Inlägg av Lippen

Inlägg som Lippen har skrivit i forumet

Control \o/

Jag tänker räkna med det där j*vla hangarfartyget i Top Gun NES xD

Spelar det just nu med kusin och det är oerhört roligt och nervigt ibland, mycket roligare när man är flera, moddar som lägger till "Makes sense" saker är något vi kör med, te.x kunna öppna konservern med en kniv/skruvmejsel m.m.

Måste dela med mig av något jag och min vän gjorde när vi var 12 - 13 år och vi brukade lana i hans källare, ganska ofta utan internet dom första åren och då spelades det Quake, Starcraft m.m.

Men min vän bodde 2 - 3 hus bort, kanske en promenad på 100 - 300 meter och det var inte alltid man lyckades övertala mamma att köra dit en, och speciellt inte när man spontant fick suget att lana runt kl 20:00 eller ibland så sent som 22:00.

Vi kommer då på den brillianta lösningen att om man lägger 1 - 2 filtar i en skottkärra och lägger burken, skärmen och diverse kablar/kringutrustning i den så går det alldeles utmärkt att promenera längs vägen hem till han med skottkärran i högsta hugg.

Den lösningen körde vi väldigt många gånger och det var inte ovanligt att bilar saktade in och kollade konstigt på oss och dom undrade nog vad vi höll på med, vi blev dock aldrig stoppade av någon bil eller polis.

He..he..."under" utveckling..

Maybeeeeee

Och jag som inte har konsol att spela det på, älskade första till PC, hoppas dom släpper det till PC fort

Intressant att dom säger "The team are working on a patch to address PC performance issues, it should be available soon – we'll have more details shortly." efter att spelet blivit crackat och flyter på bättre än icke-crackat spel.

Känns som att folk påpekat detta innan men att capcom inte valt att göra någonting förens nu när detta framkom, pinsamt och vidrigt gjort imo.

"Dator- och tv-spelsberoendet har ökat under pandemin"

Eller så finns det inget annat att göra för folk?

För mig är spelandet som vilken hobby som helst, ishockey,fotboll etc etc, men bara för att man inte är ute och rör på sig utan sitter vid skärmarna så är det mer "tabu" verkar det som, löjligt i min mening, men jag är väl väldigt partiskt då jag själv är en gamer sen 24 år tillbaka

Skulle det inte bara komma till Xbox? Tyckte inte att dom sa något om PC

Jag ser gärna en filmatisering av Horizon Zero Dawn, gärna en 3 timmars version!

Rosor är röda,violer blå, min mormor skjuter bättre än dom där två!

Lycka till alla 😁

Det jag tänker på direkt är denna scen från Stargate, https://www.youtube.com/watch?v=1htKBjuUWec&ab_channel=asfalt...

Vore grymt om någon kunde göra om den och sätta dit Calle och dom andras namn

Dual Universe Svenskar?

Hallå denna underbara fredag!

Jag undrar som titeln säger, är det några fler svenskar som spelar Dual Universe?

Jag skulle säga att det är en blandning mellan Eve Online,No Man Sky, troligen flera spel än så och allting är en enda "shard" dvs en värld där alla tusentals spelar.

Vi är ett gäng svenskar(dom flesta 25+) som har skapat en organisation(Guild/Clan etc) och som dagligen sitter och tjötar på discord och spelar tillsammans.

Så om det finns någon här som spelar och letar efter gemenskap så kan ni alltid hoppa in på våran discord om ni behöver ett hem!

https://discord.gg/sY2CbJT

För er som är nyfikna om spelet rekommenderar jag er att kika på https://www.dualuniverse.game/

Själv hade jag gärna sett en funktion där man lägger ner telefonen och aktiverar "Print Mode" och telefonen fälls ut till en fungerande 3D skrivare, då den redan har glas så blir det en perfekt yta att skriva ut på som också tål lite stryk, sen får man köra någon benchmark i bakgrunden som värmer upp telefonen så att munstycket blir varmt så att filamentet(plasten) kan skrivas ut med jämna och fina lager!

Kamerorna kan användas till att hålla ett öga på skrivningen och självklart streama detta till te.x sin egen dator eller varför inte twitch!

Vem vill inte ha en telefon som bokstavligt talat skriver vägen för framtiden

Jag som trodde ni skulle släppa ett idle spel alá FZ i likhet med cookie clicker :/ #besviken

Har alltid velat ha ett Starship Trooper RTS! #Hyyyyype

Vilken realm kommer ni välja? eller väntar ni med det tills Nordicclassic valt en server som dem flesta Svenska/Norska spelare kommer lira på?

Ja jag misstänkte att det skulle vara så, tackar ödmjukaste för informationen!