Inlägg av anon_5704_1

Inlägg som anon_5704_1 har skrivit i forumet

@Dumlen:

Ah, tack.

@jOnÄTÄn:

Sorry, jag förstod ingenting av vad du skrev...

Ja, nu kan ju Microsoft för en gångs skull skryta om att kanske kunna krypa upp i 60 fps. Får de inte upp sina titlar i 60 fps så hur de väl in en avdankad expert som påstår att det inte finns någon skillnad på 30 och 60.

Hade ju varit en frisk fläkt från allt vad moba- och överlevnadstitlar heter.

@monsterbenke:

...och en satans massa fuskare.

@UggleMannen:

Det är väl mest PC-spelarna som ständigt drabbas av fuskare i alla onlinespel, men bortsett från trasiga servrar så är spelet faktiskt helt okej.

En trevlig lista. Jag vill minnas FZ hade en liknande på en tidigare version av sidan. Finns det en mer överskådlig lista än att dela upp den på så många sidor?

Låter ju som en schysst övergång och ett visat tack till dem som köpt spelet tidigare. Respekt.

Det börjar bli måttligt tröttsamt med alla "remaster". Låt spelen vara som de en gång varit, eller är det så slut på idéer att utvecklarna måste sälja samma spel en gäng till med nya texturer?

@Araxes:

Good point. 👊

Oj, ännu ett överlevnadsspel? Måste legat mycket tankekraft bakom beslutet - vi gör ett likadant spel som alla andra survival-typer.

@kebbe:

Eller NES Classic...

@disinfect:

Det beror väl mycket på vad det är man spelar, men i det hela känner jag mig mer befriad från sånt här otyg än att hänga upp mig på mus/tangentbord och 140+ fps.

Nu vill jag se alla kommentarer om "PC master race", måste ju vara underbart att stoltsera med en plattform som är nedlusad med fuskare.

Trist utveckling dock, om man ska vara seriös. 😕

@Spectral: haha. ^^

Ännu ett av deras spel som klaras av på en lunchrast?

@Araxes:

Jag är inte det minsta förvånad att en större del av användarna här på FZ kan rättfärdiga vad du precis skrev. Du måste vara otroligt stolt över dig själv.

Helt OK om jag stjäler dina saker så länge du inte märker det? Hur dum får man bli?

Inget oväntat för någon. Så länge det finns människor som tycker det är helt okej att ta saker utan att betala så finns det nog inget skydd som är fullständigt. Däremot är det synd om de som får lida av skyddets avigsidor medan piraterna klarar sig.

Synd bara att studion fick lägga ner flera idéer på grund av ekonomiska skäl, för Nier: Automata är riktigt trevligt med en trevlig twist av komplexitet.

Hade gärna sett ett fullfjädrat co-op, men icke. 😕

Yay...ännu ett Marvel/Hollywood-spel, dessutom exklusivt till PS4. Wooooow...