Inlägg av aakerlind

Inlägg som aakerlind har skrivit i forumet

Kollade lite på videon i recensionen och varför är ljudet så fruktansvärt dåligt? Motorljud, däckskrik och kollision kändes ju som ett spel från 90-talet. Känns som man helt enkelt struntat i den "lilla" detaljen.

Skrivet av Rhymst:

Trailern medförde ju verkligen ingenting! Men med tanke på hur tråkigt spelet ser ut på gamplay förstår jag varför de valde en sparsam trailer att visa nu. Fansen ropar efter ett Black Flag 2 eller ett redigt pirat spel men i stället får vi det här. Jag har tyvärr extremt låga förväntningar.

Betan (kanske var alpha?) var så sjukt tråkig. Bl.a. cutscenes innan du behöver göra allting. Du kan inte spela som samma crew som dina vänner. UI var totalt värdelös.

Jag är ute efter en god sriracha-liknande sås som inte innehåller vitlök. Vill inte ha hållkäften-hetta utan mer mjuk i smaken fast med sting. Har ni något tips?

Om du ska välja att spela ett FF-spel från ca 2001 och bakåt i tiden så rekommenderar jag verkligen, med hela mitt hjärta, att du införskaffar dig en gammal CRT-TV och spelar på. Det gör grafiken minst dubbelt så vacker. Då förstår du verkligen varför vi tappade hakan när t.ex. FFVII kom ut 1997.

#bildtext
Mamma, pappa....jag lovar. Vi hade ingen fest igår när ni var bortresta

Skrivet av Gaara:

Aja där ser man, är väl inget man kommer sakna då jag aldrig använde dem mer än första 2veckorna när jag skaffade dem. Tack för info.

Börjar bli dags o städa bort gammalt skit.

Skicka PM när du vill kasta så tar jag det gärna som den nostalgiker man är

Skrivet av blackidus:

Sen är det ju jätteskönt att bara kunna gå över till soffan och slänga omkull sig när man känner för det och fortsätta att spela där på samma sparfil man körde inne på kontoret.

Precis detta. Har varit PCMR i 20+ år men otroligt skönt att ha en Xbox Series X i vardagsrummet där man kan fortsätta spela tillsammans med frugan och allmänt umgås istället för att sitta framför en dator själv. Med game pass ultimate ändrades allt och när man får det för ca 40kr/mån är det bara tacka och ta emot!

Softmodda den så har du tillgång att köra gamla klassiker. Nuförtiden krävs det nog enbart ett SD-kort.

Skrivet av Rydell1986:

De har ju redan släppt ett demo som visade att spelet är skit så vet inte vad tjänar på att inte låta recensenter ta del av spelet

Sälja till ovetande?

Tunic

Skrivet av Morti:

Uppvärmning är 80% av vår elkostnad med eluppvärmd hus. Bytte ut alla element mot wifi element som går att sätta på schema och se hur mkt varje element drar. Sen sänkte vi temperaturen på övervåningen till 15 grader då vi mest är på nedervåningen ändå. På nedervåningen har vi en värmepump som jobbar sen element på ~18 grader. Värmepumpen står på 23 grader och gör 95% av jobbet. Blev väldigt mkt mindre elförbrukning

November detta året låg huset på 1000kwh under november jämfört med 1700kwh året innan. Märkte även att varmluften från undervåningen stiger och håller det över 15 grader på övervåningen så dom elementen drar nästa aldrig el

Får se om det håller lika lågt jan-feb som brukar ha högst förbrukning

Oktober och november 2022 var betydligt varmare än 2021

Super Mario Bros 3 vinner alla dagar i veckan.

Det var så otroligt nyskapande med bl.a. detaljrikedom, världar, warp, både horisontell- och vertikal scroll på samma bana. Det var ett spel låååångt före sin tid och jag vill påstå att det är ett mästerverk som influerat de flesta genrer efter sitt släpp.
Bara det att du kan spela det idag utan att känna att spelet är helt föråldrat är något väldigt unikt. Jämför det med t.ex. Ocarina of Time som visserligen var bra när det kom men kontrollen och grafiken nu känns utdaterat.

A link to the Past är i princip en upphottad version av The Legend of Zelda. Inte direkt jättenyskapande på det sättet.

SMB3 är peak NES och Miyamoto

Riktpris?

Skrivet av kebbe:

Kan slå ett slag för Dior Homme Parfum över den vanligare Dior Homme Intense.

Homme Intense är definitivt min favorit sedan några år tillbaka

Nu fattas ju bara en biltemakööörrrv i spelet på nåt sätt så är det ett givet köp oavsett pris!

Ser så ofattbart tråkigt och dött ut. Det känns inte som Sonic, mer som ett trött reskinnat ubisoft-spel.
0/7

När jag ska sortera står det "Mest recensioner". Men borde det inte stå "Flest recensioner"?

Skrivet av Molotov:

Finns väll ingen på FZ som kommer köpa en Volvo

Jaså? Vad baserar du detta på?

Bilden är det vackraste jag sett.

Super Mario Bros 3 (släpptes i Sverige 1991). En total "game changer". Vinnare trots spel som Half-Life, Duke Nukem 3D, Quake, Dune mfl.