Inlägg av tr1stam

Inlägg som tr1stam har skrivit i forumet

Jätte tråkigt att läsa (allas historier). Jag har själv inget husdjur och äger inte heller ett husdjur, för att jag jobbar väldigt mycket och studerar heltid - så det blir totalt omöjligt, men av att läsa alla era fina historier så ser jag hur mycket kärlek ni alla har fått uppleva tack vare de små håriga krabaterna. Vad jag ser är hur många fina minnen ni har fått och hur kärt ni håller om de. Det är riktigt fint att se och jag önskar er det bästa under omständigheter som är/kan vara.

I övrigt vill jag beklaga sorgen, kära trådskapare, för er förlust. Jag kan bara tänka mig hur tufft det måste vara och önskar dig det bästa. Detsamma gäller er andra också! <3

Väl mött!

Haha, lets go! Får se hur djupt detta kan gå!

Jag stör mig på att människor är aldrig ärliga med sig själva för saker och ting i världen. De faller under så lätta psykologiska fällor som nyttoeffekt, selektiv kunskapssökning, ankring, kognitiv dissonans, Dunning-Kruger effekten med mer att det på ett eller annat sätt förstör världen och samhället vi lever i. Människor blir nyttiga idioter och visar extrem osäkerhet i sig själva och deras uppfattning av världen. Jag stör mig på att vi som är en så pass intelligent art har fortfarande problem med varandra och främst oss själva. Oss själva i att erkänna de hemska sanningar vi vet om just oss själva sen också att vi alltid låter hemska känslor och tankar ta över så vi adderar ännu mer lidande i vårt lidande och så lider vi mer än vad vi redan behöver göra. Till slut blir det att vi överlever än bara lever, vilket jag tycker speglar en människas karaktär tydlig. I allt från hur hen uppfattas till hur hen beter sig. Det vrider sedan i mig att det är exakt samma människor som senare gnäller på att saker och ting inte står rätt till - fast de är den största orsaken till det.

Det jag stör mig mest på är att jag inte har hittat en lösning till detta "problem", för jag vill, mer än gärna, göra världen och samhället till en bättre plats. Jag vill hjälpa dessa människor. Må så vara att få en enda individ att vakna ur den plågsamma självmålade verkligheten och ta sig ut ur grottan. Jag vill peka och säga: "Gör dig fri och spring ut ur grottan! Se världen för vad den är! Upplev verkligheten" och när den sista individen är ute så vill jag spränga öppningen till den grottan så att människan aldrig mer kan återvända till sin matrix och den illusion till trygghet hen har trott att hen har.

Jag inser och är väl medveten om att mina problem är mina egna, bombarderade av olika filosofier och psykologier. Skillnaden mellan mig och gemene nisse är att jag är bästa vän med min skugga. Förstår mina begär och mina rädslor. Har strukturerat upp vart enda en tanke på så sätt att det är nästan likt en robot samtidigt som jag har en fantastisk balans av det inre och yttre... Om jag bara kunde få andra att se detta...

Och yeah, jag stör mig på folk som skall alltid försöka vara språkpoliser. Mest onödiga som finns om det inte är i skolan.

#FeelsGoodMan #venting

Tack för tipsen!

Skrivet av Blackwolfe:

Det är cross-save, så ja. Men du är fortfarande tvungen att köpa spelet på steam om du vill spela det på steam.

Okej, då är jag med! Tack för ditt svar!

Tror ni att man kan migrera från köpt Bnet kopia till Steam? :3

Skrivet av Guld:

EMU är en strutsliknande fågel som fram tills nyligen placerades som enda nu levande art i familjen emuer.
Emun är en stor, långhalsad, flygoförmågen fågel med en närmast ullig fjäderdräkt och kraftiga ben.

eksDE

Skrivet av waeress:

Även om tråden är "aningen" förvirrad. Hoppas jag vi, när vi går in i euron har en krona med starkare kurs än just nu.

Bra skrivet och jag håller med dig. Att missa denna viktiga punkt är vad som kommer definiera hur bra alterantivt mindre bra det kommer att vara för oss att vara med i EMU.

Därför kommer vi ha minst 2 år på oss att öka värdet med kronan mot Euron med fast och låst växel kurs innan vi går med i EMU. Be till spel- och strumpgudarna att vi hinner få kronan på starkare kurs än just då!

Skrivet av Constantine:

Uppenbart troll de här, sjukt att ingen verkar inse det.

Oavsett vad så är det en roligt diskussion, det behöver du medge. Alla tyckonomer och så? xD

OnT: I övrigt har jag för mig att vi kommer gå in i EMU och frågan är bara när inte om? Det enda vi gjorde vid omröstningen år 2003 var att skjuta på det hela? För det är la ett krav från EU att vi ska vara med i EMU. Är det inte så? :S Måste ha sovit på nationalekonomin i så fall...

Skrivet av Bobiri:

Det är inte bara starfield. Känns som att folk överlag hatar på allt och slutat uppskattat enkla saker i livet.

Yeah - jag håller med dig på denna punkt något enormt!

Skrivet av AdamMK:

Känner mig dum... men hittar inte Demot i steam?
Hittar bara att request access to playtest vilket inte känns som samma sak

Du behöver requesta preview eller något, så får du den i samma sekund! :3

OnT: Riktigt rolig spel. Demot hade mer cinematics och cut-scenes än själva speltiden om du inte drygade ut det fullt ut xD

Tack för din matiga recension! Har du testat Max burgarna från butiken? Ser fram emot en recension på det om du orkar göra någon! Såg din rekommendation!

Personligen gillar jag GuldFågelns kyckling! Perfekt att ha i en luftfritös

Skrivet av smuts:

Tänkte lämna ett inlägg och tacka för ännu en matrecension, lite kul att läsa, men det blev lite konstig stämning här i kommentarerna.

Håller med dig helt!
Fy fan vad det kryllar av osäkra människor med både bekräftelse- och hävdelsebehov. Rent generellt på Internet just nu, så att säga... All time high och peak peformance!

Skrivet av Bennii:

Tack för jobbet du gjort med att posta de här trådarna varje månad.

Intresset har varit svagt, ja, men det är ju för att spelen varit så otroligt svaga. Det brukar vara mer intresse i dina Gamepass-trådar.

Som denna goda herre skriver. Ja, jag är en av de som uppskattar dina Game Pass trådar

Skrivet av PeterAries:

Ja lite konstigt att prata DLC innan spelet har släppts men alltså... FAN va coola karaktärer! Invincible's farsa OCH Homelander liksom..

Indeed! Och snart kommer säsong 2!!!

Skrivet av Kleptoman:

Inte så konstigt att börja med DLC innan spelet släppts. Man har gjort klart spelet och för att de anställda ska ha något att göra så får de arbeta på DLC.

Jag förstår inte? Definiera "gjort klart" när spelet inte har släppts och du redan börjar pumpa DLC för ett osläppt spel! Oh well... :3

WTF? Spelet har inte ens släppts och de pratar redan om DLC innehåll? xDD

Ohh nice! Tack för tipset!

Om någon här är sugen på att panga i CS eller Valorant så hook me up! :3

Skrivet av anon_332538:

Helt glömt bort fragbite och förstår resonemanget. Även om fragbite är väldigt FPS fokuserade.

Om ubåten Titan sjönk och imploderade vid Titanic så ligger Fragbite i miljoner bitar i Marianergraven och imploderar hundra gånger om... Bortsett från att de ligger efter med nyheter i upp till en vecka, skriver så äckligt irrelevanta saker och så, så täcker de inte ens eSport relaterade händelser, utan mer vad "streamer A säger detta om streamer B - köp Phillips One Blade!" och så vidare.

Fragbite dog när det såldes samt när Nallen, samot och hans brorsa drog därifrån...

Nej, Fragbite glansdagar var 2004-2009. Innan Pokereran. Nu är det en affilitie sida bara...

Närmast "e-sport" på denna boomer sida du kan komma till är när någon berättade att hen tävlade mot sitt syskon i något co-op spel på SNES genom att få high score eller något xD

Tror att det saknas både kunskap och intresse när det kommer till esport journalister på FZ.se. Men yeah, jag har gärna fel xD Älskar allt med CS, Valorant och SC2 att göra

Skrivet av Castor.T:

Ändå lite härligt namnval.
Försöker själv också lägga lite tid och tanke på mina gubbar, i synnerhet Titan Quest så skulle det vara något gammel grekiskt.
Alexander den store blev (Megas) Alexandros🙂

Det där är ändå kreativt

Skrivet av Foxmulder:

Hur i hela fridens kan du finna tiden att göra allt detta? Hur många betalda semesterdagar får du per år egentligen? 🤣

Han är arbetslös eller hikikomori Eller så är han från 3023 och har en tidsmaskin där han kan stoppa tiden :3

Av alla nicknamn... Så heter han isglass... Bara du var lika kreativ med nickname som med spelet så! Oh well. Har namn som Leonidas, Alexander den Store, Donald J Trump, Hitler, Putin, Carl den 12:e osv (ej i jämförelse gällande bedrifter etc) namn man kommer komma ihåg genom historien så är isglass... Ja, inte det mest kreativa :3

Oavsett min piska på icke kreativa nicks, stort grattis till HC100.

Snälla 40k! Snälla 40k! Snälla 40k! Snälla 40k! Snälla 40k! :DDD

Ja, jag tror att ju mer jag repeterar det desto större är sannolikheten att det inträffar!

The God Emperor protects!

Kom hit för att få svar; du levererade. Du är en gud.