Inlägg av alias

Inlägg som alias har skrivit i forumet

Skrivet av Nimr0d:

Personligen föredrog jag Division 1

Ja många gör det, du är knappast ensam. Suveränt spel, speciellt stämmningen i vintriga NY city. men Div 2 har så mycket mer som jag inte ens ska gå in på.

Skrivet av NordhNet:

Tråkigt att man inte sakligt kan för en diskussion baserat på olika synpunkter utan att det ska urarta i tråkig stämning

Jag tycker div 2 är småmysigt, speciellt i rätt sällskap. Men världens bästa spel är det inte för mig, däremot en bra lootershooter

Eller hur? Saklig och bra åsikt. Alla kan inte älska det som jag gör. Inte konstigt. Ville bara uttrycka min kärlek för spelet och hur mycket jag uppskattar det. Hur som helst, för mig är det enda skälet varför jag spelar nu för tiden är Div2. Allt annat verkar i princip menignslöst. Hoppas så mycket på att något riktigt bra ska släppas men har bara blivit besviken, speciellt i den genren. En riktigt bra looter shoter med både PVE och PVP. Finns inget annat där.

Skrivet av HiRoller:

Bästa looter shooter by miles and miles åtminstone. Enligt mig.

Bra att någon här fattar.

Skrivet av PeTTs0n:

Världens bästa spel? För dig kan det säkert vara det, men för en bred massa? Inte i närheten. Med en Metascore på ~83 hamnar det på i runda slängar plats 800-850 på den listan, och användarbetygen är sämre än recensenternas. Jag skulle nog säga att det är tillräckligt tydligt för att hålla spelet på behörigt avstånd från en titel som "världens bästa spel".
Ok låt mig tycka vad jag vill. Tack!

Personligen skulle jag väl säga att det är godkänt. Föredrar själv ettan med det gamla loot- och itemsystemet.

En smaksak.

Skrivet av KoP:

Kanske är världens bästa spel enligt ditt personliga tyckande men på min top 100 platsar det inte ens.

Fint, tror inte dina top 100 spel platsar någonstans på min lista heller.

Skrivet av DieZe:

Så udda tråd eller? Du vill alltså försöka trycka på att Division 2 är världens bästa spel? (Vilket det inte ens är i närheten av att vara lol)

Jasså, säger du det? Du är lite udda också.

Skrivet av Pjotor:

Jo, jag tycker den här diskussionen hör hemma i spelets officiella tråd. Märkligt underlag att starta en helt ny tråd på.

För övrigt anser jag att Disco Elysium är världens bästa spel. Provade The Division 2 och undrar bara vad i helvete?? Vilket skitspel .

DE är ett fint spel men att ens nämna det i samma mening som Div 2 är konstigt ett så olika spel som det kan vara. Du vet inte vad du pratar om.

Skrivet av Pjotor:

Haha, jag copy/pastade ju ditt exakta argument mot Dragon’s Dogma 2 i trådstarten. Hela tråden är bara snurrig och substanslös.

Ok, substanlös? Nämner ju vilket vilket världens bästa spel är? Substans om något. Snurrig? Det är du.

Skrivet av Rafner:

Ska starta en ny tråd: "Är världens bästa spel Diablo Immortal? ". Ska börja tråden med att berätta att jag testat The Division 2 men tyckte det var ett jävla skitspel.

Sen ska jag inte utveckla mitt resonemang något mer.

Kvalitetsdiskurs.

Ditt val, fint. Vad kan jag säga förutom att tycka synd om dig.

Skrivet av Balunan:

Kort svar: nej.
Långt svar: nej, det är det inte.
Kortare svar. Jo det är det.

Men jag är glad att det måhända är det för dig, och att du har ett personligt favoritspel.

Tack!

Fattar att ämnet är kontroversiellt. men står fast vid att det är det bästa spelet skapat. Så är det bara.
Både för singleplayer och coop. Tack Massive, stolt över att en svensk utvecklare skapat detta.

Skrivet av Davinchevo:

Det är bra rea på det och jag tyckte att ettan va helt sjukt atmosfäriskt. Gillade mörkret och den yrande snön. Spelet i sig var lite väl bullet-sponge för mig. Men har bara bra minnen från det i övrigt.

Om man ska köpa 2an. Missar man mycket om man inte köper warlords of new york (expansion?)?

Fattar att argumentet är "testa grundversionen och se om du gillar det", men pris är dessvärre en stor faktor och paketet med grundspel oxh expansion är bättre än var för sig. Haha, kanske konstigt resonerat, men så är det.

Absolut ska du skaffa versionen med warlords of new york, du missar i princip allt om du endast går på grundversionen nu.
https://www.youtube.com/watch?v=5KZEUilJGes

Oj, vad trött man blir, varför kan inta alla bara acepteras och få vara som de vill? Vem har inget bättre för sig än att bry sig andras könsidentitet eller färg på huden?? Vilka tragiska småsinta inskränkta människor. Kanske ni borde bry er mer om er själva och era tillkortakommanden? Ska konst, kultur, film, serier osv bedömmas på sådana grunder. Sjukt. Men så det har blivit även i det här jävla skitlandet med obefogad storhetsvansinne. Vi är bara en "laughing stock" nuförtiden Det måste ni ju fatta??
Hatar att vara i den här crowden av mestadels småstads inskränkta tonåringar eller äldre med intellekt som en tonåring, med noll koll på någonting som pågår i samtiden.. Fan, inget man vill delta i.
Sen finns det "guldkorn" alla är absolut inte sådana. Men tyvärr så många.

Skrivet av jeppe109:

Tror bara många av oss är trötta på att tv-serier och filmer baserade på existerande ipn görs för den stora massan och inte för oss nördar.
Detaljerna är det viktiga för många av oss och när det blir för mycket avvikelser så tappar man intresset.
Jag är sån till viss del iallafall.
Det finns lite svängrum men ofta verkar det inte ens vara så att underhållningen skapas av personer som uppskattar källmaterialet. Istället ska det vridas och vrängas och förändras för att passa någon marknad som man undrar om den ens existerar.

För egen del är Sagan om Ringen-trilogin ett bra exempel på en kompromiss även om die hard fans säkert inte håller med mig.
Oavsett märks det så tydligt att personerna bakom trilogin respekterade källmaterialet, fansen och Tolkien.

Jag har kommit till insikten att det inte är värt att bry sig längre. Det är bara att acceptera att ipn som Star Wars inte längre är till för oss som älskade den ursprungliga trilogin.

Det är svårt att släppa taget om ipn man växt upp med men istället får vi vara glada för den tiden vi fick med dem.
Ett undantag för detta verkar vara Nintendo, än så länge, av någon anledning.

Jag har inte kollat på Fallout-serien själv så jag vet inte hur det är med den men jag är inte sugen efter vad jag sett heller.
Men för er som gillar den är det ju bara att köra på 🙂

Okej, tack för förklarande svar. Uppskattar det.

Skrivet av alias:

Jo den är bra, skulle bara funnits i forum som detta också.

Säger inte att det är ett mästerverk i klass med Kubrick eller Tarkovsky, men en bra väldigt underhållande serie och speciellt en bra adaption för de som är fallout fans. Väldigt bra. Som sagt minst en fyra i underhållningsvärlden. Kanske 4.5.

Skrivet av toho:

Jag snabbspolade vid dryga filmscener som inte tillför något utom att filmskaparna kan göra serien längre, 10 seckknappen är perfekt i sådana lägen.

Jo den är bra, skulle bara funnits i forum som detta också.

Skrivet av toho:

Bara för att det är en bra spel adaption betyder det inte att serien är bra. Själv kommer jag inte rekommendera den till någon. En skit serie som många andra.

Ok. Då vet vi det. Kommer säkert skada deras inkomster och gå i konkurs.

Skrivet av jeppe109:

Vilken vattendelare den här serien verkar vara.
Bra, hellre underhållning som passar fåtalet helt än underhållning som försöker passa alla.

Eller hur, precis. Fast förstår faktiskt inte heller varför det är en "vattendelare", knappast något "vattendelande" eller kontroversiellt. Förutom för en del då..

Skrivet av toho:

Har jag väntat typ ett år på detta!!!?
Har slösat ca 9 timmar på något som inte har givit mig något.
ÄLGVANDRINGEN på SVT har gett mig mer spänning än den här J....! skit serien, drama drama.
Om jag vill se drama finns det klart mycket bättre serier att lägga tiden på.
Dom som giller serien är självklart dom som spelat spelet, jag trodde inte att var tvungen att spela för att uppskatta skiten...men men

Så klart alla har rätt till sin åsikt, trist att du slösade bort din tid. Kanske man uppskattar det mer om man spelat spelen. Förmodligen så men svårt att säga när man redan är insatt i den världen. För mig uppe där med TLOU filmatiseringen. Bara lite förvånad att du såg alla delar när det var så genomuselt? Skulle aldrig själv slagit mig ner framför TV'n för nio timmar "älgvandring"

Skrivet av jeppe109:

Han skriver ju ordagrant att alla borde se "mixed" ut.
Det är väl inte särskilt osannolikt att folk i en sådan situation skulle blandas med varandra mer och mer allteftersom tiden går.

Hur du får det till att Danster skulle tro att alla skulle se ariska ut säger nog mer om dig än Danster.

Ok, bra då.

Skrivet av Shadee:

Klippt citat, citerar endast jag funderade över.

20 min? Har du sett serier som tar tid på sig och sakta bygger en story, och inte kastar dig rakt in i händelsernas centrum? Breaking Bad, Better Call, Saul, The Wire, Game of Thrones för att nämna några. Inget fel med det alltså, blev bara förvånad över det du skrev om 20 min. Inte hört någon bestämma sig så snabbt förut, brukar röra sig om några avsnitt.

Fast. Om någon går på bio för att en "kulturfilmsfantast" de gillar säger att en film är bra, är inte det samma sak som att ni gick på bio för att en recensent ni tyckte var kass sa att filmen var kass?

(Får jag gissa att recensenten i fråga var Ronny Svensson med Ronnys Rullar? )

LOL ja 20 minuter attention span är väl att ta i till och med. Därför så få filmer och serier kan göras som verkligen är bra nuförtiden.

Skrivet av Zerkish:

Rent realistiskt skulle jag nog vänta mig en grupp av likfärgade mulatter(kan man ens säga så numera?) Det hade ju berott på vad som gick in från början. Om det var endast 25% vita från början hade jag väntat mig att det knappt synts efter 200+ år. Poängen är nog att det vore osannolikt med distinkta hudfärger i en så isolerad grupp, speciellt då man hade velat mixa för att öka chanserna för bra gener.

Känns dock som att i Fallout är kanske inte realism den högsta prioriteringen.

Eh? Inte säker på vad du vill säga men spelar överhuvudtaget hudfärger någon som helst roll? Att rollerna spelas bra av skådespelarna måste betyda allt. Hudfärg ingenting. (kanske det du vill säga) Vill man ha dem blåa, oranga, lila, vad spelar det för roll i det stora hela? En bra film eller serie hänger knappast på det förutom för ett fåtal som retar sig på allt som inte liknar dem själva fast de säkert äter skitmat och har 50 kilos övervikt och är missnöjda med livet.

Skrivet av Danster:

Sett en timme (av 75 min (!)) av första avsnittet. Och det är... för tråkigt.

Och för tillrättalagt "mångfaldigt". Efter tvåhundra år i ett vault, kan det verkligen existera personer med indiskt utseende? Om det så var några få indiska familjer måste det skett extrem inavel för att dessa ska bestå ett par sekel senare. Alla borde ju vara mixed, men uppenbarligen lever segregationen kvar under jord.

Jobbig färgskala, för glättigt.

Överlag svagt manus och skådespel.

Kanske för tidigt att döma ut, jag kan ge det ett avsnitt till, men det måste bli REJÄLT mycket bättre för att jag inte ska ge upp detta i ett väldigt tidigt stadium.

Vad tror du, ska alla se ut som dina ariska arketyper? En liten tanig psykopatisk jävel med en liten hitler muscha och storhetsvansinne? "För mångfaldigt" LOL vilken konstruktiv kritik. Hail på dig stackare.

En trea känns väldigt snålt. Älskar detta 4.5 points from me.

Skrivet av Gaara:

RDR2 kom på steam rea nu fram till 25 april, dock för 23,99euro, är väl runt 290kr, hyffsat pris ändå.

Det som känns lite dåligt med att köpa The Division 2 nu när det ska komma en 3a är väl att de kommer dra ut pluggen ur 2an sedan när nya kommer o spelet är väl sådant där liveservice spel som inte går o köra offline. Slänga pengar i sjön typ.

Division 1 går fortfarande att köra så tror inte du behöver vara orolig de närmaste fem till tio åren.

Skrivet av Rafner:

Ska starta en ny tråd: "Är världens bästa spel Diablo Immortal? ". Ska börja tråden med att berätta att jag testat The Division 2 men tyckte det var ett jävla skitspel.

Sen ska jag inte utveckla mitt resonemang något mer.

Kvalitetsdiskurs.

Jasså du är en sådan du, trist.