Inlägg av MrStrange

Inlägg som MrStrange har skrivit i forumet

Undrar om Blizzard någonsin kommer kunna rädda det här spelet..

Får lite kräksmak i munnen när jag läser live service..

Elajjaz trodde även att han hade sett ett spöke när han pinkade

När börjar vi kalla honom för Marcus Lefto?

Det här spelet ser så jäkla mysigt och avslappnande ut! Kan vara ett bra spel att varva ner med efter allt vardagsstress

Ett steg i rätt riktning id say!

Köper alltid fysiska spel till konsol. Vill känna att jag äger och även kan sälja spelet vidare om jag känner för det. Fy fasen för enbart digitala konsoler..

Precis vad som sades om BF2042 med. Minns än techdemo videon där det visades hur en hel byggnad rasade och alla vet ju hur det gick sen..

Skrivet av lonian:

Det är ju ändå rätt sjukt om man inte ens spelar med kontrollern att den tappar batteri på en gång.
Men jag känner igen det där. Brukade inte regelbundet spela och dom gånger man startade konsolen så var kontrollern urladdad, då kanske det gått två veckor.

Kan ju vara bra att veta, så att man inte råkar köpa den till en annan konsol

Ja än har väl inte den siste idioten blivit född så de måste väl skriva ut detta för personerna som kollar upp och ned istället för sida till sida när de ska gå över ett övergångsställe.

Compatible with the PlayStation 5.
Det är ju himla tur att en PS5 kontroll är kompatibel med konsolen i sig! Vore ju rätt jobbigt annars.

Jag har inte lagt en krona på det här spelet men har vart nyfiken på det ett tag men dock har min magkänsla sagt mig att något är fel så har avstått från ett köp.
Kommer invänta en faktisk release av version 1.0 och kommer inte köpa Star Citizen en dag tidigare då detta bara är spekulationer och går fortfarande på magkänslan som säger mig att något inte står riktigt rätt till med det här spelet.

Mitt mål är att få 500-1000 followers (gärna fler såklart) på Kick och att förhoppningsvis även lyckas bli verifierad där

Till den där bitterf*ttan till nyhetsankare säger jag bara

Skrivet av JRico:

Det är ju liksom inget livsmål att klara Tetris.
Han borde gå ut och få lite frisk luft.

Byt plats på de två första bokstäverna i förnamnet och efternamnet så får ni Pisse Mugg istället för Musse Pigg. Och med det undrar jag om det här spelet kommer bli läskigt nog så att man pissar ner sig? Oavsett så ser det riktigt larvigt och kul ut samtidigt xD

Ptja, vissa moddare är ju bättre på att fixa till spel än dess utvecklare själva så kan finnas hopp att de lyckas återuppliva detta lik.

Fast den nya maskinen är ju inte formad som en box så då borde den heta något helt annat.
Kanske Xpipe? Xcylinder? Xtube?
Sistnämnda låter ju iofs kanske lite väl mycket som en rätt vuxen internetsite när jag tänker efter.

Så om tex en bossfight i deras kommande spel med den här tekniken är riktigt svår så är det alltså bara att låta den mosa en gång på gång så kommer den bli lättare så att man sen kan klara av den istället för att faktiskt behöva lära sig spelet och klara av bossfighten som den var tänkt? Låter som en riktigt lame teknik.. Dagens gamers ska då alltid ha spel som håller en i handen hela vägen.

Meh! Inget tipstack fick man heller..
Nåväl. Jag ser iaf mycket fram emot nästa säsong!