Inlägg av Jinxswe

Inlägg som Jinxswe har skrivit i forumet

Även om jag är mer för 3an än nv så kan jag stå bakom denna listan.

Gilla verkligen ettan. Hoppas bara dom kan jobba bort lite a eurojanken som spelet lider av.

Även om jag körde genom spelet och hade kul så krävs det ganska mycket för att jag ska installera de igen. Typ mega optimering och faktiskt roligt att va i rymden.

Har något avsnitt kvar. Även om jag hänger med så hade min sambo gärna haft lite mer förklaring och bakgrund för saker. Men vi båda gillar de. Som Fallout fan så skulle jag säga 8/10 än så länge.

För min del så är 3an i top med NV tätt inpå.

Fortfarande 20gånger bättre än halo.

Nä tack. Men lär nog bli att installera Fallout 4 igen när uppdateringen kommer och sen upptäcka varför man inte gillar spelat och installera tales of two Wastelands istället.

Fallout är en av favorit serierna. Där 3an är i top. (Ya I said it!)

Då det är ubisoft kommer de bara va "okey" med 200 miljoner ikoner över hela karta. Kassa sidouppdrag och b-känsla på main uppdragen.

Skrivet av 19jonis92:

I BG3s fall så skulle jag säga att hypen va som störst när de gick för full release. Och att dom släppte som EA tror jag är ett av de stora anledningarna till varför spelet är som det är idag.

Skrivet av Minnels:

Måste ett spel vara hypat för att vara bra då? Spelar man bara hypade spel idag så får man vara med om mycket dåliga spel

Suck. Känns som ni missar poängen helt. Har ej sagt att EA är en dålig sak. Ej sagt att de va dåligt för BG3. Jag menar allmänt där många spel dör i EA för dom spenderar för mycket tid där och många använder EA som ett glorifierat demo för att tjäna pengar så snabbt som möjligt för minsta möjliga jobb och för att kunna skylla på att det fortfarande är "Early access".

Ser faktiskt väldigt bra ut. Mycket mer polerat än vad de andra har varit. Och med faktiska cutscenes och inte bara stillbilder.

Skrivet av Molotov:

Är ju bara låta bli köpa/spela under EA perioden så fall.

Är mer att hypen är död när väl ett spel kommer ut.

Önska att dom inte gjorde de. Även om jag njöt av BG3 när de släpptes så va suget inte riktigt där. Precis som alla andra EA spel och andra spel som utannonserats 10 år innan de släpps.

Skrivet av m4gnify:

Vad var bättre med 1:an och vad gillar ni inte med 2:an?

De jag snackat med körde typ betan eller en vecka när de släpptes och sen gnäller att där inte finns något att göra. Har kört sedan betan, ja jag kör inte hardcore. Men där är saker jag inte ens rört än för där är så mycket man kan göra.

Visst gw1 har en helt annat atmosfär och ton. Och där är en hel del man saknar. Men att gå tillbaka till ettan nu är svårt. Segt gameplay. Mycket långsammare. Väldigt begränsat. Då de är så få som spelar de nu så måste du köra meta builds för att klara sig. Plus kör du ensam så är där klasser som är omöjliga att köra.

Är minst 5 år bort. Plus är fortfarande helt inne i GW2. Även om man kört de sedan Alphan.

Ooh äntligen händer något med Hellgate. Har börjat köra lite på London igen. Massa minnen från när man drog till LAN café för att lira de.

1. Minecraft
2. Battlefield 2

För den som vill så går det fortfarande att spela det flesta cnc spelen online. Även patcher som ger högre upplösning. https://cnc.community/command-and-conquer-ultimate-collection-online?fbclid=IwAR2DtGD1NbvwY86LLeDGYmeUwLXtJF9SYrdnyJueuDJTY41uPeLsTuEz3Ns

Hur svårt ska de va? Ta BF2s gameplay loop, 4ans variation, 3/5ans gunplay och bc2s destruction.
Och community drivna servrar så hade jag tvingat folk att köpa spelet.