Inlägg av kaealy

Inlägg som kaealy har skrivit i forumet

Kan inte jobba på distans och gillar att skilja på hem och arbetsplats, men har full förståelse för folk som vill jobba distans samt underlätta för såna som mig som slipper lika mycket trafik. Rätt uppenbart att detta endast handlar om kontroll över arbetarna, de dyra mellancheferna måste göra sig existensberättigande och fastigheterna får ju inte förlora värde då de blir tomma! Man måste ju leverera även om man jobbar remote, tror inte en sekund på att produktiviteten har blivit sämre sedan Covid.

EA är verkligen hopplösa.

Skrivet av schmuttah:

Hur kommer det sig att alla säger upp folk ?
Det säljs väl ungefär lika många spel nu som förra året ?
Har det att göra med att spelföretagen massrekryterade under covid för att pumpa ut skitspel åt alla som satt hemma i isolering?

För att företagen behöver öka sina vinster till aktieägarna, markanden exploderade ju både för spel och hobby under covid men det tar markanden ingen hänsyn till att det var en absurd händelse som händer någon gång var 100 år.

Failed to join game lobby. Failed to join game lobby. Failed to join game lobby. Failed to join game lobby. Failed to join game lobby. Failed to join game lobby. Failed to join game lobby.

Skrivet av CARTMAN:

Usch för en simpel remaster av ett så gammalt spel. Här krävs en total remake, imo. Det är ett väldigt gammalt spel. Inte äns släppt till HD generationen.

Finns ju Silent Hill HD Collection till Xbox 360 och PS3. Det skulle väl jag kalla HD generationen men men.

Skrivet av magma:

Har inte dessa uppsägningar att göra med att MS stängde ner avdelningar som arbetar med fysiska utgåvor av xbox-spel?

Nä, utvecklare på samtidigt nivåer och hela avdelningar inom e-sport har blivit total slaktade. Var ju en kvinna bland annat inom e-sport som stod som förman på scene bara för någon vecka eller två sen och hon fick gå även fast hon varit ansiktet utåt. Ryktas om att avdelningar fått listor från Microsoft vilka som ska sparkas men att dessa listor inte tagit hänsyn alls till vad folk har för funktion inom företaget och många inom senior positions. Någon jämförde det med att man satt upp listor med folks namn och löner, sedan kastat pil på dessa listor för att avgöra vem man ska kicka.

Var det FF som hade systemet att sina "perks" blev starkare ju mer man hade grindat just en specifik spell så man var tvungen att grinda 99 av allt för att få ut det mesta av det? Kommer ihåg att man spenderade stora delar av spelet med att kasta någon spell typ pull eller nåt som stal magier från fiender. Var jävligt tradigt.

Skrivet av robbis:

Drack i snitt 2 flaskor vin om dagen i nästan 10 år... känner suget efter vinet på väg hem från jobbet.

Hur har du lyckats undvika att bli tagen på jobbet? Eller har du blivit skickad på rehab några gånger?

Finns folk som tycker Starfield är bra, så finns folk till allt.

Som jag har förstått det så tycker de flesta att spelet är helt ok under de första 8-10 timmarna när man går igenom kampanjen medan därefter så totalhavererar hela upplägget. Inget konstigt direkt med live service spel.

Tråkigt för folk som förlorar jobbet men kan ju undra hur man lyckats sysselsätta 7700 personer.

Haft många husdjur under årens gång, var bara jobbigt första gången att vara med vid avlivning. Har med åldern accepterat att döden är en del av livet, kan inte grotta ner sig i sorg var och varannat.

Att Konami tillåter att Silent Hill IP:et används till detta, herregud.

Playstation Plus-spel blir bara sämre och sämre för varje månad som går.

Skrivet av Mormis:

Nämn ett spelföretag/teknikföretag som inte har sparkat folk detta året dock.

Larian.

Skrivet av pastapapa:

Nu vet jag inte om du hade en poäng med det eller om det bara var en reflektion, men vi konsumerar generellt sett mängder av produkter gjorda av människor (ibland även barn) med usla villkor… så för slutkunden är det nog tyvärr skitsamma.

På ett personligt plan undrar jag om spelutvecklare ur ett karriärmässigt perspektiv ser de stora drakarna, t.ex. Activision som en åtråvärd arbetsgivare?

Ursäkta off topic-spåret 😅

Eftersom folk fortfarande sökte jobb och söker jobb på Blizzard även fast många inte ens hade råd att äta i Blizzards egna kafeteria så skulle jag gissa att dom är rätt åtråvärda arbetsgivare.

Skrivet av CARTMAN:

Skulle gärna fortsätta med Ethan Winters som protagonist. Gillade honom skarpt. En vanlig enkel snubbe i huvudrollen.

Älskar Resident Evil serien. Så jäkla roliga "MetroidVania" spel med skräck tema. Längtar till 9an kommer.

Att kalla Ethan vanlig är väl en skaplig underbedrift.

Skrivet av Bennii:

Om ryktet i nyheten stämmer, att det kommer en nödsignal från Andromeda, så är Shepard inte med i spelet.

Resan till Andromeda tog runt 500 år, så när det kommer nödsignaler därifrån är Shepard sen länge död.

Minns jag helt fel att dom i Andromeda fick ett "SOS" meddelande från våra galax att något hade hänt under spelets gång?

Kan ju börja med att göra klart de planerade DLC:erna till Andromeda istället. Skapligt mycket som lämnades ute bara för att Bioware aldrig kan göra något helhjärtat nu för tiden.

Ska bli rätt skönt faktiskt när nutidens tvspelskrash kommer, det kommer bestå av att alla publishers pushar sina live service spel så mycket att tiden som den totala spelbasen har att lägga på spel inte räcker till för att upprätthålla markanden.

Skrivet av Greenz:

Den är bara tillgänglig i USA och Kanada btw.

Enligt vad jag kan läsa mig till är det bara Limited Edition Steam Deck OLED, a different colorway for the 1TB Steam Deck OLED som är exklusive till USA och Kanada.

"LIMITED EDITION Introducing the Limited Edition Steam Deck OLED, a different colorway for the 1TB Steam Deck OLED. Quantities are highly limited, and are only available in the United States and Canada."