Inlägg av redruM

Inlägg som redruM har skrivit i forumet

Fick reklam för spelet igår men verkar som någon var lite snabb på tangenterna eftersom det stod "Dogs Dogma".

Skrivet av Rhymst:

Gör ett riktigt open world spel denna gång, förbättra grafiken, gå ifrån den bulkiga kontrollen och gör roligare quest lines till att börja med 👍. The Witcher 3 kändes last gammalt redan 2018 (det var då jag spelade och vid den tidpunkten var den redan nästan ospelbart) så det finns mycket att jobba på när det kommer till spelmekanik, hållbarhet och kvalitet osv.

Vad är det som inte gör trean till ett open world?

Arbetade på ett företag i 15 år, som blev uppköpt av en större konkurrent. Företaget lades då ner och samtliga varslades men fick nytt arbete innan uppsägning och sade därför upp mig själv istället. Så nära var det ändå!

Rekord för mig!

Skrivet av Spelentusiast:

Iron Sky directors cut från 2012. Nazisterna etablerade en hemlig bas på månens mörka sida 1945 där de gömmer sig och planerar att återvända 2018 för att härska. Iron Sky tog en fantastisk premiss och injicerade den med underhållande karaktärer, kvick dialog, välgjorda actionscener och specialeffekter. Rekommenderas.

Eftersom användaren nu är avstängd spelar det väl egentligen ingen roll längre men för sakens skull är även det här, som andra recensioner han gjort, plagierat och översatt från Imdb.

https://m.imdb.com/review/rw4839057/?ref_=m_tt_urv

Jag har redan förköpt!

En pizza till hockeyn!

Blir ingen pizza. Samtliga människor i stan beställer imorgon, väntetiden är abnorm och pizzorna är alltid framstressade och aldrig goda. Jag äter nog varmrökt lax och potäter istället!

Polisskolan 1
Polisskolan 2
Polisskolan 3
Polisskolan 4
Polisskolan 7

Rdr2 för mig. Enda spelet som fått mig att känna något!

Neil Breen 🤭

Tror också att människor inom en snar framtid ser annorlunda på Nolans Batman-filmer också, att de kanske inte var så bra. Mest att de som kom innan var ännu sämre!

Jag tyckte säsong 2 var en klar förbättring och har roligt i spelet. Så det går åt rätt håll i alla fall!

Har missat det här spelet helt

Skrivet av Matrosen:

Nu när vi mötts av nyheten att vi har fått en ny Super Mario röst så börja jag fundera kring röstskådespelare som jag uppskattar!

Och min personliga favorit är Tomas Bolme, och primärt för hans insats som Tintin som var en personlig favorit som barn!

Vilka röstskådespelare är era favoriter? Det kan vara en vanlig skådespelare som också gjort röstskådespeleri med 😊

Ser fram emot att höra era favoriter!

Bolme är också min favorit från olika barndomsanimeringar.

Var på McDonalds för första gången på 10 år i somras. Samtliga gäster förutom oss bestod av nerpissade småbarn och allt var totalt smaklöst, precis som nerpissade småbarn vill ha det. Vet inte om det är bättre på Max men hoppas det.

Spotify
Netflix
Hbo
Disney

Kommer nog säga upp Netflix, kostar för mycket för innehållet. Kanske säger upp Disney också men det är rätt billigt än så länge.

Skrivet av Hejsanhoppsan:

The Walt Disney Company announced a revenue of 82.7 billion U.S. dollars in 2022, an increase of over 15 billion U.S. dollars on the figure recorded in the previous year.

Jag tror inte Disney håller på att tillintetgöra sig själv faktiskt. Det verkar bara vara de inskränkta bakåtsträvare som skriker woke överallt över ingenting, som tror det.

Att tillintetgöra sig behöver inte nödvändigtvis betyda ekonomiskt. Disney har intäkter från många källor men deras senaste filmer har inte gått särskilt bra eller varit särskilt omtyckta. Jag upplever Disney som kreativt bankrutt!

Svenska böckerna har så fruktansvärt fula översättningar att jag inte kan med dom.

Skrivet av arelion:

Något jag stör mig på i många nutida serier och särskilt i The Witcher är att Geralt konstant viskar. Han står på däck mitt i ett blåsigt hav och viskar hest till Ciri när de konverserar. Allt bakgrunsbrus är frånvarande, inga andra ljud. Inte ens håret blåser utan hänger orörligt. Ser så fake ut. Försök att snacka så med din polare på finlandsfärgan en blåsig höstkväll. Vaaaaaaaaa?? Vaa?

När eldmagi används i serien så finns det nästan inga highlights eller ambient ljus från elden på karaktärerna eller omgivningen.

Skrivet av Piigge:

Har sagt det flera gånger, hade mycket hellre sett en lite mer Hercules, Xena warrior princess stil serie.

Vill ha tillbaka det gamla formatet av "monster of the week" eller "moral dilemma of the week" som gamla serier som Xena, Stargate SG-1 osv hade.

Ville att geralt skulle dyka upp i en by och lösa något problem med ett moraliskt dilemma involverat, kanske lösa problemet med alchemy eller någon fiffig kunskap han har angående monstret pga hans erfarenhet. Sen nästa avsnitt är helt separat och han är på ny plats med nytt problem att lösa.

Skulle passat så bra iom att en witchers jobb är mer eller mindre att på resande fot dyka upp på en plats och acceptera ett kontrakt, för att sedan åka vidare och göra samma sak igen.

kortfattat: ville se en witcher vara en witcher, man skulle kunna pumpa ut hundratals avsnitt på det sättet.

Ja det hade passat bättre, ett X-Files-format!