Inlägg av cb99

Inlägg som cb99 har skrivit i forumet
Sida 1

Så var det dags för patch v1.21.
Sitter återigen med deras värdelösa nedladdningshantering med värdelös fart, konstanta avbrott och deras EXTREMT irriterande på första sidan BREAKING NEWS upplysning om att vi har problem med patchar och misslyckande uppdateringsförsök.

Men det har det stått nu under i alla fall två-tre patch perioder (under ett antal veckor), personligen kallar jag det snåljåperi för som jag ser det ligger nog sanningen närmare att man inte vill ta kostnaden för deras f2p användare som rimligen ändå borde bidra med klirr i kassan, annars inget f2p.

---

Edit in,
Valde USA efter sämre och sämre via Europa och det fungerade.
Startade upp spelet utan att byta region och ombads om telefonnummer, om jag kommer ihåg det rätt skulle endast nya konton från nu få frågan.
Kopplade ned, bytte till Europa igen och slapp frågan om telefon, kanske hjälper någon som mig som helst inte strösslar med info.

Det jag inte gillar är att när jag nu har 6 AAA fullprisspel på kontot så har jag "valet" att gilla läget eller stäng ned kontot.

Lite som när de tog bort och rensade ut massor av mina bonuspoäng för ett tag sedan då de bestämde att mina redan intjänade poäng skulle strykas från och med den tidpunkten lite i taget tills borta. Gilla det läget eller skippa de spel som du betalt för, för konto krävs för att köra dem såvitt jag förstår.

Vad är det för val ens? inget vettigt/kundorienterat som jag ser det.

De ändrar spelplanen efter att jag gjort mina inköp, som det ser ut i upplägg så skulle de i praktiken kunna säga att sker ingen inköpsaktivitet på kontot under en 12månaders period så är du inte lönsam och ska inte ta upp serverutrymme.

T.o.m. om jag begrep videon rätt så är en post åt det här hållet tillräcklig för att stänga mitt konto. (om jag kommer ihåg rätt, och videoskaparen tolkat saken rätt)

Citat:

WE ARE UPDATING OUR TERMS OF USE AND PRIVACY POLICY

Hello,

As part of our ongoing efforts to improve your experience, we are updating our Terms of Use and Privacy Policy to address our Services' new features and controls, and made these documents shorter and clearer.

With regards to our Privacy Policy in particular, please note that you can now easily manage your privacy settings and communication preferences on your account, at any time, by visiting your Account Management page .

For more details about the changes made on the Terms of Use, please read our Summary of the Key Changes .

Please make sure to read and accept the updated Terms of Use and to read and acknowledge the updated Privacy Policy , as these changes will become effective on August 12th, 2020.

If you do not agree, you can stop using our Services and request that we close your account on your Account Management page , in the "Account information" section and "Close your Ubisoft account".

Thank you for reading and enjoy Ubisoft's worlds!

En som orkat läsa igenom förändringarna i just denna,

Rimlig en?
Jag tycker den har lite för mycket "God mode" efter att kikat igenom videon om vi förutsätter att den är på bollen.

---

Själv har jag i stort helt gett upp, väldigt länge sedan jag orkade plöja eller ens snabbläsa en, det kommer nya så pass ofta för både telefon, dator och konsol att det inte alls känns görligt.

Allt som gör livet besvärligare för fuskare är nog av godo, fast kostnaden för ett kontantkort lär knappast avskräcka de mer dedikerade då jag läst att prenumerationer på de mer exklusiva fusken kostar en hyfsad slant/vecka/månad.

Dags idag då,
Blev klar för några veckor sedan med BP för säsong 4 och har sedan dess kört Warzone och Hell let Loose, men det blir till att prova nya karaktären Loba senare idag och se vad annat de hittat på till säsong 5.

Så i väntan på starten så kan man om man vill lära sig mera om Loba och hennes färdigheter i den här analysvideon,

Skrivet av Gregermeister:

Kul att se någon mer som minns detta spelade du klan matcher någonting? Jag var med i Den Lede Fi [DLF]. Minns att vi aldrig förlorade en enda match, vi var typ 10 pers med otroligt bra sammanhållning.

Nej bara turneringarna, hängde på World at War och Forgotten Honor på den tiden, tror båda finns kvar i någon form, i alla fall World at War.
Återaktiverade mig faktiskt då det såg ut som lite comebak med Postscriptum, men det rann ut i sanden, jag har inte kollat på sista tiden.

Men tycker nog att jag sett Den Lede Fi när jag/vi ibland ströspelade Silent Heroes modden eller minns jag fel?

Såg lite intressant ut, Skulltown har tagit ett svanhopp tydligen

Trevligt!
---
Får i sammanhanget också nämna Hell let Loose som jag köpte rätt tidigt men inte spelat förrän den senaste veckan, så här långt föredrar jag HLL framför Postscriptum.
Spelet fungerar riktigt bra och är en skön upplevelse.
Obs Rambo är kört, tålamod, försiktighet och mycket krypa gäller

Ser någorlunda hyggligt ut på användarfronten, lätt att hitta en server att spela på.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Haha! Idag var en bad skägg day. De brukar infalla på fredagar, av någon anledning. Kör en Moser på skallen varje/varannan vecka, tidigare även på andra delar av huvudet. Tysk kvalité!

Hårläget helt under kontroll då

BF1942 med Forgotten Hope modden, sedan BF 2 med samma WW2 mod.
Nog några tusen timmar organiserat spel i de två med med turneringar/kampanjer spelade på 8-12 helt otroliga "custom kartor" för varje kampanj, något som pågick under många år.

Synd att modd dagarna och "entusiast kollektivens" tid är förbi med Dice, då kvick rotation av spelen gäller numera, kanske något lite undantaget för BF5 då.

Forgotten Hope,
http://forgottenhope.warumdarum.de/news.php?id_news=215

Med all respekt Calle,
För att råda bot på "frisyr ala grotta"

Kör paket nedan själv nu, rätt spännande första gången och inte minst när frugan bad mig korta hennes hår men det fungerar riktigt bra
(om man nu alls kör frisyr som "någorlunda" passar trimmer, 25mm uppe och 11mm på sidorna för mig och frugan får köra, tror nog jag kommer att fortsätta med detta även efter snuvan, blir tillräckligt bra)

Hårtrimmer Philips HC5650/15,
https://www.clasohlson.com/se/Hårtrimmer-Philips-HC5650...

Frisörsax 17 cm,
https://www.clasohlson.com/se/Frisörsax-17-cm/p/34-9749

Hoppas annars allt är bra med dig/nära o kära och förstås alla andra på forumet, tipset skrivet förstås i all välmening,

Apex Legends Season 5 – Fortune’s Favor Gameplay Trailer
Obs,
Premiär 8 maj 2020 - 19.00
(klockan 15.00 8/5 så väntar redan 2049st på den )

Skrivet av cb99:

Har någon sett något om detta som de skrev om den 28/4 vilket lät riktigt bra, och som var något som skulle gå live just den veckan?
Har sökt utan och hittat något i ämnet, numera väl passerat tiden för utlovad implementation.

Infinity Ward,
8:54 em · 28 apr. 2020
https://twitter.com/InfinityWard/status/1255208836979286016

Spelade ikväll, och nu finns optionen aktiv.
Vill också nämna för de som kanske vill "snabb levla" vapen/rank att det är 3x 2XP t.o.m. 8/5 19.00

Twitter länk,
https://twitter.com/InfinityWard/status/1257719002391916547

Citat:

Infinity Ward
As a token of our appreciation for your patience while we worked on a few bugs over the weekend, we’ve turned on 2XP, 2X Weapon XP, and 2X Tiers, live now until Friday, May 8th!

Har någon sett något om detta som de skrev om den 28/4 vilket lät riktigt bra, och som var något som skulle gå live just den veckan?
Har sökt utan och hittat något i ämnet, numera väl passerat tiden för utlovad implementation.

Infinity Ward,
8:54 em · 28 apr. 2020
https://twitter.com/InfinityWard/status/1255208836979286016

Citat:

Anti-cheat update:
Killcam & Spectate reporting functionality will go live this week in #Warzone and #ModernWarfare, adding another way for players to report suspected cheats. We have zero tolerance for cheaters.

Fortune's Favor Launch Trailer
(släpps 2020-05-12)

Loba Andrade – “Legacy of a Thief”
(nya karaktären till säsong 5, kom innan lanserings videon)

Får "nästan utslag" av,
*När jag tittar på strömmade serier då den beskrivande texten av avsnittet i stort avhandlar merparten av avsnittet.
*När jag tittar på en serie (strömmande och på tv) då de i slutet tvingar in ofta utan ett naturligt avslut klipp från nästa episod.
*Rubriksättningar i media där rubriken i sig innehåller en spoiler, så att du inte kan missa den.

Skrivet av conthox:

Det är alltid kul att se fuskare få skit

Finns det någon bra sida där man kan se statistik över de spel som är mest drabbade av fuskare och kanske tips på hur man kan undvika dom?

Vet själv inte om någon sådan sida, har hittat för några av de spel som jag kör men ingen generell sådan.
Och de har oftast varit en superdeprimerande läsning.

Skrivet av conthox:

Jag hoppas jag får lov att låna denna tråden lite då jag är på jakt efter en ny mus då min har börjat bete sig konstigt. Min Razer Mamba Tournament Edition som ligger asskönt i handen har tyvärr börjat "glappa" med brist på bättre ord. (Pekaren slutar röra på sig ett par sekunder.)

När jag då såg musen du länkade till (Lioncast Gaming) som påminner om den så undrade jag om det finns ett alternativ till den jag har fast som är lite billigare men med samma grepp och med samma antal knappar?

Jag hade en klasskompis på gymnasiet som hade "gå framåt" på höger mus i CS. Vet inte vad huvudanledningen var men han kunde spela (i alla fall gå framåt) samtidigt som han åt eller drack något med vänsterhanden.

Låna på du
Har du blåst med tryckluft/dammsugit vid givaren så att det inte bara är något strå/damm som stör avläsningen? Det kan vara svårt att se/upptäcka ibland. Jag brukar själv hänga upp mus/t-bord kablar osv. med en straps i en båge för avlastning bakom datorn, kanske också ett tips.

---

Kanske ska berätta hur resten ser ut av min uppsättning ser ut också, kanske någon blir "klokare" och kan ha nytta av "konceptet"

ASD: som vanligt
Musrörelser: Som vanligt
Vänster musknapp: Skjuta som vanligt
---

Knappen framför mushjulet: SHIFT dvs. springa, oftast uppsatt så att en snabb touch ger "springa"
Höger knapp musen: GÅ
W: hoppa
Space = Aim down sight (med tummen)
1 av de två sidoknapparna: Knästående
2 av de två sidoknapparna: Växla main/secondary weapon

---

Min armbåge/axel räddare är en Ergorest med musplatta, relativt dyr en men fungerar super och har såpass kvalitet att jag fått klä om underarmsstödet med nytt läder, tar en liten stund att "lära sig" slappna av i underarmen och låta den "hänga" och bäras upp.
Ovanpå plattan ligger en tunn bräda med hörnstöd mot skrivbordet, liggandes på brädan har jag en Logitech G440 Hard Gaming Mousepad för att få en stor mus-yta, hade tidigare en tillsågad stor hård Q-Pad (finns inte mera).

Edit in,
Mer text, stavning.

ScriptKid har gjort ytterligare en "lura/reta fuskarna" i PUBG video, min hjälte

Skrevs om hans första video i artikeln på länken nedan,
https://www.fz.se/nyhet/281768-pubg-fusk-var-egentligen-en-tr...

---

Kör iofs. själv inte så mycket PUBG längre och njöt av den klassiska patchdags fuskfriadagen i Warzone igår, hoppas deras åtgärder gör något, stor skillnad i alla fall just igår

De "bedragna" bedragarna
Sevärt och lite upplyftande.

Länk till stället som nämndes i slutet av video 4/4 ovan, verkar tyvärr vara nere för tillfället för uppgradering som det ser ut, en briljant idé/tjänst dock som jag ser det.
https://www.rescam.org/

BBC's inslag,

Sida 1