Inlägg av Cortex

Inlägg som Cortex har skrivit i forumet

Estrella, brynt smör & chili utan tvekan.

Nej det är inte världens bästa spel.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Remaken var ju i princip introt på orginalet därav att det är linjärt. Om man inte visste det så kanske man inte blev så sugen på uppföljaren.

Så kan det mycket väl vara. Rebirths enda nackdel(?) för en samlare/utforskare som mig är att det finns FÖR mycket att göra 🤣

Lite märkligt ändå när Rebirth är så mycket bättre än Remake. Spelat igenom Remake 2ggr men det var väldigt linjärt i jämförelse med Rebirths mer öppna värld.

Stellar Blade har legat på min önskelista på PS Store sedan länge då man inför vissa spel får en magkänsla av hur spelet troligtvis kommer att bli. Fick en riktigt bra känsla första gången jag såg Project Eve som det då hette. Älskar NieR: Automata och även om de två spelen skiljer sig åt så finns det tillräckligt med likheter för ett givet köp för min egen del. Efter flera genomspelningar av demot så känner jag ännu mer att det här kommer bli bra! Spelar det någon roll att huvudkaraktären som man ska spendera +30 timmar med (lagom långt för mig) ser bra ut och är välsvarvad? Inte direkt Fyller år nu i slutet av april så Stellar Blade blir min egna present till mig själv!

Skrivet av Devan:

Första april är i morgon ...

Precis vad jag tänkte 😀

Håller med om att det vore bättre att satsa mer på att uttnyttja den kapacitet som nuvarande modell av PS5 har. En Provariant känns lite som en tyst gäspning och om specarna stämmer är det ju inget jättelyft prestandamässigt. Lägg krutet på PS6 istället!

Stellar Blade ligger redan långt uppe på min shoppinglista men ett demo är ju perfekt så här under påskhelgen!

FFVII Rebirth! Längesedan jag kände sån
här utforskarglädje. 60 timmar in (jösses alla dessa minispel) och bara på kapitel 8 än så länge Vill aldrig lämna Gold saucer!

En del av mig vill se en expansion eller Baldur's Gate 4 men samtidigt var och är Baldur's Gate 3 en nästintill perfekt spelupplevelse man kan spela om med nya karaktärer mååååååånga gånger. Det ska bli spännande att se vad Larian hittar på istället.

Eftersom jag redan har en fullt fungerande och duglig PS5a men ingen Switch så är jag nog mest nyfiken pp Switch 2.

Skrivet av Freakon:

Slå näven i bordet och ta beslutet själv!

Om det bara handlade om ett näve och ett bord så hade det varit lugnt Näää mer en ekonomisk fråga och ett sparande om man vill åka hela familjen på fyra pers. När (inte om) vi åker vill man ju vara där MINST 2 veckor, gärna 3.

När jag fyllde 50 ville jag ha en trip till Japan med familjen... om 5 år fyller jag 60 så kanske det blir då? ⛩️

Skrivet av GustavA:

Hepp

<Uppladdad bildlänk>

Tydligen ”dansar” ljuset till musik också.

Hujedamej va ful 💩

Det är inte direkt som att man trillar av stolen eller tappar hakan i golvet av de där ryktena om PS5 Pro. Visst om man inte redan har en PS5a så är det definitivt värt det men om man som jag redan har en fullt fungerande PS5a som man är nöjd med så vetetusan om det kommer vara värt en uppgradering. Möjligtvis att jag köper en ur ett samlarperspektiv eller om den ser riktigt cool ut

Final Fantasy VII Rebirth just nu. Har slutat med att köra flera spel samtidigt då det ofta slutade med att jag aldrig spelade färdigt vissa spel. Belöningen när ett spel är avslutat är att köpa ett nytt

FF7 Rebirth. Alla sidouppdrag och minispel lär göra att första genomspelningen kommer att klocka in på en bra bit över 100 timmar... helt underbart spel som jag bara njuter av och som har den där känslan av att man aldrig vill att det ska ta slut. Kände samma sak när jag spelade Baldur's Gate 3.

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Backpacker väckte minnen också. Det där klirrande ljudet när pengarna rullar in... eller var det ut? Good times hur som helst.

Jag hade via arbetsförmedling praktik på Tati i Göteborg när de utvecklade Backpacker. Satt i flera veckor och buggtestade spelet Jäklar vilka minnen! Riktigt goa gubbar som drev firman.

F I N A L F A N T A S Y V I I R E B I R T H - Jag är förälskad <3

Final Fantasy VII Rebirth Final Fantasy VII Rebirth Final Fantasy VII Rebirth Final Fantasy VII Rebirth Final Fantasy VII Rebirth