Inlägg av Seybsnilksz

Inlägg som Seybsnilksz har skrivit i forumet

Avklarat spel: Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly

https://www.dropbox.com/s/pz5r0rq9rc7pdy4/Coffee%20Talk%202.j...

Avklarat spel: Doom II Master Levels

https://www.dropbox.com/s/wx0eo1dfu23lpci/Doom%202%20Master%2...

Inte jättebra.

Gollum Forever

Fotbollum

Gollum Eternal

Inside är ett konstverk

Första spelet var kanske inte ett mästerverk, men jag gillade det starkt. Särskilt musiken.

  • Sommaren 2007 var jag och ett par kompisar alldeles överhypade på Halo 3. Jag minns hur jag satt och tittade på samma videos om och om igen från betatestet samtidigt som jag lyssnade på Space Oddity av David Bowie.

  • Sommaren 2010 köpte jag CoD: MW2 och lirade otaliga timmar. Må vara att spelet var obalanserat och fyllt av skrikande brittiska nioåringar, men ack så kul jag hade.

Limbo, och framförallt Inside, är två väldigt bra spel som inte är fullproppade med val och upplåsning av grejer. Stämningen är lite mörk, och svårigheten ligger mest i pussel och att lista ut hur man tar sig fram, men de är magiska.

Avklarat:
Spelunky 2 (secret ending)

Minns hur jag i sjuårsåldern tog med manualerna för Super Mario Bros. 2 och 3 till skolgården för att få uppmärksamhet.

Skrivet av Walter S.A. Iego:

First!

Ni är helt grymma. Har ni spelat in egna låtar också?

Jag själv skriver inget eget, men några av de andra har band/projekt som länkas i beskrivningen

Opeth - Coil/Heir Apparent (cover)

Ännu en cover (tribute?) på alster från våra landsfäder i Opeth. Har delat i forumet tidigare och det finns ju uppenbarligen folk som lyssnar på bra musik härinne Denna gång är det två låtar i en, hoppas det ska smaka!

Har postat ett par Opeth-covers på forumet tidigare, och nu är det dags igen. Vår cover på Coil/Heir Apparent har premiär på fredag 20:00. Har hört att ni gillar metal!

Tycker Kompaniet är bra.

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Någon som har erfarenhet av Axe-Fx och / eller Kemper?

Jag sitter med en Axe-Fx II Mark II. Låter förstås fantastiskt bra och har oändliga möjligheter. I mixning använder jag dock hellre pluggar då det blir lite omständigt att reampa med externa enheter. Jag känner inte att jag offrar ljudkvalitet med Neural DSP eller Bogren Amp Knob, dock finns inte samma uppsättning av val som Axe-Fx.

Minns inte att jag varit med om något som är förargelseväckande nog att vara en intressant historia, men ibland så kan jag svära på att jag på ICA blir förföljd av tanter som vill ställa sig i vägen.

Skrivet av Birchoff:

Vad tar du för att mastra? Har du nån sida med kontaktinfo? Jag sitter och spelar in en hel del synthwave/darksynth just nu som jag funtar på att få mastrad nämligen, om priset är sjyst. Ett par av låtarna jag funtar på är dessa: https://soundcloud.com/peterthegreat86-1/dark-waves-three-fin... och https://soundcloud.com/peterthegreat86-1/dark-waves-two-final...

Fräna grejer! Min hemsida finns på punchsectorstudios.com med kontaktinfo etc. Fyll i kontaktformen där så kan vi prata vidare!

Musik är det viktigaste i mitt liv. Jag är inte så intresserad av att vara kreativ, så mitt fokus är mixning och mastering, men jag har spelat in lite covers och så. Mest inriktad på rock/metal. Är gitarrist i grunden, men behärskar även bas, lite trummor, och viss klaviatur. Kan typ sjunga men jag gör mig bättre i kör än som solosångare. Jag har bra gehör men har aldrig riktat in mig på sångteknik.

Jag bedriver enskild firma där jag mixar/mastrar, det är ingenting jag lever på men det är definitivt målet. Jag gör detta hemifrån, och jag jobbar i Cubase.