Inlägg av nils45

Inlägg som nils45 har skrivit i forumet

IPS är viktigt, och en snabb skärm, input lag är det värsta som finns.

Schysst att man får testa i 2 timmar i alla fall.

När polisen jagar den nakna tjocka mannen!

Got d*mnit Fisher

Putin och hans entourage kan hoppa och ta sig, bojkott

Hehe, konstigt

Skrivet av Gen:

Jaha, jag trodde du menade på dator.

Soft shadows är väl snarare det du är ute efter?

Mycket bra jämförelse.

RTX4000 serien har dock faktiskt kommit långt gällande RT prestanda men framförallt Path Tracing vilket jag tycker är ännu mer intressant. Se bara Portal RTX för bäst exempel på vad Path Tracing kan göra i ett spel.

Låter bra, men då har det ändå tagit 6 år från deras första RTX till att komma dit vi är nu :).

Tycker Raytracing är lite som PhysX när det kom, eller Nvidia hairworks, när det kom så skiter man i det för att få bättre prestanda, sedan under tiden kanske 10 år senare så finns det bara där inbäddat utan att man tänker på det, men då har det tagit ett bra tag innan grafikkortet har blivit starkare för det.

Låter tråkigt, tyckte att kvalitén sjönk lite när dom gjorde det större i RE4 remaken, utvecklare utnyttjar open-world bara för att lägga in en massa RNG's, som pengar i RE4 etc. så att man ska gå runt och grinda (grajnda), hugga massa fienden som ger en saker, totally boring, så jag tror jag vet vilket håll RE9 är på väg till.

Gillar verkligen AI inom spelutveckling, det känns som utvecklarna kan spara en oändligt med massa tid samtidigt som dom kan göra sina spel lika stora eller större och bättre.

Det jag ser fram emot är när dom börjar använda AI:n till fienderna i sina spel, tänk dig ett nytt F.E.A.R.

Jag ser framför mig att dom ger AI:n ett mål som att att hålla en viss byggnad, och AI:n precis som spelaren får tänka och använda sig utav all materiell och tillvägagående sätt som finns för att nå sitt mål, givetvis baserat på svårighetsgraden, då kommer varje spelomgång bli annorlunda, om man så vill. Och AI:n kan säkerligen hålla reda på alla fiender utav namn som vi har dödat, och på så sätt skapa ett helt kontakt-nätverk från början till slut i ett spel. Tänk dig soldaterna i Half-life som har som mål att fånga Freeman.

Så i en snar framtid kan det nog bli roligare att spela mot AI:n än mot riktiga människor.

Båda. Jag brukar kunna maxa grafik och ligga runt 70-80 fps i dom flesta spel som ger en mjuk upplevelse. Jag spelar PC just för att kunna köra båda då jag måste ha bra grafik i spel, men det kostar rätt så mycket med ett Grafikkort över 13000 idag :/

Många gillar inte 1an, förståeligt då det var ett dystert spel, men jag tycker den delen är den bästa, och är nog det som skulle passa bäst som film. Jag skulle kunna se framför mig en Aiden Pearce liknande person jaga hämnd i en snar futuristisk framtid där stora bolag har makten, dock vet jag inte hur man skulle kunna göra hackingen intressant om huvudkaraktären ska springa runt och trycka på sin smartphone hela tiden.

Skrivet av robbis:

Det var karaktärerna i ettan som störde mig mest, och när jag såg dem som var med i tvåan spydde jag lite i min mun. Alla ska vara så jävla mycket hela tiden. Vette fan vem som hittar på de mest osmakligaste karaktärerna, måste vara massa gamlingar som sitter och skriver och tror att det här gillar nog kidsen idag! Blir mest pinsamt!

Tror Watch Dogs som serie skulle varit bättre om dom inte hade det här hipster modet.

Tycker ändå Legions är bra, men spelet saknar några inplanterade huvudkaraktärer, spelet känns för mycket automatiskt.

Har väntat sedan första E3 trailern.

control behov

Ryssland och Kina har yttrandefrihet, fram tills du börjar yttra dig.

5 år, tiden går fort. Köpte spelet förra året men har bara spelat 1 timme, men verkar vara en bra uppföljare.

Ser fram emot detta, kommer säkert bli fantastiskt snyggt. Ska bli intressant och se om dom bygger vidare på ban-upplägget som dom har haft i dom senaste 3 spelen, med sina lägereldar och semi öppna ytor. Hoppas dom börjar lägga in lite fler akrobatiska rörelser som Lara Croft kan börja använda igen.

Nästan varje Rockstar spel blir försenat med minst 1 år. Men jag tror Rockstar är mer förberedda denna gången, dom vill nog helst släppa det till sommaren eller hösten.

Crysis.