Inlägg av maaex

Inlägg som maaex har skrivit i forumet

Skrivet av Tröjan:

Men Tifa dör ju inte. Nu blir det ännu snurrigare.

Hon pratar om det som hände 5 år tidigare (som man ser i flashbacken i Kalm, alltså samma tillfälle som när Sephiroth och Cloud är i Nibelheim som i trailern)

Skrivet av Johlor:

Deras studio som gjorde 2d-spel fick ju verkligen vara kreativa. Child of Light och det där som utspelade sig under Första världskriget, önskar de hade get dem mer pengar istället för att lägga ned dem.

Ja båda dom spelen var grymma! Särskilt Child of Light 🙂

Ubisoft läter utvecklare vara kreativa. Riktigt kul!

StarCraft 2. Ofta.

Gillar verkligen AoE. Men vad är nyheterna i det här? Det verkar funka exakt likadant som AoE2 förutom typ Archers på murarna och FoV blockeras av träd?

Requiem tog bort level scaling och gjorde combat mer 'realistiskt'. Riktigt bra mod

Troligtvis har de implementerat Yuffie i del 2 och drae nytta av det i dlc:t.

Har de fixat WC3 än? 😂

Arkham Asylum
MGS4
Red Dead Redemption

Edit: utan ordning

Vattenmonster alltså, usch! 😀 Och maneter IRL.
Hade aldrig klarat att spela typ Subnautica

Efter att ha spelat bl.a. Astro Bot och sett trailers på Alyx så förstår jag att det toppar listan. VR måste verkligen upplevas för att förstås. Jag tror fortfarande stenhårt på att det är nästa stora utveckling efter 3D som bara väntar på att bli mainstream.

Trodde dock att TLOU2 skulle knipa förstaplatsen, hade ju poppat popcorn och allt 🙁

Köpte Ni no Kuni: Remastered till PS4 för en hundring. Smart drag av Sony att göra PS5an fullt bakåtkompatibel. Annars hade man gått och dragit sig för att köpa saker..

Hade velat på pc asså... men andra saker tar prio över ny hårdvara. Vill inte köra på ps4 heller så blir nog ps5 när det beger sig

Witcher 3 vinner lätt för mig. Hade inte spelat de tidigare Witcher-spelen och blev helt blown away.
Tvåa är nog God of War.

Oj! Detta låter som nåt för mig. Jag har inte gillat AC sen 2an, som jag tyckte var grymt, även om jag provspelat 3, 4, Origins mfl.

En petitess men min dagisfröken från när jag var liten hette Eivor. Det stör mig nåt obeskrivligt 😂

Musikquiz! om möjligt att få till

XCloud finns ju på mobiler, så jag tror de anser att de inte berövar någon spelarbas på spelet trots att det inte släpps på en viss plattform - alla har ju telefon. First Person är ju ändå bäst på PC, men jag gillade verkligen Skyrim på PSVR.

Skrivet av hero:

Aldrig spelat ett Crash-spel, på den tiden då det begav sig kändes det bara som en jävligt dålig Mario kopia som inte hade en fågelskit mot Mario 64 i jämförelse. Men detta kändes av nån anledning lite lockade?!

Crash var aldrig en Mariokopia. Mer som Donkey Kong isåfall imo. Spelen är jäkligt bra och jag gillar verkligen looken på det nya även om jag tyckte denna trailer var sisådär.

Tittar de på alla filmer på Netflix, lyssnar alla böcker på Storytel och all musik på Spotify också? 😂 Idioti!

Senaste GoW, definitivt.
Och FF7:Remake
Guacamelee-spelen (1:an speciellt, finns även på PC)