Inlägg av Dunder

Inlägg som Dunder har skrivit i forumet

Skrivet av FLAXMANNEN:

Det stämmer att tactics hela titel är: Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
Men utöver det fanns det även ett actionspel till xbox och playstation 2 som hette Fallout: Brotherhood of Steel. Det ska tydligen vara så dåligt att de flesta ignorerar det helt.

Har helt missat det faktiskt
Spelade iofs aldrig varken xbox eller PS2, så inte särskilt konstigt.

Skrivet av Xerx:

Hmmmm? Jag har 20h i spelet enligt gamepass.

Resurssamlingen med att bygga baser är PVP, Alla events är "coop" men förstörs totalt av överlevlade/gearade spelare som curbstompar all content. Svårighetsgraden på open world uppdragen var en ren snoozefest med brossan i coop.

PvP dog ut i princip helt samma dag som pacifist-patchen släpptes för 5-6 år sedan. Du kan ta över hur mycket du vill och ingen kommer börja skjuta på dig, det är lättare och snabbare att bara byta server.

Att folk är hög level är iofs inte så konstigt i ett gammalt spel, men oberoende av level är events inte särskilt svåra, så det är inte där problemet ligger.

Det blir vad man gör det till, så länge man inte förväntar sig något hardcore supersvårt spel.

Skrivet av Fearnox:

Tror inte heller att Brotherhood of steel är canon.

Är inte det samma som Tactics? Kanske kommer ihåg helt fel

Skrivet av Komured:

Såg att det var väldigt många streamar som spelade sponsrade 76 streams i helgen.

Det är för att en sub ger en ryggsäck in-game. Sen har de antagligen betalt en del streamers ovanpå det för att spela också.

Skrivet av Xerx:

Mitt i nerladdningen av Fo4 VR med massivt moddpaket 😅

Bara synd att de inte kan släppa ett ordentligt Co-Op Fallout istället för Fallout 78 skräpen.
Jätteskoj att göra ett event med polaren när någon dyker upp i full powerarmor och oneshottar allt.

Förhopningsvis har MS/Bethseda inte helt missat att det går faktiskt riktigt bra för spel som bara har coop utan pvp. Som respekterar sina spelare. *sneglar på BG3 och Helldivers 2*

Fo76 är i princip coop utan pvp. Gissar på att du bara testade i början, eller inte alls

40000 i Fo76 igår kväll vilket jag gissar är ganska mycket mer än vanligt, kan ju hoppas att det får lite mer kärlek än samma events de har kört i evigheter.

Skrivet av rmpyro:

Har spelat igenom fallout 1, 2, 3, 4, 76, NV och tactics. Tyckte serien var riktigt bra. Är väl mest bara ultra neckbeards som klagar på loren för serien. Fallout NV, 76 och tactics kör med sin egna lore och stil.

Tactics är väl det enda som inte anses canon, vad jag vet.

EDIT: Än så länge, ska tilläggas, i och med att de möjligtvis verkar skriva om en del.

Skrivet av blackidus:

Här handlar det om en tidslinje som ritats på en griffeltavla som visas några sekunder. Känns som ett väldigt litet misstag i jämfört med andra snedsteg i serier och filmer, bla de som du nämnde.

Det är väl även placeringen av Shady Sands, som borde legat mycket längre bort, men att klippa bort en onödigt långt resa känns okej.

Ska man vara petig så stod det att Shady Sands "fall" var 2277, inte att bombningen skedde då. PC Gamer sammanfattar det ganska bra

Antingen försöker Todd skriva ut Fallout 1, 2 och New Vegas, eller så hoppas man bara att folk inte bryr sig.

Skrivet av abso:

Första avsnittet avklarat och gillar serien hittills, svårt att göra något annat där Walton Goggins är med. men hade önskat en förklaring till hur ett gäng rövare lyckades ta sig förbi en atombomb säker stålport till valv 32 och samtidigt lyckas lura folket i valv 33, borde inte de känna igen varann om de hade kontinuerlig kontakt under 200 år?

Fortsätt titta så får du reda

Skrivet av Freakon:

Vilka är "ni"?

Hogwarts Legacy har en riktigt bra transperson som faktiskt är en av spelets bästa karaktärer. Självsäker och stark med en sensuell stämma.

Vem klagar på det?

JKR klagade antagligen en hel del på det, vilket antagligen var varför hon fick namnet hon fick

Nu när man sett alla avsnitten måste jag säga att den var riktigt bra, definitivt den näst bästa speladaptionen efter TLoU. Helt klart värd alla de höga betygen.
Nu blir det väl en lång väntan på nästa säsong bara, tyvärr

Den verkar ha fått riktigt höga betyg än så länge, 93% på RT, så jag ser verkligen fram emot att plöja igenom första säsongen. Nästa säsong verkar redan vara i princip garanterad också.

Skrivet av Komured:

Kanske bara var jag men halva videon var ju bara generiska landskap och rästen var det väl inte direkt någon igenkänningsfaktpr på men, blir väl bonkers när man försöker gå från topdown rill fp

Jag tyckte jag kände igen varenda område, du får nog spela om originalet på nytt

Såg faktiskt riktigt mysigt ut, och det verkar hålla sig till att se ut precis som originalet istället för att försöka ändra saker och ting. Hype!

Skrivet av Picknickfilt:

Det lät och såg intressant ut tills informationen om att bosättningssystemet skulle införas, vilket var den delen av Fallout 4 jag gillade i särklass minst.

De kanske använder systemet från Settlement-modden? Det var en enorm skillnad mot vanilla-systemet, om jag minns rätt.

Skumt att ett så hyllat spel inte tas vara på på allvar. Alla designbeslut är redan gjorda och utvecklingskostnaden relativt till vad det kan inbringa borde vara väldigt liten.

Tråkigt, minst sagt.

Blir en femte genomspelning av BG3 nu när Deluxe Edition äntligen har anlänt

Oklar fråga... I absoluta tal är det självklart fler, då det är otroligt många fler som spelar.
Relativt sett gissar jag att det är typ lika, kanske lite fler då incitamenten är fler idag.

Skrivet av Slugger:

En fråga till ni som gillar spelet: Gör det sig bäst med mus och tangentbord eller med handkontroll? Funderar på skaffa men osäker om jag ska lira på min PS5 eller PC. Någon klok person som kan uttala sig? Har RTX3060, i7-11700 osv...
Samma skärm till både PS och PC så där är det ingen skillnad

Varför inte till PC där man kan köra både och?

Ja man får väl hoppas att "betala för fast travel" dör ut rejält snabbt...