Inlägg av Sickness666

Inlägg som Sickness666 har skrivit i forumet

Virtue signaling!
Nu så, köp deras grejer!!!

Skrivet av toern:

Det kan det nog vara, är rakt ingen expert på ekonomi. Dock verkar det som att det är största anledningen till att bonusar finns? I det formatet osv - som en utomstående - verkar det mesta handla om att gör man inte som andra företag i samma bransch, är man inte kompetitiv när man rekryterar chefer.

Du sätter vagnen före hästen.

Skrivet av toern:

Känns som att enda anledningen att bonusar existerar är för att alla andra kör med det och för att locka chefer måste man matcha denna bonus till en viss grad, där jämförelser mellan olika företag kan göras. Man önskar att det kollektivt kunde tas bort så att bara lönen spelar in, och sedan sätta de pengarna i företaget, men det är ju naivt att tro att det skulle hända tyvärr.

Dålig idé. Resultatet av det skulle bara vara högre lön, och det blir svårare att koppla till rörselseresultatet för företaget.

Skrivet av Baronova:

Jag har aldrig fattat grejen med att chefer får enorma bonusar. Vad fyller det för syfte? Varför ska inte pengarna stanna inom företaget så att företaget kan antingen expandera eller säkerställa sin framtid?

Eftersom annars går dessa extremt kompetenta människorna vidare till ett annat företag som är villigt att betala dem mer.

Väldigt synd att character trait: Stronk female ska få ta så mycket plats.

När de inte ens har gjort tillräckligt med research för att ta reda på att Eivor är ett kvinnonamn så blir man ju otroligt skeptisk till deras skildring av vikingar.

Skrivet av Lolflakes:

Första målet på detta spelet: krascha in i mitt eget hus

Mitt första mål är att ta reda på om flygplansbränsle kan smälta stålbalkar.

Är inte legendary loot bound to character?

Skrivet av Dominus:

Det beror helt och hållet på hur spelet är byggt i grunden. WoW är från början byggt med endast m+t i åtanke, till skillnad mot FFXIV där menyer, actionbars och targetsystemet är byggt för både m+t och kontroll.
I övrigt håller jag med dig, även om jag tycker det är skönt att koppla datorn till TV:n och bara springa runt i världen med min karaktär i WoW eller slöraida.

Att wow är dumt byggt från början betyder inte att åtgärder för att anpassa det till kontroller är fördummande.

Skrivet av Maysay:

100 SNES i Japan är som att jag skulle bjuda 1 barn på IKEA-korv. Tror ingen skulle skriva om det. Ibland har dessa organisationer det för enkelt.

Håller med.

Skrivet av Dominus:

Dags att slå hål på myten om att kontroll/konsol-support leder till ett "fördummat" spel. Det funkar i FFXIV, varför skulle det inta funka i WoW?
Med kontroll har du tillgång till 30+ olika skills genom olika kombinationer. Detta utan att behöva flytta på dina fingrar någon längre sträcka, vilket du måste med m+t, om man nu inte har en MMO-mus.

Japp, det fördummar ingenting. Det är däremot ergonomiskt överlägset och i min åsikt ett mycket bättre sätt att styra MMO- och ARPG-spel. Och det kommer från någon som aldrig har ägt en konsol i sitt liv.

Skrivet av ohGr:

Bilder på folk som sitter och pratar i en soffa, än att istället visa faktisk riktig gameplay.
Betyg 1/5. Kommer inte köpa.

Dessutom pratar dom på franska, hur fräckt.
0/5.

Skrivet av DitroX:

Att få uppleva Jorden i Minecraft med VR hade varit något!

Bättre än verklighet!

6/10! Jag gissade på precis alla frågor.

Dungeons and Dragons Online är ett suveränt spel med ofattbart mycket content. Allt som har släppts under 15 års tid är fortfarande relevant.
Det är dock mycket svårare och mer komplicerat än typiska MMO:er, det håller en inte i handen och leder en igenom spelet utan det kräver att man lägger ner både tanke och energi.

Det känns som att man under hela spelets gång kommer att tänka "kan man inte bara teleportera in några snälla drakar för att lösa det här problemet, så som i trailern?".

Controller support för PC är den bästa nyheten på länge!

Nä jag vet inte. Om Cyberpunk 2077 infriar bara en del av förväntningarna så kommer det att bli hus i helvete eftersom det är så otroligt hypat.

Skrivet av mobmoben:

Vilka företag är dessa? Det enda spel jag kan tänka på som har en liknande map editor är Dota 2 och Valve har inte något bullshit att dem äger allt du gör i deras map editor.

Du har fel. Valve ägde dota autochess automatiskt.

Skrivet av Freakon:

Jag fick tillbaka pengarna inom 24 timmar. Tog 1 minut att refunda.

Var egentligen nöjd med köpet men kan inte acceptera att de anser sig äga alla custom maps som skapas, så då fick det bli en refund.

Du menar precis som de gör i SC2 och som alla andra jämförbara företag gör?