Inlägg av MaxWarp

Inlägg som MaxWarp har skrivit i forumet

Skrivet av SWEBarb:

Gör som rockstar ryktas göra med nästa GTA, sätt en prislapp på 1500kr... lool.

Tja, varför inte? Är man i en position där man kan ta ungefär hur mycket som helst och ändå bli avgudad av miljontals fans så är det bara att gratulera.

Skrivet av Sten-greger:

De som inte tål ofärdiga spel får väl vänta ett halvår att köpa för då är oftast produkten bättre och mycket billigare.

Jag gör alltid så, men tycker du verkligen det är rätt att dom som absolut vill spela dag ett ska behöva acceptera en undermålig produkt? Vore det inte bättre om företagen skärpte sig en smula?

Skrivet av Sten-greger:

Att aldrig folk lär sig att spelen inte är felfria vid relese,får spelutvecklarna lite tid så brukar det bli bra.
Det verkar som fingnäll är det nya läget och det verkar inte vara ok.

Felfritt är det i stort sett inget som är men konsumenterna har absolut rätt att kräva en viss kvalitetsnivå på det dom just pyntat 6-700 kr för, annars hoppas jag dom gnäller så mycket dom orkar. Det är utvecklarna/utgivarna som måste höja sin nivå, inte vi som ska sänka våra krav.

Skrivet av heady89:

Eh nej, det är ett fenomenalt spel och en riktigt bra spirituell vink till System shock. Arkane ville inte ens använda namnet Prey men det påtvingades av Bethesda av marknadsskäl.
Spelet är helt orelaterat till Prey 2006 som också är ett riktigt bra spel men med helt annan målsättning och design.

Eh nej, det är kompetent utvecklat men tråkigt och enformigt. Skit samma vad det heter. Och ja, jag är medveten om spelet med samma namn från 2006.

Prey 2 kunde vara intressant under förutsättning att det inte på något sätt påminner om ettan. Mer förglömligt spel är svårt att hitta. Redfall lär man åtminstone komma ihåg ett tag, om än av fel anledningar. Hoppas personligen på något helt nytt.

Metal Gear Rising

Att dom orkar... Det kommer inte att påverka någons åsikt, varken åt ena eller andra hållet. Även om testerna skulle visa att det inte gör någon skillnad för prestandan kommer folk (sannolikt med all rätt) anklaga Denuvo för att ha handplockat spel som dom redan visste funkar lika bra med deras DRM, och utgivarna bryr sig inte i vilket fall som helst eftersom merförsäljningen överväger kostnaden att använda Denuvo.

Skrivet av gorbatjov:

Jag vet inte om det bara är jag men förstör en sån sak illusionen för mig i ett spel jag annars tycker om så skippar jag att göra just den saken. Det behövde ju heller inte alltid gå fort i DS utan det var ju lite det som var tjusningen också i min mening. Sen accepterar jag ju absolut att det kanske inte är för alla.

Håller med om att det förstör inlevelsen men personligen var jag så uttråkad av transportsträckorna att jag gjorde allt jag kunde för att komma fram fortare. Dessutom gick min inlevelse åt fanders första gången jag hörde namnet "Die-hardman".

Skrivet av Molotov:

Kramp i tummen, du använder väll samma tumme i alla spel 😂🙂

Ja fast i de flesta spel håller man inte spaken i exakt samma läge timmar i sträck.

Skrivet av Molotov:

Man kunde inte heller köra hojj uppför en snötäckt bergsvägg. Hojjen och dom fordonen var meningen att anväbdas på byggda vägar.

Förändrar inte det faktum att jag kunde använda hojen för att ta mig uppför berg betydligt snabbare än till fots.

Skrivet av Molotov:

Låter mer som du missade poängen och försöker bara dra anledningar varför spelet inte var nått för dig. Jag tror dig, många som inte klarade av spelet men man kan skippa struntpratet

Förutom att jag inte kan säga om jag missade poängen eller ej så håller jag med dig.

Skrivet av Molotov:

Om du spelade spelet med tangentbord så gjorde du fel från början.

Jag har lite svårt att se hur kramp i tummen kan vara så mycket bättre än kramp i långfingret.

Skrivet av Molotov:

Den bedrövliga fordonsfysiken håller jag med om men det passade in till allt övrigt knasigt 😂

Då är vi i alla fall överens om en sak. Själv tycker jag dock att det inte riktigt passar in att man kan köra en hoj med asfaltsdäck uppför en 70 graders snötäckt bergvägg i ett spel som annars försöker skapa en någorlunda trovärdig miljö. Sen undrar jag varför Reedus ser ut som en bukkake-skådis varje gång det snöat lite. Man kan ju tro att ingen i utvecklingsteamet någonsin upplevt en vinter.

Nåja, mycket gnäll men ångrar inte att jag spelade klart det. Det är i alla fall kul att snacka om efteråt. Ungefär som att göra lumpen...

Skrivet av Molotov:

Filmen bättre än spelet? vad svamlar ni om
Death Stranding är ett av dom bästa spel som finns.
Sopar banan med andra generic spel som GoW, Horizon mm 😂

Ett av dom bästa? En walking simulator med fordonsfysik som för tankarna till Steam Greenlight och karaktärer som verkar påhittade av en tolvåring. Gameplay som mest går ut på att hålla inne "W" och hoppas inga fiender dyker upp som sinkar en på ens väg till nästa cutscene.

Mindre generiskt, ja, men fortfarande skittråkigt utom när man kan skratta åt fysiken eller berättandet.

Första spelbaserade filmen som har en god chans att bli bättre än spelet. Frågan är bara hur dom ska lyckas komprimera Kojimas ordbajseri så pass att dom dessutom får plats med ett par minuters action mellan utläggen. Fast jag vet ju inte hur lång filmen ska bli...

Mest överskattade skulle jag säga. Han hade en del bra idéer och gjorde några genuint bra spel men nu verkar det mest som att han trollar spelvärlden för att se hur mycket trams han kan komma undan med innan folk börjar reagera.

Skrivet av Lindhenberg:

Såg priserna i shopen nu, vet inte exakt i devalverade svenska kronor, men typ 300 för EN rustning!! (necromancern)

Saknar ord.

Jag har bara två ord, avsedda att uttalas med ett ironiskt tonfall:

"Så oväntat"

Skrivet av gundemannen:

Läser man de recensionerna så verkar det tyvärr vara fel person med helt fel förväntningar som satts på att skriva.

Testa att byta ut ordet "fel" mot "olika". Personligen anser jag att det ger en bättre helhetsbild om man inte bara låter fans recensera.

Röstade ja därför att jag anser att alla har rätt att ta betalt för sina verk om dom så vill. Dock tycker jag att dom som är så talangfulla att dom kan producera moddar värda att betala för borde satsa på att göra egna spel i stället.

Skrivet av Zerox_no1:

Det är en hardcore remake av System Shock och det kan inte vissa recensenter hantera och drar ner betyget. Recensionerna som har under 60 i betyg är ren komik. 😆

Det kan också vara så att dom helt enkelt inte hade så roligt med spelet.

Skrivet av Nyhet:

Har Zelnick någonsin läst en forumtråd?

Jag tror varken han eller någon annan i branschen betraktar lite forumgnäll som "motstånd". Nästan alla kommer att fortsätta köpa lika många spel som förr och klagomålen kommer gradvis att dö ut, som alltid när det kommer från spelkonsumenter.

Tramspellar

Köper nästan aldrig spel längre. Det räcker med Game Pass.