång. Hon är klädd i hoodie och, om än kanske lite väl korta, byxor. Å andra sidan har vi Dante som, dom 5 första minuterna i spelet, är helt naken, in public. Så jag måste påstå att jag såg mer naken manskropp än tvärtom i DmC. Man kanske inte kan väga ut det på det sättet, en naken man rättfärdigar kanske inte en naken kvinna? Jag vet inte. Men jag tycker inte att DmC målar hela kvinnokönet som slampor eller objekt, möjligen två, tre stycken isåfall. Är det då inte åskådarens fel om personen tycker att det är hemskt att dom målar upp hela könet så? Själv så tyckte jag inte att det verkade som att dom pekade ut alla kvinnor som objekt, bara två stycken, och dom glömde jag illa kvickt. Kanske det bara är jag som är naiv, men som man säger "ignorance is bliss."

Jag älskar spelet, det var riktigt roligt om än lite kort.Och jag måste säga att jag gillar nya Dante mycket bättre än förra. /runs for cover

Skrivet av WarpGuN:
Skrivet av MrBowen:

Hade man inte gjort konsoller vart tionde år så kanske det vore nått, smäll in två 680 eller kommande 780 i nästa så man kan spela på en högupplöst tv ist, snart kommer ju 4k liksom. Men det är som jag alltid har sagt konsoll är fattigmannens PC eller så är man bara snål och inte fattar bättre.

Det finns annat i livet och roligare saker att köpa än att slänga ut pengar på att ständigt uppgradera datorn.

tänkt på det? eller bor du hemma hos mamma?

Tycker du ja.

Skrivet av SummerRain:

Unboxing, inte unboxening ;P

Chronicles of Ouya 3: The Unboxening!

Jag hade glömt att vinna speldatorn, tack för påminnelsen!

Omg yes yes!

Jo tack så mycket! Är väldigt sugen på det här spelet, ser väldigt roligt ut!

"You can fight like a Krogan, run like a Leopard, but you'll never be better than Commander Shepard!"

Coolt, tack för tävlingen!

Bra då kan man spela det som ett singleplayer spel, fast med en kompis eller två, det var så jag spelade det endå. Free-to-play är inte nödvändigtvist negativt, det måste bara utföras på ett bra sätt, dock så har AAA-MMOs alltid risken att få en väldigt påträngande "business model", då de verkligen behöver få in pengar. Så om det händer, förvänta er mer än "EXP boosts" iallafall.

Ganska larvigt tycker jag. Jag antar att vi kommer få mycket mer av sånt här i framtiden, iallafall på EA spel. Nu är jag rädd för att köpa Mass Effect 3... Bort med EA, eller iallafall Origins please.

Tribes: Ascend är skit kul, och för dem som oroar sig över det, så är det inte pay to win. Det kan ta en viss tid att låsa upp vissa dyra vapen, men det går att göra med bara spelande.

Om ni inte har provat spelet, så signa gärna upp med min referral-link, så får jag lite exp och kul av det. Tack så mycket! - https://account.hirezstudios.com/tribesascend/?referral=63521...

12