Inlägg av wastaah

Inlägg som wastaah har skrivit i forumet

Gissar på att planen är att släppa det på steam när det visar sig att folk inte vill spela på xboxklienten för pc. Seriöst när de tvångssläpper en klient med windows som är värre än ett virus och avsiktligen käkar upp datorns resurser utan att meddela användaren om detta eller ens ge en en möjlighet att avavktivera det och tvingar hela gaming communityn att ta bort det. Förväntar de sen på riktigt att folk kommer installera det igen? Jävla muppar

Skrivet av Halvars90:

Tycker det hade varit bättre ätt de satsade på expansioner till Atilla istället. I Rome 2 så spelade jag för det mesta bara Rom och greker, gillade inte riktigt några andra.

BTW någon som vet när Norsca kommer till Mortal Empire? Mina frusna troll vill spöa lite ödlor...

Bra att de gör något med rome 2. Visst att spelet är spelbart nu, men CA har aldrig rövknullat sina fans så hårt som med rome 2. Det utlovades deras utan tvekan största projekt och bästa spel någonsin, sen fick vi en release som fick total war empire releasen att framstå som bra... Sen släppte de attila som var spelet rome 2 borde varit (som sålde mycket sämre än det borde pga rome 2). Så det är lite plåster på såren för alla rome 2 ägare.

Skrivet av Calez:

Bara en som sak som bagspace. Det var ju så sjukt lite utrymme i väskorna att man var tvungen att hitta vendors hela tiden. Alla prylar tog ju upp plats, väskorna var små och dyra. Faktum är att det tidiga WoW en bit in i TBC hade rätt många designmissar som man som nostalgiker gärna glömmer.

TBC förpestades också av alla bittra vanillaboys som spydde galla över att deras gear blivit värdelösa.

Det fanns otroligt mycket som var jobbigt och man störde sig på i vanilla, och otroligt mycket som tog onödigt med tid. Men det var det som gav spelet sin charm, man hade aldrig bråttom hit eller dit, man var tvungen att planera och man kände inte att det var bortslösad tid om man bara lekte runt, nu ska man göra något hela sin speltid för att 'uppleva' det hela vilket gör att det känns mer som ett heltidsjobb än ett spel. Samt så har förenklandet av allt + 'alla ska få uppleva allt content' förstört det hela och det saknas helt distinktion mellan klasserna.

Men jag hoppas att de fixar lite saker som var rena buggar eller saker som var rent dåligt implementerade, en av de absolut viktigaste grejerna för mig är att de fixar så man får pvp assists som healer, var otroligt jobbigt att heala i pvp för att få 1/4 av killsen alla andra får...

Skrivet av Kennan:

Gandhi i Civilization 2,3,4,5 & 6. En fredlig passificict som förvandlas till "Little rocket man" när han upptäcker kärnvapen. Började som en bugg i Civ 1, men dom har behållit det säregna beteenendet som feature/easter-egg sen dess.

Det var faktiskt när han lär sig demokrati som han går rambo. Det finns en parameter för hur aggressiv en faction leader är på 1-10, med ghandi som den snällaste med 1. När man fick democracy så fick man 2 mindre aggressivitet. Detta ledde till att ghandi fick -1. eftersom parameterarna inte kan ha ett negativt värde läses de som de maximala värdet, vilket råkar vara 255 på en skala på 1-10 :). I senare spel böt det ut det mot någon parameter som motsvarar hur villig en nation är att använda kärnvapen.

@Latahunden: Stelt meta om än välbalanserat. Länge sen det var en stor patch + att det är alltid lite 'offseason' efter TI tills nästa patch kommer.

Sen finns det andra problem de inte adresserat, främst reportsystemet som inte fungerar för fem öre just nu och man kan vara hur mycket cancer man vill. Matchmakingen har även problem och det finns ingen soloqueue (man matchas med partys även om man spelar själv) och det är stor skillnad på solo mmr och party mmr vilket skapar problem. Det skulle även behövas en ordentlig perfomance patch, även om jag har bra dator har jag högre fps i witcher 3 maxat än jag har i dota 2 under en teamfight...

Jävlar vad kul det där moddet till wc3 var när man hade en hjälte och skickade monster på motståndarlaget och fick passiv income för varje monster man skickade.

Skrivet av Makkapakka:

@Ftmch: Håller med, kommer äga så hårt Min medeltid på ett spel är runt 40-50 timmar, TW:WH har 300+ and counting Ser VERKLIGEN fram emot TW:WH2!

Det är ju för att du spenderat 150 timmar på att jaga armeer som springer runt och duckar dig i force march

Blir nog ett köp när den riktiga kartan kommer, med gamla landskapet. Dock jävligt besviken på att det inte blir någon typ av sjöfighter.

Hardcore var helt sämst implementerat när det kom och fick mig att tappa suget på spelet, nu har man inga kompisar som spelar det längre så blir nog inte att ta upp förrns alla kartor kommer till en billig peng i framtiden.

Har spelet blivit bättre? Betan och releasen var helt horribla, inte gett det en chans sen dess.

Ge mig bara ett renodlat battlefield: battlefront. Vill inte ha detta jävla tjafs de försöker sälja. Ta battlefield 1 och byt alla skins till starwarsskins. Skulle betala 2000kr

Bakgrunden på sidan är egentligen en film. Kollar man källkoden i filmen finns det en linje där det står Warhammer II.

https://cdn.creative-assembly.com/videos/totalwar/13b3d1259ae...

creatorAtom:fullPath="F:\GENERAL_TRAILER_ASSETS\Game_Sting\WarhammerII\Introducing\tempSting\AE\jungle_scene.aep"/>
creatorAtom:uncProjectPath="\\?\G:\store\Warhammer_II\Movies\CGI_STILL\CGI_10second.prproj"/>

Skrivet av Påskmust:

Lite sugen på det här, men vad jag har läst under early access så verkar folk tröttna rätt fort när det inte finns så mycket att göra. :/

Får hoppas att det finns mer innehåll nu vid release.

Känns som typ cubeworld. Väldigt bra grundspel men på nått vis helt innehållslöst.

Skrivet av Dergo218:

Tafiksimulator

Trafiksimulator där 1 bil som bestämmer sig för att parkera mitt på vägen skapar spökköer i en stad i ett år framåt.

Skrivet av Dunder:

Det är inte en helt ny hjälte, rent tekniskt sett, då han var med i Dota 1 också.

Så sorry grabbar, varken LoL eller Smite var först som alltid.

Det har funnits hintar om en aphjälte länge i dota, men heroes of newerth var väll endå först?

Final Fantasy XV

Boyband simulator 2016

Bara för mig texten är grå och pyttenytteliten så den inte går att läsa?

Själv sitter man på 4g nätverk (iaf ingen datacap), det är tydligen jobbigt att gräva fiber 2km från närmaste anslutningspunkt . Kommunen har sagt att de ska börja gräva närsomhelst i 3 års tid... de har tillomed rivit telefonkablarna men inte fan har vi fått nått fiber(kransort stockholm) Senaste jag hörde var det grävstart i oktober, fortarande inte grävt en meter.

Delvis tror folk i området att kommunen jävlas pga att de tabbade sig när de anslöt området till det kommunala VA systemet och fick för lite pengar (de tog endast betalt per tomt och inte per byggnad, vilket ledde till att de inte fick så mycket pengar)

Skrivet av Frasstheass:

Varför får vi ingen dubbel XP i BF1 kan jag undra?

Va tror du? De vill ju såklart sälja så många battlepacks som möjligt. (vilka kan innehålla exp bonus)

Wow 200% bullet damage i hardcore kommer vara intressant!

Skrivet av philgapin:

Ni som spelat det ett tag nu, är det värt ett köp? Även om man endast har någon timme att lägga på det kanske 3 dagar i veckan?

Har inte haft så här kul i bf sen bf2, så det är väldigt värt! Singleplayern var även väldigt intressant om än bara 5timmar lång

World of Warcraft: Legion 7.1 ute med massor av nytt innehåll

Har fortfarande mardrömmar från wipefesten på trash i första rummet där från när man var 13 och helt sämst