Inlägg av Xepheros

Inlägg som Xepheros har skrivit i forumet

Skrivet av Jeehao:

Det dåliga ''ryktet'' var inte ett rykte. Diablo3 var skit när det släpptes, storyn var och är fortfarande skitdålig och vid lansering så var spelets nätkod förskräckligt dålig och buggar fanns under varje kotte, vissa gubbar dödade dig på 1 slag oavsett hur bra grejor din karaktär bar på sig.

Diablo 2 var utdaterat men det var näst intill perfekt men Diablo 3 skaparna försökte att göra om allt och allt blev fel, så de ändrade tillbaka lite så att spelet skulle få bättre rykte. Den mest tragiska grejen med D3 var att vitt och gult skräp var bättre än unika saker. Diablo2 hade runewords som gjorde upp att unikt inte alltid var bäst, men d3 hade ingen som helst ursäkt till detta dåliga beslut.

Jämför Cow level i D2 och Whimsyshire i D3. Whimsyshire representerar hur dåligt Diablo3 var när det var relativt nytt. Att jaga nallar och enhörningar i ett regnsbågsland är inte speciellt lockande när man älskar hur mörkt Diablo en gång var.

Hur mörkt menar du då att Secret Cow Level är egentligen? Det finns exklusivt en anledning till varför du upplever Secret Cow Level som "mörkare" än Whimsyshire, och det är helt enkelt att du är äldre idag. Du är inte lika mycket av en edgelord som du var när du var 12 år gammal.

Skrivet av anon_98854:
Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Javas:
Skrivet av Molotov:

Är alla fiender i spelet nazister.
Många.föreställer soldater.
Soldat ej = nazist
Samma sak gällde soldater i tysklands arme på 40 talet, alla var inte nazister.

Största plot hole i Inglorious Basterds många av deras offer är värnpliktiga unga män som inte ens är nazister utan krigar för landet har kallat in dom Brad Pitt är skurken i den filmen woop woop

Fast, ärligt talat. Slåss man för några som rensar ut minoritetsgrupper bör man kanske rannsaka sig själv om man är nazist eller inte. Nej, allt är inte svart eller vitt. Men kom igen. Någonstans måste man ändå fatta att ett land som försöker efterapa romarriket och bär dödskallar på hattarna inte är Amnesty International.

"are we the baddies"?

Nazister är hemska, absolut, men grupperingar som URF, LRA, Daesh, Boko Haram och lite annat löst pack är ju idelogiskt precis lika avskyvärda. De saknar dock kapaciteten som nazisterna hade för att genomföra sina sjuka planer.

Det finns ingen som säger emot dig i att de grupperna är hemska, men samtidigt är det bisarrt att sätta dem på samma nivå som nazisterna. Det är som att jämföra din lokala haschdealer med kolombianska kingpins. Båda är uteslutet negativa, men det ena hotet är extremt mycket större än det andra. Och det är helt enkelt grundat i vad vi sett från historian utspela sig i praktiken, samt var vi bor och vilket samhälle vi tillhör. Förintelsen var inte en slump, och samma krafter som ledde till förintelsen håller på att försöka ta över vårt samhälle igen, vilket vi inte kan tillåta oavsett vilket pris vi måste betala för att utrota det hotet. Boko Haram är inte ett lika stort hot mot verkligheten av vår vardag som nazisterna är, och samtidigt så är Boko Haram inte ett hot vi kan bekämpa effektivt från vår position i det globala världssamhället samt det ekonomiska och geografiska planet.

Skrivet av Blackwolfe:
Skrivet av Banjo:

Hon är väldigt duktig som skådis. Men lite för liten och kort för att passa som Lara Croft. Men å andra sidan så kanske den "nya" Lara Croft i de senaste spelen har något annorlunda proportioner också.

Jag tycker att Angelina Jolie såg mer ut som Lara i spelen. Fast mest lik är kanske Rhona Mitra, också skådis, och före detta Lara Croft-modell (på den tiden när Eidos anställde någon modell som skulle vara den "riktiga" Lara i olika PR-sammanhang... Det kanske de fortfarande gör... Ja inte Eidos nu rå men Square Enix).

Håller med om att de nog gick mer på "nya" Lara än gamla Lara vilket jag tycker är bra. Föredrar reboot Lara framför den gamla, även om de äldre spelen var rejält kul.

Inte konstigt, nya Lara är faktiskt en välskriven och intressant karaktär med trovärdig personlighet. Gamla Lara var tråkig. Det är överlag ett vanligt problem med den erans spel. Världarna och den övergränsande handlingen var inte nödvändigtvis svagare än den är idag, men karaktärerna själva kändes mindre trovärdiga. Har mycket med produktionsvärde antar jag.

Skrivet av kaealy:

Jag som trodde att det gick minst lika bra att spela FPS med kontroll som tangentbord och mus. Brukar höra det lite titt som tätt.

Är det med flit som du attackerar halmdockor? För det finns inte en enda människa som påstått att du får exakt samma precision med en analog spak som med en mus. Det har aldrig påståtts, någonsin. Däremot finns där andra sorters spel där kontroll antingen kan ge lika bra precision, eller subjektivt bättre känsla. Personligen avskyr jag att spela spel i 3e person med mus och tangentbord. Det är en subjektiv upplevelse.

Hela resonemanget med precisionen är dock bara relevant i multiplayer. Du behöver inte den extra precisionen i alla spel, utan spelen kan absolut vara designade på sätt som gör att den subjektiva upplevelsen är bättre med en kontroll. Exempel på detta är Dark Souls och liknande spel.

Det är objektivt positivt att döda nazister. Genom att döda nazister räddar du alltid livet på andra människor. Den etiska frågan är inte huruvida nazisterna ska dödas, utan snarare hur många vi ska döda, och vilken metod som är bäst.

Skrivet av Mindrax:

Nakenhet i Conans värld är ju rätt normalt.
Så jag är inte chockad precis.
Dock lär det bli moralpanik på PK-maffian när de får nys om detta.

Hahaha, snygg satir där! Uppskattas! PK-maffian, hahaha, jag älskar satir som din! Jag menar, dessa töntar verkar ju inte fatta på riktigt att det uteslutet är folket som gnäller om "PK-Maffian" som får moralpanik och dessutom är PK själva. Därför det är så roligt med satir som din där du säger sådana saker och låtsas vara på riktigt, för det finns fakitskt folk som är så! Det är helt galet, speciellt med tanke på hur de inte verkar fatta att det politiskt korrekta är att hata på "PK" trots allt, töntarna förstår liksom inte hur deras existens enbart är ironi liksom..

Så tack för satiren, det var roligt att läsa lite skämt från din sida!

Skrivet av Buio:

Deras huvudrollsinnehavare känns generisk och torr, ingen karaktär. Som hämtad från en tecknad b-serie. Fast man kan väl göra sin egen karaktär antar jag.

Har du någonsin spelat rollspel förrut? För det verkar inte så. För grejen är att i rollspel så spelar du en roll. Du vet lika mycket om huvudkaraktären som Kalle Anka förstår om kvantfysik. Du förstår lika mycket av huvudkaraktären baserat på en trailer som Nordkorea vet om konsten att driva en demokrati. Du vet lika mycket om huvudkaraktären som kristna vet om verkligheten. Dvs ingenting alls.

Skrivet av sgt_lol:

Har spelat det med FOV 90 och har aldrig känt mig illamående. Kan tänka mig att detta endast gäller för dom som spelar med en FOV på 65 eller nåt

Det är alltid så det är. Med FOV 90 vid en datorskärm så hamnar din FOV in i en naturlig range. 60 däremot? Konstigt att inte bli åksjuk när din syn fundamentalt skiftas på det sättet, det blir liksom som att ta på sig glasögon som är helt fel för dina ögon och sen springa runt med dem.

Skrivet av waeress:
Skrivet av beersgarden:

Är det bara online-spelande som gäller eller finns det någon sorts offline SP-kampanj?

Du kan spela det SP. En kampanj är det kanske inte direkt i ett survival spel. Men det har en story och det går att spela SP.

Det låter mycket mer intressant faktiskt. Funcom kan göra bra saker, men det märktes på Age of Conan att det spelet hade varit tio gånger bättre om de skippat alla MMO-bitar och istället faktiskt gjort ett spel som hade innehåll bortom den första 1/3 av levelkurvan.

Skrivet av Blackwolfe:

Barbaric edition ger tydligen föremål till Age of Conan..

Huh? Är det spelet fortfarande aktivt?

Jag kunde svära på att det spelet lade ner för flera år sedan...
Jag har inte kunnat röra det sedan jag nådde maxlevel iaf. Questsen tog slut innan level 40 och det enda jag gjorde, precis som alla andra, var non stop mob grinding till max level. Sista 10 levlarna gjorde man metodiskt i grupper på 3-5 pers. Inte en enda quest fanns där. Fy fan vad utbränd man blev bara av att nå maxlevel, har inte rört spelet sedan dess.

Skrivet av NeoWeo:

Bra spel har bara ett slut.

Haha what? Förklara varför, och förklara sedan varför det finns så många bra spel som har mer än ett slut. För såvitt jag kan se så har du nyss skrivit någonting som helt enkelt inte stämmer rent objektivt talat.

Skrivet av vampyrer_suger:

Låt piraterna ha sina servrar. Blizzard är ju döende och kommer ju troligtvis aldrig att lägga energi på att göra något rätt igen.

Hej lilla trollet, hur hittade du hit? Detta är trots allt en sida för människor, och inte en sida om broar.

Skrivet av OddGreen:

60 dollar? Är det ett skämt eller?

Är det ett skämt att priserna är exakt likadana som på vartenda annan konsoll som existerar just nu? What? Detta är inte en hand-held a lá 3DS. Detta är en riktig konsoll, med en gimmick.

Skrivet av Dergo218:

Tror tyvär på flopp, inte för att spel inte är inkluderat. Men day 1 spelen är ganska svaga, förutom Zelda. Tillbehören har fått skyhöga jävla priser. Konsolen är dyr för kraften som den erbjuder. Nintendo har visserligen sagt att Online ska vara gratis fram till sommarn 2018 men kommer kosta 5 dollar efter det.

Vad det verkar så klarar inte konsolen löftet om 60fps, extremt litet minne på konsolen, sure SD-kort men vem fan vill ha SD-kort? Hade hoppats på switch runt 2000 kronor, då hade det kunnat funka för min del då jag egentligen bara är intresserad av Zelda och Mario... fast det nya Mario spelet... vet inte, sekvensen där han springer i "riktiga" världen tilltalar ej.

Krävs mer än svag release line up för att en hel konsoll ska floppa. Har du tittat på hur de senare konsollernas release lineup sett ut? De har inte varit jätteimponerande dag 1 de heller. Men idag? Helt annan femma

Skrivet av humziz:
Skrivet av mrFluffy:
Skrivet av Ducci:

Sånt här gör mig förbannad de kände till säkerhets läckan i 3 dagar utan att göra nånting åt det.
Dåligt av ESEA.
om de är så här de sköter privat information, så ska de ut ur leken.
Amatörer, ESEA bör betala ut skade stånd till berörda.
det är deras skylight att hålla denna information säker.

Skrivet av Decubal:

Det borde finna straff avgifter för stora organisationer som sätter kunda data på risk på detta sättet.

Man ser det om och om igen...

Tror inte ni förstår att det inte finns någon hundraprocentigt skydd. Det går alltid att ta sig in i databaser.

Lycka till att hacka Microsoft databas

Ingen sa att det skulle vara enkelt. Om du tror det är omöjligt så vet jag inte om du är okunnig eller bara korkat naiv? Det enda sättet att skydda sig mot intrång digitalt är att ha allting analogt. Det finns ingenting som inte går att hacka om du är rätt person med rätt set of skills. Det är mer en fråga om hur svårt det är och vad en vill åstadkomma med det om en nu har kunskaperna och verktygen som krävs.

Skrivet av Nocturnal77:

Ni glömde alternativet

"Jag har det, men det är så tråkigt så jag spelar det år 2022 när det är färdigt."

Nu är du väl lite optimistisk, spelet lär ju inte vara färdigt förrän tidigast 2027. Någon måste ju köra en modern Duke Nukem Forever.

Skrivet av pinky:

Ironiskt hur de tog bort tidspressen men gav spelarna färre saker att leka med. Kollade bara de första fem minuterna men det ser rent ut sagt för jävligt ut jämfört med det första spelet.

Ja alltså det tog mig 10 min innan jag fattade att 4an var den dåliga versionen. Blev paff.

Skrivet av Luciphear:
Skrivet av Xepheros:
Skrivet av Luciphear:

Känner inte till Gravity Rush men det var nog bland de bästa CGI-effekterna jag sett. Önskar att Berserk(den nya serien) var av samma kvalité än den skit det blev. Har jävligt svårt att kolla på "anime i 3D" oftast men detta fungerar skitbra!

Ja tyvärr är det anledningen till varför mangan är den enda versionen av Berserk som gäller ifall du vill ha hela storyn utan massor av spyfärdig nonsens eller att storyn plötsligt tar slut efter första arcet. Dock har båda anime-tolkningar en enorm fördel gentemot mangan, och det är deras fantastiska soundtracks. Men annars är mangan så klart bättre på alla tänkbara sätt och vis. Bland annat är den inte censurerad, vilket animen och anime-filmerna är (Ja, for real)

Jo, har sett det som finns att se av Berserk, samt läst. Den första animen var helt okej(såg den innan jag började läsa dock, det var vad som fick mig intresserad till en början). Önskar verkligen att de kunde lagt ner lite mer på den nyare... ugh... Var förbannad och besviken så jäkla länge efteråt, haha.

Jo det såg ut så för mig med. Jag tror inte jag hade gillat första animen om jag hade läst mangan först, det är verkligen mangan som är den absolut bästa versionen av serien på alla sätt och vis. Nog fan vad första animen bra, men den hade också några enorma missar, tex att den A) var censurerad som in i helvete, B) men ändå inkluderade The Eclipse samtidigt som... C) serien slutar direkt efter The Eclipse, vilket är något av det mest obehagliga jag någonsin upplevt i fiktion någonsin (det får fan game of thrones att kännas som en barnvänlig disneyupplevelse), och att serien bara tog slut där gjorde det ännu värre då det kändes så random och meningslöst, när det i praktiken i mangan både byggdes upp mycket mer och sen faktiskt ser det som BÖRJAN på berättelsens sanna kärna, inte slutet... Allting innan dess är liksom en prolog,

Skrivet av Luciphear:

Känner inte till Gravity Rush men det var nog bland de bästa CGI-effekterna jag sett. Önskar att Berserk(den nya serien) var av samma kvalité än den skit det blev. Har jävligt svårt att kolla på "anime i 3D" oftast men detta fungerar skitbra!

Ja tyvärr är det anledningen till varför mangan är den enda versionen av Berserk som gäller ifall du vill ha hela storyn utan massor av spyfärdig nonsens eller att storyn plötsligt tar slut efter första arcet. Dock har båda anime-tolkningar en enorm fördel gentemot mangan, och det är deras fantastiska soundtracks. Men annars är mangan så klart bättre på alla tänkbara sätt och vis. Bland annat är den inte censurerad, vilket animen och anime-filmerna är (Ja, for real)

Skrivet av DeFeCT:
Skrivet av skogsvilden:
Skrivet av DAoG:

Knapert med bra spel iår?

Ja de där spelen ger jag inte mycket för och ett DLC till the Witcher räknas väl inte.
Finns ju alltid Doom, Stardew Valley, X-Com 2, Overwatch och Dishonored 2 de toppar nog de flestas listor.

Ett DLC som är riktigt, riktigt bra och skulle fungera lika bra som ett separat RPG spel, 20-40h speltid, många ggr fler timmars nöje och speltid än majoriteten av AAA spel som släpps idag.

Tycker inte det bör kallas för DLC egentligen. Det är en riktig expansion, och ingen hade haft något problem ifall det hade släppts som ett mindre standalone spel. Faktiskt. Visst, det är ett DLC i att det är nedladdningsbar content, men 20-40 timmarna i Blood & Wine samt den stora spelvärlden i skiten överträffar många fulla releases i både storlek, innehållstäthet, kvalitet, och längd.