Inlägg av Dergo218

Inlägg som Dergo218 har skrivit i forumet

Hoppas de släpper ett demo så man får testa och se om spelet matchar de förväntningar man har från tidigare spel. Älskade att spela Topspin... 3? tror jag.

Gick bättre än vad jag trodde det skulle gå.

Hjälper ju inte att spelet aldrig riktigt marknadsfördes. Jag kan inte minnas att jag sett särskilt mycket hype eller reklam för spelet... eller någon reklam alls för den delen. Visste någonstans i bakhuvudet att de släppt något FPS där man kastar magi men inte mer än så. Det verkar ju har rätt skapliga betyg på Steam så kanske kan köpa när det är på rea men FPS är rätt dött just nu, vilket han i artikeln troligen syftar på.

Känns ju rätt konstigt att vilja sälja varumärket just nu ändå. Inte superinsatt i DnD men känns som att det är större än vad det någonsin varit. Visserligen kanske de har svårt att monetarisera spelet. De få gånger jag spelat så verkar det i princip bara behövas en DM bok, en playersbook och monster manual. Allt annat går att hitta gratis superlätt. Men jag är som sagt inte superinsatt.

Skrivet av Piigge:

Skulle gissa att många higher-ups på rockstar tittar på custom RP servrar med en stor del hat, en stor succé med deras spel utanför deras kontroll och microtransaktioner. antar att RP kommer komma officiellt i GTA6 och alla custom varianter kommer bannlysas, troligtvis helt oacceptabelt att folk kan ha kul utan shark cash cards.

Tror inte Rockstar folket ogillar RP servers, möjligen att någon på Take-Two Interactive gör det men inte Rockstar. Jag tror snarare att de har fört en dialog med FiveM om vad de behöver för att kunna fungera vidare i GTAVI. Kanske drömt detta men vill minnas att jag läst/hört något om detta för länge sedan. De behöver hitta ett sätt att monitisera GTA RP servers. Ett sätt skulle vara att släppa ordentliga expansioner snarare än DLC och annat. Nya system och tillägg på kartan osv. Men men vi får se! Ska bli intressant att följa även om jag bara tittar på GTA RP någon gång då och då numera.

Nej inget spelrelaterat under min gran... eller jo kanske någon Warhammer grej kan önskas men just nu har jag andra prioriteringar som äter upp mina pengar och önskningar

Sen tycker jag faktiskt synd om ungarna idag som inte får känna charmen av att åka till Spelaffären vid midnatt, plocka på sig Burning Crusade och hem igen. Fan att de inte får uppleva känslan av att plocka på sig Neverwinter Nights 1 från hyllan för att sedan dra hem och installera den och spela igenom kampanjen en gång innan man hoppade in på online servern där man hade folk som hela tiden utvecklade spelvärlden.

Nu när man pratar med ungarna så är det (för mig) själlösa spel som Fortnite, Roblox och LoL.

Eller för sjuttongubbar, de får inte uppleva känslan av att stå med polarna i Godisaffären på fredagskvällen och leta en bra film i uthyrningshyllan. Nä nu blev jag nostalgisk.

Skrivet av Mirage:

Age of Sigmar är inte en jättepoppis setting jämfört med Old World heller. Jag älskar Warhammer men skyr AoS som pesten.

Nja det är väl snarare så att det inte är så poppis hos gamla gardet av WHFB älskare från 8:ed men sett mycket snack i communityn att AoS räddade Games Workshop. WHFB blödde tydligen pengar med en liten dedikerad community. Därav den rushade End Times kampanjen osv. Personligen håller jag med om att jag föredrar old world settingen men miniatyrerna som kommer från AoS är så himla mycket bättre än WHFB men även mycket av det som kommer från Warhammer 40K.

De kanske borde satsa på lilla Nordingrå i Kramfors kommun. Där måste de ha högsta andelen spelutvecklare per capita i hela Sverige, världen? Deras lilla spelutvecklarby/kollektiv låter hel mysigt.

Har inte tyckt att laddningskärmen varit ett problem utan snarare det faktum att man snubblar på samma sak hela tiden. Det hade inte varit så farligt ärligt talat om de hade använt samma byggnader flera gånger (antar att standardiserade konstruktioner skulle kunna vara en grej) men problemet är att allt är verkligen samma. Det är alltså inte bara byggnaden som har samma layout och utseende. ALLA saker ligger på exakt samma plats. Du hittar ammo lådan på samma plats, den där medpacken du ville ha i förra basen ligger på exakt samma plats. Det förstör inlevelsen totalt för mig som gillar att leva mig in i spel.

Spelet har en bra grund men hade jag varit Bethesda just nu så hade jag fixat nya byggnader och randomiserat innehållet och vart det ligger i basen. Ja lådorna innehåller olika saker men det som ligger ute på golvet/borden ligger på exakt samma plats. Detta är mitt största problem med spelet.

Behövs inga filmer eftersom det finns många filmer inom samma genrer. Vad skulle GTA i namnet ge för nytt? Kan lika gärna heta något helt annat. Smokey and the bandit är GTA till exempel.

Inget som stör mig men jag har inte spelat sedan typ veckan då Dragonflight släpptes. Anledningen låter lite konstig och jag förbokar definitivt inte före jag vet släppdatum. Jag jobbar, så om early-access inte innebär helgsläpp så är det i stort sett värdelöst.

Jag antar att de har eller kommer utveckla 6:an till att vara väldigt GTA RP vänligt. Jag antar att det har hjälpt till att hålla liv i MP delen rätt mycket och inte minst ger det ständig uppmärksamhet. Fortfarande massvis med tittare på Twitch.

Skrivet av Ismo:

Låter som du vill spela Medieval Dynasty

Vilket faktiskt får co-op ganska snart. Har inte spelat på ett tag men var väldigt grindigt om man ville fixa pengar och combat var rätt meh.

Kul spel men önskar även att det hade röstskådespel.

Chansade några hundringar på aktier för skoj skull men skulle köpt kebab istället. Sicken flopp det blev men man visste att det var ett riktigt gamble.

Skrivet av SgtBlack:

Kan inte yttra mig om Starfield då jag spelat alldeles för lite av det än..

Håller iaf med gällande Assassins Creed, saknar fighting finessen som har funnits i de tidigare släppen. Tycker inte alls om hur det har utvecklat sig sen Odyssey (tror jag) hack, roll, parera, hack, hack, roll, parera. hack, roll, parera osv... så tråkigt enformigt. En En yrkes mördare som har svärd och dolk som primära verktyg borde kunna ha lite mer finess i en close fight kan man tycka. Jämför t.ex med Ghost of Tsushima som jag tycker har har fantastisk strids variation mer sånt, där har Ubisoft lite att lära av..

Jag älskade de äldre AC spelen när de kom men kan inte påstå att deras combat var särskilt bra. Lönnmördandet var något bättre men själva combaten bestod av, parera, döda, parera, döda. Parera gjorde en i princip odödlig i närstrid. Mycket att älska med spelen men just combat var inte särskilt inspirerande då heller.

Tycker personligen att spelet behöver ett djupare be-a-pro läge. Upplever att det och franchise läget är de som kan ge spelen liv.

Sen måste jag säga att denna spelserie är ett av få spel där jag tycker att de borde sluta släppa nya spel varje år och istället ge spelen lite live service behandlingen. Gör så att spelen klarar sig i 3 år, sälj uppdaterade rosters vid ny säsong och släpp DLC med nya funktioner. Kanske inte är möjligt men spelen har så små förändringar från ett år till ett annat.

Två kvalificerade gissningar nen jag gillar å andra sida AC mycket.

Asså jag fattar inte vem det är som bestämmer musiken för trailers i spel. Det är fan alltid någon jäkla hip hop/rap. Ett spel i medeltiden? Hip hop. NHL Spel? Hip Hop. Krigsspel? Hip hop. Antar att det är billigare än att anlita en orkester eller någon som gör lite passande musik till spelen.

Är nog ganska jämt mellan AC:Brotherhood och AC:Odyssey. Brotherhood minns jag väl och älskade på den tiden men tror överlag att Odyssey har gett mig mer glädje under längre tid. Otroligt vackert spel och även om storyn hade kunnat vara snäppet vassar så är Cassandra min favorit protagonist efter Ezio. De nyare spelen (särskilt Odyssey) hade skönare gameplay som kändes mer frittflytande.

Oj vad Total War subredditen kommer jubla och slå sig om bröstet nu. Tyvärr förstod jag aldrig poängen med ytterligare en till shooter. Det är en mättad marknad.