Inlägg av Busko

Inlägg som Busko har skrivit i forumet

Svårt att spela något Online spel nu som inte har Kernel access Anti cheat. Listan är lång
EAC är också den vanligaste som används.
https://levvvel.com/games-with-kernel-level-anti-cheat-softwa...

RIP

De att ett co op har anti cheat är kanske ifråga satt men jag har sett många FZ också som ni säger Kernel åtkomst som en ovanlig sak. Pretty much alla stora anti cheat nu förtiden har någon sort kernel åtkomst har ej forskat vilken typ av åtkomst men om du är rädd för de så är de bara att sluta lira multiplayer etc lir online.
https://levvvel.com/games-with-kernel-level-anti-cheat-softwa...

Meh Traitor hoppa han inte av Mandalorian nyligen ?

Kan fortfarande inte gräva upp Heart of mars Q_Q

Skrivet av JerkerRaner:

Undra vart alla fans boy är när man skrev att det var ett meh spel,

dom spelar starfield

Spela igenom igår. Gillar vissa missions men som alltid förutsägbar story och otroligt dåligt slut och förhastat slut. Open missions var kanske inte allas i smaken men jag gilla den på damen i slutet t.ex. Längden är också en smak sak men kanske någon timme längre hade jag själv önskat. Rulla på fint på mitt 3080 och såg snyggt ut. Dom höll inne länge innan jag fick köra Danger Close med gunship nog alltid min favorit :D. Fick samma feeling för Ai som i dom andra cod. Skillnad tyckte jag var att dom hiva otroligt mycket mer granater mot mig när jag satt i skydd. Mer än vanligt vet inte om de var för att jag körde på näst svåraste nivån de kändes nytt och fick en att anpassa sig mer.

Skrivet av Sebastian Lind:

Det skulle vara intressant att se hur stort kommersiellt intresse det finns för ett mer renodlat singleplayer-FPS idag. Har inte direkt järnkoll på genren, men kan själv inte komma på något större singleplayer-FPS som släppts de senaste åren? Det enda jag kommer på på rak arm är Bioshock Infinite men det är ju 10 år gammalt vid det här laget. Ska dock enligt Wikipedia ha sålt i 6m+ och det är ju inte fy skam.

Cyberpunk, Doom, Borderlands, Farcry, Halo och Metal: Hellsinger tror jag är single player också ej tittat på de men såg de hos humble just haha.
Så jag tror de är ganska poppis och folk vill ha single player vs generic carbon copy av något battle royal

Skrivet av gizm0:

Jag däremot skulle inte punga ut 300KR för 2-5h lång kampaj, känns som ett rejält rån.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Ja, ja skulle inte betala 300 för denna kampanj. Men längden som MW1 och 2 har haft.

Dock så är inte 75kr/timme dyrt för underhållning om man nu gillar cod. Pratar bara här kampanj för 300 och den är 4tim lång.

Beta Code tack or you deal with Ham Solo

Skrivet av Maguz:

För en sönderbuggad skandal till AAA-spel som blev borttaget från PS-store med 3 år på nacken? Gollum är nersatt 30% och det kom ut för några månader sen.

Kan inte säga att de var sönderbuggat. inga speciela större buggar på pc när de släpptes. Tycker de har släppts andra spel som faktiskt varit flops. Köp gollum istället 30% off och inte borttaget från PS store

So far 4 av 5 för mig. De som drar ner för mig är inställningar ingen DLSS, Brightness, Gamma, FOV etc. Deras typiska gröna filter och hos mig är spelet väldigt väldigt mörk. Samt så är menus väldigt dåliga och local map är .....

Skrivet av Hajfena:

https://www.greenmangaming.com/games/starfield-pc/
Är inte det här en okej sida att köpa ifrån?
130kr billigare för standard versionen.
Sen finns ju
https://gg.deals/game/starfield/

Japp jag anser GMG är legit tror dom också har samarbetat med Ubi och EA. Om jag inte hade köpt fysisk collectors edition hade jag köpt hos dom premium.

edit: haha ops ser folk svarat hehe så går de när min inte trycker send direkt Japp handlat hos dom länge och som xp gold eller vad de nu kallas så får man ca 15 till 25% off på nya releaser.

Skrivet av waeress:

Dom var tvugna att göra så eftersom innehållet skulle ändras.

japp läste när jag undra vad jag fick pengar för haha men synd gilla statyn man skulle få i den

Ja haha vi får väl hoppas. Såg att paradox betala tillbaka alla fysiska collectors edition köp för några månader sen.

mhmm nostalgia Delta Force: Land warrior mhmm goa minnen satt klockan på mitt i natten för jag satt och spela med Jänkare i clan mot andra innan jag drog till plugget haha. Också så var mapsen ganska stora också mums att ligga och snipa på 2km avstånd med M82 de var tider
Men ja super power sad face.

mmmm detta är nostalgia men mest av allt var de Wing Commander ®: Privateer jag satt klistrad framför många timmar.

Har för mig att jag såg i början att man kunde stänga av att spela med andra. Dock var de bara en snabb popup så han inte läsa hela.

Lol Tvingas betala till amerikanska FTC. Och baren och familjerna som användes som underlag för denna dom fick inte en spänn

Skrivet av wesslan1:

AAA och mobil i samma mening, nya tider..

hehe japp.

För min del blir de fet pass inge spel jag sitter och spelar på mobil.
Ser däremot fram väldigt mycket till AC Red och sen kan Hexen bli intresting skall väl utspela sig i medeltida Tyskland under häxjakts tiden.