Inlägg av Rymdhund

Inlägg som Rymdhund har skrivit i forumet

Pengar, alltid pengar.
Aja, gillar jag inte spelet så köper jag inte season pass och då kommer detta uppdrag inte betyda något. Gillar jag spelet så köper jag season pass och får expansionerna + uppdraget. Inte mer att göra!

Skrivet av jehuty:

"Att låta spelarna själva sätta upp servrar är förmodligen omöjligt med tanke på spelets storlek. För att inte tala om hur osugna Ubisoft är att riskera skäll för att spelet funkar kasst på grund av saker de inte kan göra något åt"

Det är bara en dålig ursäkt. Som sagt många kommer förmodligen inte sätta upp egna servrar eller ladda ner extra moddar för att få det att funka. MEN valet borde finnas och dom som vill fortsätta spela kommer vara medvetna att det är inofficiella servrar som kan funka sämre.

Nu har det släppts en inofficiella lawbreaker 2.0 som gör att man kan fortsätta spela spelet, kan lawbreaker så kan the crew.

Håller med. En offlinepatch och en popup vid uppstart där man förklarar att spelet inte längre underhålls är allt som krävs.

Skrivet av Mirage:

Nej, det ser ut som SBI har förpestat denna titeln också.

SBI?

Jahopp, ser ut som om att PC får vänta på ett år eller två extra på framtida Gearbox titlar..

Riggat! Mulle Meck är helt klart bäst

Ursäkta, var är FSR 3?

Upplösning > minimum 90fps > grafik

Testade och kan starkt rekommendera! Mycket mysigt, schysst musik och även längden var förvånansvärt bra.

Rekommendationskraven är för 4K@60fps hoppas jag?

Skrivet av FRULZ:

Ser nice ut.. Hoppas framtida COD- och BF-spel etc. får rymdinslag. Exempelvis en rymdstation med mixade gravitationsvärden för olika rum hade bidragit med spännande spel-dynamik, även online..

Hade varit coolt! Bara man inte gör samma misstag som man gjorde med Advanced Warfare och införde dubbelhopp och springa på väggar. Tycker visserligen även att "slide" är ett problem i serien (springa och glida på marken för att hamna i sittande läge). Även dolphin jump, fy fan

Skrivet av submariner:

Wow, ett spel har de gjort på 20års tid, vilken kvalite

Tycker ändå att Diablo 3, Overwatch, Diablo 4, Hearthstone och World of Warcraft har riktigt hög kvalité jämfört med många andra titlar som släpps.

Kan tycka att om jag köper ett spel så ska det fungera så länge som Windows uppdateringarna tillåter det. Multiplayer-spel kan jag förstå att det kan bli svårt om servrarna stänger ned där multiplayer är en vital del. Men Singleplayer spel där man tvingas vara uppkopplad för att spela BÖR ändras så att man kan spela i offline-läge.

Slog mig när jag skrev klart det där ovanför att spel kan bli så som multiplayer fungerar i Modern Warfare 2, att det är en person som är host så att skaparna inte behöver tänka på detta.

Skrivet av Alienshade:

I sommar ha ha. Snacka om "blå bollar" man skulle ha fått om man trodde att dlct skulle komma nu.

Själv är jag glad för det lilla för jag var säker på att spelet var övergivet totalt

Tråkigt. Med tanke på kvalitén Blizzard ändå kan leverera.. Såg fram emot spelet.

Skrivet av OAKTHYR:

Haha jag fattade inte heller först 😅 Trodde först att det var någon karta i spelet eller en server.
Håller med om att det varit lättare att fatta om det stått iOS istället.

Otroligt störigt hur svenska medier (vet inte hur andra ser ut, men ser detta främst i svenska) skriver Ios istället för iOS, Iphone istället för iPhone, Ipad för iPad osv. Blir irriterad varje gång haha

Fick fundera länge på vad Ios var för något. Något nytt event? En stad som event-tema i Europa?
Vet att Ios är "korrekt" att skriva men snälla skriv iOS så man fattar direkt

Har försökt radera serien ur minnet. HBO bör göra en egen variant

Skrivet av Gertzy:

Hoppas de har kvar systemet med att en får en kod efter att ha klarat av första så att det bättre hänger ihop med andra sen

Denna funktion ska hänga med! Info från Nintendo

Bild:

Översatt från japanska till engelska så det kan stå lite lustigt haha

Hands down bästa spelserien jag spelat på Game Boy Advanced. Synd att jag sålt min Switch! Hoppas däremot att detta är ett tecken på att Nintendo inte övergivit serien helt!

Hoppas på fördjupningar. Säsong 1 och 2 har inte varit tillräckligt djupa tycker jag..