Inlägg av laban005

Inlägg som laban005 har skrivit i forumet

Skrivet av Tomas Helenius:

Du har rätt, innovation är fel ordval. Det handlar om att göra något som är nytt för dem själva.

Strunt samma, det viktiga är att det finns konkurrens i branschen, så får hoppas det inte floppar 🙂

Skrivet av Tomas Helenius:

Att göra något annat än vad MS gjort sen 2001 känns åtminstone potentiellt innovativt.

Absolut men att apa efter två konkurrenter för att göra nåt annorlunda jämfört med vad man gjort tidigare tycker jag inte är speciellt innovativt. Vi har kanske olika definition av innovation.

Får man fråga vad som är innovativt i de här ryktena?

Eftersom det är ett så stort ip så kommer det aldrig hända men det bästa vore nog att lägga ned serien

Ett helt ok spel, jag hade roligt med det. Sen dränks det ju av bättre spel med mer marknadsföring och går ju aldrig att rättfärdiga den prislappen, men sorgligt att fler inte hittat det och att så många fick sparken.

De var väl tvungna att stoppa servrarna för att spelare stötte på en bugg som gjorde att de klarade spelet. Så de skämtar verkligen inte när de säger så här.

Som att det är en ny företeelse och ett påhitt av Sony

128h på xbox och då topp 25% av spelarna, hur mår xbox egentligen

Inte gammelmaskinerna och inte pc läste jag nånstans så antar det mer eller mindre är bekräftat men minns tyvärr inte källan

Skrivet av ELF:

Ja du. Jag postade visst inte vad jag hade tänkt. Då förstår jag att det inte var lika tydligt.

Hahaha kanske skrev det i en annan tråd? 🤣

Skrivet av ELF:

Tyckte det kändes självklart med tanke på hur The FInals är gameplay mässigt och att jag nömnde wall running och mechs dessutom.

Men ja. För många likadana förkortningar nu för tiden. Dagens ungdom tror man menar BF5 nör man skriver BF:V.

Var skrev du det? 😉

Årets största besvikelse för mig MEN glad att såna här delar får vara kvar, behövs om inte alla storspel ska vara samma sak.

Skrivet av Freeman79a:

Japp. Men enligt AMD kan PlayStation 5 använda det med. Dock med deras, Sony's, egna spinn. Men det funkar.

Fattar inte hur du orkar, jag hoppas du har lite tid över att njuta av spel iaf

Skrivet av Mulisha_:

Håller med, fan måste dom hålla på med en launcher för? Extremt dåligt.

Hade inte haft nåt emot det om det gjordes vettigt

Laddade ner cod för att spela mw3-kampanjen på ps5, absolut inget annat från tidigare spel är nedladdat och går att spela, ändå är filen på drygt 175gb, varav själva kampanjen på runt 50gb... Så en launcher på 125gb!?

Dags att de städar upp sin skit, har varit absurt länge men nu är det extremt, så jäkla svårt att ens veta vilka filer som är vilka och tillhör vilka spel när man äger fler cod.

Skrivet av scaryfoot:

Jag har kollat gameplay och man sprang i skogen. Hoppade fram i videon, fortfarande i skogen. Lite till, mer skog. Det är säkert ett bra spel, men jag har inte bråttom att skaffa det. Väntar tills det blir billigare. Tror det skulle varit smart att avsluta storyn om Alan Wake här, ett original och sen en uppföljare. Men förmodligen inte. De har sett att Intresset fanns där trots allt. Mycket pengar att tjäna.

Det kan jag förstå, jag hoppades som sagt att jag skulle ha roligare med det men vågar nästan lova att jag hade tyckt det var ännu värre om jag bara tittade på gameplay

Skrivet av scaryfoot:

Väldigt mörkt är det i alla fall. Springa i mörka skogar med ficklampa, medan vi har mörkt och kallt utanför nu. Säkert nån som blir deprimerad av spelet Längtar man inte mer efter att spela nåt ljusare, som känns varmt?

Just det har jag inga problem med men tycker spelet är väldigt långsamt och inte så himla intressant, hoppas det lossnar lite. Ser fantastiskt ut, väldigt stämningsfullt och är väldigt välgjort men (typ) alla skriker om bästa spelet nånsin och jag känner verkligen inte det. Blandade skådisinsatser och blandad dialog för att nämna fler brister, framförallt Sam Lake... Tycker inte han håller måttet skådespelarmässigt.

Alltså jag skulle vilja ha roligare i spelet än jag har... Känns ganska ensam att känna så?

Oj, kanske inte skaffar det då, gissar att det är alldeles för långt för att hålla det intressant hela vägen för min smak.

Skrivet av 4liv3:

Ta ledigt? Sloganen är ju bokstavligen att "ghosta" sin chef

Ja men samtidigt uppmanar de att man inte ska göra det 😉