Inlägg av MaxWarp

Inlägg som MaxWarp har skrivit i forumet

Skrivet av Kavakava83:

Det har inte åldrats speciellt bra 🙈

Det var gammalt redan när det kom men på något sätt har Bethesda alltid stått över kritik. Det var väl först efter alla turer med F76 som folk började få upp ögonen för vilka nötter det är som leder det företaget.

Skrivet av andrecha:

Vi fick inte ens se en skärmdump från spelet och de vill att vi ska förbeställa? Ett skämt.

Spelar nog ingen roll. Det kommer att se likadant ut som förra året, förutom att bilarna blivit lite fulare igen. Folk lär ändå förboka som om dom hade betalt för det.

Skrivet av anon_326145:

Skillnaden mellan retro och vintage är ju att retro är nyproducerat och då spelar det ingen roll att de använder sig av koden från de äldre spelen för spelen ligger fortfarande inte på original kassetterna / skivorna.

Nja, jag håller inte med om det. Det är koden som är själva spelet, inte lagringsmedian, så jag skulle påstå att spelen i sig är vintage om koden skrevs x antal decennier sedan även om förpackningen är ny.

Intressant diskussion hur som helst.

Hatar spoilers. Skulle gå och se Titanic när en av mina puckon till kompisar avslöjade att båthelvetet sjunker. Har inte pratat med honom sedan dess.

Skrivet av anon_326145:

Exempelvis: Äger du en Nintendo Entertainment System som dina föräldrar kanske köpte åt dig på 80-talet, ja då är det en vintage konsol och spelen till den är vintage. Men äger du istället mini konsolen som ser ut som Nintendo Entertainment System som släpptes 2016, då är det istället en retro konsol och de 30 spelen på den är retro spel.

Borde inte spelen i sig räknas som vintage även om konsolen är retro? Det är ju fortfarande kod som skrevs för decennier sedan.

Varför kan dom inte bara skriva "nä, vi vill inte" istället för en massa fåniga svepskäl som alla genomskådar direkt i alla fall?

Skrivet av AblacK:

Sa det redan dag 1, glömt om ett halvår.

Kanske inte glömt men det lär aldrig nå samma topp igen. Några kommer säkert att fortsätta spela medan en del kommer att lägga ner permanent eller tillfälligt i väntan på mer innehåll. Frågan är bara hur många av dom som kommer tillbaka när spelet lämnar early access och hur många som gått vidare till nästa stora "early access open world survival"-grej, eller tillbaka till ARK...

Vad är skillnaden från ettan, förutom att fordon och fiender ser lite barnsligare ut?

Alla spel i Half-Life serien.

Jag tycker han förtjänar det. Dels för att han borde insett från början vad som skulle hända och dels för att jag tycker det känns en smula respektlöst mot Palworlds designers att omintetgöra en viktig del av deras arbete. Dessutom fantasilöst användande av den talang han ändå verkar besitta.

Hoppas mer på en fortsättning på Q1. Ett mycket roligare mer fantasifullt spel än vad som kom efter.

Jag tror det kommer att släppas den dagen Roberts tröttnar på tjatet och bestämmer att nästa uppdatering ÄR v1.0 oavsett vilket skick spelet är i.

Betalar vad det kostar om jag tycker det verkar vara värt det. Skit samma om det är 2 eller 2000 pers som jobbat på det. Ingen kan någonsin övertyga mig om att Starfield är mer värt än Subnautica.

Hela klippet kändes som något halvgammalt 3DMark-test tycker jag.

Mitt mål är samma som alla andra år: Att skita i backloggen och spela det jag känner för.

Skrivet av Hipshot:

Hur skall man göra här...

Om du gillar QTEs precis överallt och aldrig spelat dom gamla spelen så kommer du nog att gilla detta.

Avstår att rösta. Har bara spelat fyra av de listade spelen tillräckligt för att kunna ge ett omdöme, och jag gillade inte riktigt något av dom.

Även om japsarna är långlivade av sig så tror jag det är rätt liten chans att han får se det.

Skitenkel fråga att besvara.

Doom (2016) är stark tvåa.

Har lite svårt att känna sympati för folk som klagar över för lite nytt innehåll i ett 12 år gammalt spel...