Inlägg av gryzor

Inlägg som gryzor har skrivit i forumet

Skrivet av ace84:

Oh snap! Hoppas Kane hamnar topp 3!

Jag blev sjukt glad också över att se Kane, helvete vad bäst han är

Skrivet av Vintersorg:

Var stod det? Stod ju inte nånstans?
Men att det där är i real-time ser man ju nästan direkt. Det är såklart riktigt snyggt, men knappast ogörbart. Det rullar dessutom garanterat på en dator i klippet. Högupplösta texturer och lite ur fokus-shots på makronivå gör mycket bara det 😁

Det är inte ens det snyggaste spelet just nu som rullar i realtid, så jag förstår inte vad det är man ska ”gå på”?

1) Jo. Står direkt när man startar filmen. Över hela skärmen. Titta igen.

2) De gör (som alla andra) en Watch Dogs 2 och "renderar" det frame för frame och klipper ihop det till 4k@60fps, vilket är mindre imponerande än när de gjorde Babylon 5 på en Amiga 4000 med Toastmaster / Lightwave 3D för ~20 år sedan.

Dagens "3DEngines" är i princip mer avancerade än dåtidens raytracers, vilket gör det än mer scumbag:igt. De borde speca processor, gpu och köra med capture för att ens få skriva något sådant och köra det REAL-TIME, inte något hittepå som sådan här dynga som är totalt intetsägande.

Ingen går på "actual in-game footage" längre, suck. De borde helt enkelt sluta skriva det.

Men vadfan.. Microtransactions och pre-orderbonus i ett spel som knappt blivit grafiskt uppdaterat... *gubbsur*

Skrivet av perihelion74:

Om inte Pinball Dreams till Amiga är med på listan så måste jag nog dessvärre komma till kontoret och göra tusen nålar på er..

Pinball Dreams var banbrytande, men inte lika bra som (även det, svensktillverkade) Slam Tilt. Båda spelen hör dock hemma på top 3.

Som Rufflers redan sagt så har MS velat detta länge och de HAR redan provat att införa "online only" på xbox en gång i tiden, men det gick... ptja.. SÅDÄR! Problemet?

Jävligt kass internet på hangarfartyg där det arbetar enorma mängder unga män som gärna vill spela sitt xbox när de är lediga. Det kunde de inte. När amerikanska militären börjar gnyla om att de inte kan lira offline och att deras återhämtning från att leverera "frihet" till världens jävla alla hörn, välkommet eller inte, började befolkningen i allmänhet, men nyhetsrapporteringen i synnerhet att dra slutsatsen att microsoft var anti-amerikanska.

Tjofaderittan så var allt med "online only" som bortblåst och får väl hoppas det aldrig återkommer.

Det är ju snudd på otroligt att några orkar spela det här fortfarande. Att man inte släppt sargen och gått vidare

Aldrig BF igen efter man gick på denna mina. Skulle känna sig bra dum i huvudet om man lät dem lura en två gånger på raken.

Har spelat tidigare Steamworld-titlar och hade enormt mycket högre förväntningar än detta. Buildern är klumpig, intetsägande och... tråkig. Även fast det är "gratis" på gamepass så orkade jag inte mer än 60 minuter innan quit och uninstall.

Jag blev grymt besviken på detta spel.

Ah! Men då är det väl äntligen dags att installera och spela det i "safe mode" då! Kändes som alldeles för mycket try-hards som spelade det för att vara roligt, men kan man spela själv med polarna och slippa bli plundrad av folk som spelar varje dag så är det ju kokalolasos fofinontot! Gillas! <3

Mer sådant här framöver i online-spel, tack.

Det kom på gamepass igår. Nitar mitt 3080OC till max i 1440p och går i värdelös framerate. Att ett ofärdigt skitspel som använder dx11, inte har någon form av DLSS eller något moderna tekniska implementationer alls och ändå går så pass USELT är helt makalöst.

Nästan lika makalöst som att FZ premierar den här dyngan med 4/5.

PS1 med disc-swap och paperclip-trick.

Känns som man behöver vara i behov av elshocker och djupt deprimerad för att spela Limbo, vad i hela glödheta... haha, jadu...

Senaste iterationerna känns som de i princip varit reskins, måtte inte detta vara samma sak... Installerar nu!

Får bli 4/5, mycket bra... tycker kampanjen var otroligt skoj och miljöerna riktigt detaljrika. Sådant där med "endgame" och liknande befattar jag mig inte med

Det blir inte så mycket för xbox-lägret, får man förmoda? De har väl ett eget event om ett par dagar.

Så otroligt roligt med en Blizzard-release som inte kantas av små-katastrofer, inte minst i dessa tider med AAA-titlar som är i princip konstanta katastrofer. Otroligt positivt överraskad.

Sedan får man banka monster. Hur kul är inte det?

Skrivet av Rejzer:

Fable! Fable! Fable!

Jaaaaa!!!! Nu är det fasen för länge sedan sist! Älskar Fable-spelen.

Skrivet av jontebula:

Någon som kommer köpa handkontrollen?

Fundera på det, tills jag såg en massa regnbågar och kom och tänka på My Little Pony. Är inte 6 år längre

Skrivet av Melldorwin:

Var f-n rycker det??? Ser då inte något sånt. Dessutom skulle jag nog säga att hittills ser det ut att vara en av dom mer lovande spelen i år trots sin enkelhet. Sånt här älskar jag. Bara kötta

Fasen inte lätt att göra någon nöjd idag. Inte ens när en studio faktiskt lyckas visa upp något intressant.

Jag gissar bara nu, men tittar man på våra registreringsdatum gissar jag att jag är en bitter gammal gubbe och du är en positiv ung lovande man. I mina trötta ögon ser det här helt horribelt ut eftersom det saknas flyt. Jag trodde först det kunde vara något "tillfälligt fel" eftersom du skrev sådär, så startade upp det igen och körde det i 720p60fps och jämförde med valfritt spel på youtube i 720p60fps. Det RYCKER... det ska inte rycka. Handlar inte om att göra någon nöjd, handlar om att leverera en polerad produkt värd pengarna och inte assetflippa Warhammer-universumet med trikondära optimeringar. Sorry, min åsikt kvarstår. Gör om, gör rätt.