Inlägg av FuzioN

Inlägg som FuzioN har skrivit i forumet

olika bombningar hände vid olika tillfällen, men ja

saken är ju även det att xbox och sony konkurrerar med varandra med, skulle en försvinna blir det automatiskt stor vinst för den andra och är ju hundra på att ingen av dom två vill gå miste om dessa pengarna så båda kommer kötta på tills den ena ger upp eller att det är så liten vinst att det är extrem förlust och microsft har råd med mer förlust än sony här och att hålla sig kvar längre.

Sen är det det oxå med tid med tanke på hur billigt allt räknas bli i framtiden gentemot hårdvaru revolutionen så blir det blilligare sen får folk även använda huvudet här att en av andledningar varför det är dryt med hårdvara är grafikorten och dom säljs på en sjuk vinst och microsoft producerar egna dvs dom kmr utan tvekan använda sitt egna för att producera konsolerna betydligt billigare än att göra ett avtal med nvidia eller amd.

då dessa priser är rena rama mafian speciellt nvidia.

Så ser ju inte i någon värld där sony vinner denna striden alls,

Jag vill dock att båda existerar för konkurens är bra.

valve lättare svar kna man inte hitta

Att folk ens försvarar apple här säger ju en del om hur samhället ser ut idag.
Bör där vara en nyans i taken ja men den tar lång att förklara och flera a4a
Men att rättfärdiga apples agerande är skrämmande.
Den bryter emot alla möjliga konsument och konkurentlagar men utnyttjar den på ett fult sätt då det tekniskt sätt inte är "olagligt" men är olagligt.

Och dom vet mycket väl om det själva.
Sen sen sitter flesta här och försvarar där?
vad i hela?
jag är allt för olika åsikter,
Men i vissa sammanhang finns det fel och rätt.
Och här vet alla med vet i hjärnan att apple gör fel.

alltså man börjar ju fucking undra är lönerna på dom högst uppsatta tok för höga?
Jag är allt för folk ska få vad dom är värda och slå sin rätt för den. men när det går åt andra hållet och blir bizzara löner på höga poster.

Det är ingen jävla mirakel skicklighet dessa nissar sitter på dom är nästan mer utbyttbara än en duktig kodare.

Det är tragiskt jag vet och köper alla tar risker och alla ska tjäna pengar någonstans med risk m.m

Men ta mig fan att där är tok för höga löner på höga positioner inom IT branschen och låt oss inte gå in på delägarskap.

Tråkigt nog så spel styrs av dom som håller aktierna och tyvärr är det något som inte fungerar bra med "spelutveckling"

dom skulle fokuserat på något metroidvania/terraria stuck hade sålt som smör.

problemet är AI:n och svårighetsgraderna spelen är inte svåra, därför jag ej plocka upp dom och kör du svåraste är det inte svårt utan det är bara bullshit.

det är inte att dom får nya mekaniker som du måste dodga utan dom bara ökar skada med 100/150/200% och hp med 100/150/200%

ain är fort lika dålig, designa spelen bättre. och utveckla bra ai.

vad denna mannen säger är vi kommer få en till "shop" vi måste fakking installera för köpa spelen där.

ist för steam så då kmr vi ha steam epic och sony, och xbox.

xbox är dock liberallt då du kan få åtkomst till spelen på steam ist sony kmr säkert ha avtal att dom bara finns på deras platform.

Och dom kan ju räkna med rätt hög förlust. det är skitsvårt att ta sig in i marknaden epic kunde ta sig in pga fortnite, och att dom hade sjuka summor pengar och dom vart redo att förlora pengar för i längden ha folk där mång av dagens unga har många spel på epic pga detta, hör och häppna vissa ungdomar har inte ens steam.

uppsagd har jag väl inte direkt, under corona fick vi stänga ner restaurangen där jag vart köksmästare pga restriktionerna. hade varit där i 6 månader när skiten hände.

men fick erbjudande att gå tillbaka när det försvann men hade redan gått vidare så

så indirekt blev jag väl "uppsagd" jag gjorde snarare det rätta och gick själv då det känndes skummy att pressa dom på pengar för att säga upp mig.

Dumt kanske men jag har hedern i behåll.

allt behöver inte vara live service och ska du göra live service gäller det att du gör ett förbaskat bra spel annars spelar det ingen roll.
dvs lägg till 1-2 mer år på utvecklingen än vad dom gör nu och ha nytänk det skitet folk gör nu är 90% skit, indie industrin gör hela aaa industrin ti åtlöje senaste 8 åren.

efter att sett att en feminist skriver manuset och trycker på sin egna politiska idéer så kmr jag inte stötta detta spelet.
Låter kanske lite "Pety" men jag är så trött på feminister eller folk som trycker på deras vardagliga värderingar i spel.

att lex luthor skulle använda ord som toxic masculinity jo tjena.

metro vr blääääääääää!
Kul för dom som tycker om vr dock kan nog blir riktigt bra

Riktigt bra spel och väldigt väl polarat för att vara i första fasen vid EA, tyckte du om valheim kommer du älska det.

Det är valheim med mer intressant värld då den är inte random genad utan POI:S och hemligheter och quests är handskapade.

Det som är lite dåligt är väl att vissa fiender känns väldigt lätta.

fler förmågor till melee klassen och ranger hade varit kul, vilket jag tror kommer senare!
bossarna känns bra jag tyckte dom vart lätta men där är nog dom som inte är veteraner som nog kan tycka vissa är svåra.

alla bossar har svagheter, dvs du kan spela endast melee om du vill men spelet vill du ska använda spells båge och melee.

Då vissa fiender ar svaga emot vissa.

vilket gör att spelet inte känns så repetivt för melee är väldigt mus 1 mus1 dodge tima parry/block.rulla runt slå i ryggen.

det är väldigt repetivt men mixar man runt det med spells och båge.

värt notera att glider och dubbeljump gör detta spelet otroligt kul att inte andra fansty spel har tänk på detta conceptet för mig är ganska konstigt det fungerar Perfekt.

Det är ett snabbt spel i combaten,

detta är mer likt ett terraria med stuk utav hollow knight.

finner det så komiskt varje år best multiplayer game och dom har varken league eller dota eller cs i dom kategorierna like wtf?

Haha! dom tiill deras lilla försvar så verkar det ju iaf som dom genuint menar och ber om ursäkt iaf.
och ursäktern verkar mer legitim än flesta studios som inte ens ber om ursäkt där det är en ursäkt men endå ej ursäkt.

men ja

Skrivet av Molotov:

Rätta mig om jag har fel men dessa 30% är väll dessutom om man köper i steam affären.
Steam spel går ju att köpa utanför steam och då är det väll annorlunda hur det fördelas?
Tex spel kan säljas (officiella inte greymarket) på butiker som green man gaming.
Utvecklare kan sälja sina spel på en egen sida mm.

Pengar får dom ju även på greenman osv, köper man på dessa sidor är man en skumbag enligt mig, dessa sidor borde enligt mig inte få existera.

Dom sidorna är oanvända nycklar ifrån köpta promoter codes ifrån grafikort som ej är aktiverade m.m
när nvidia får dessa säger vi, så får denna spelutvecklare en cut för dealen där, eller så görs det för reklam grattis för att synas.

oavsett nycklar som kommer ut är alltid! alltid mer eller mindre utvecklaren.

Så oavsett på ett eller annat sätt får utvecklaren pengar.
för nyckeln kommer ifrån steam det är inte så att steam kan börja ge ut keys gratis eller till lägre pris, exempelvis reor osv det är utvecklaren som styr allt detta. med kommunikation via steam.

Sen ja utvecklaren gick ju med på vara med på dessa promoter codesen på grafikorten så igentligen ej skumbag det är ju lite utav ett grey area.

Skrivet av Kiske:

Ja, de gör det mesta så bra att man glömmer de barocka avtalen där de tar 30% av inkomsterna från utvecklarna och annat.

Du vet om duj får mycket mer än bara lägga upp det på platformen va? dom sköter saker åt dig som skulle kosta dig mer mycket mer och det är bara en kostnad för stora företagen vilket gynna indie och mindre utvecklare för dom får det gratis och läggs som kostnad på försäljning % istället skulle du köpa dessa tjänsterna ist för få dom "gratis" det är en stor dealbreaker för en indie utvecklare.

Sen är du även på den största spelplatformen även bara det gynnar dig till mer försäljning hela modellen är genialisk utan att vara girig sen visst den kunde varit lägre än 30% det kan jag köpa.

Men att säga den är rakt av girig är bara fel.

helt förståligt UE är en mastodont när det gäller det gäller spelutveckling.

baldurs gate kmr ju utan tvingan vara ett goty, dock lär detta nog ligga och få ett eller annat pris, men man får väl se inte förän folk klarat spelet och spelat ut det som man kan ge betyg och vad man fått see vanligtvis ifrån recensenter så har dom inte ens spelat 30% av spelet förän betyg ges ut för dom ska vara snabbt ut ist för göra en rätt bedöming.

Så man får ju avakta minst en vecka innan man vet hurvida bra spelet är jag är dock rätt det kommer kännas för likt fallout/elder scrolls i rymden med inte något speciellt eller tillräckligt nytt för stödja spelet men vi får väl se