Inlägg av CliQue-SinneD

Inlägg som CliQue-SinneD har skrivit i forumet

Elder Scrolls är fantasy. Finns massor på det temat. Fallout känns mer originellt. Ser ingen mening med att göra serie av Elder Scrolls.

Har varit totalt ointressant sedan dag 1. Modern warfare är så tråkigt. Gör 2142 igen ordentlig framtid, ge oss titanmode.

Skönt att se att det faktiskt finns företag som bryr sig om de anställda. Det är folks liv man direkt påverkar vid en uppsägning och att göra det enbart för att glädja aktieägare... Grisigt.

Detta har behövt granskas sedan lääänge bra att det äntligen tas upp så att även folk utanför gaming ser vad fan det är som pågår.

Bra av Yacine att öppet vara så kritisk till det!

Edit* Och Heaton kan dra åt helvete! Mår illa över att jag var med och stöttade hans medverkan i mästarnas mästare.

I rent antal så lär ju svaret vara ja eftersom det är långt många fler som spelar nu än förr. När nu förr är?

I procentuell andel - ingen aning.

Skrivet av N3gn4v:

Jag har cirka 1600 timmar och Battlefield 5 är det värsta jag har upplevt med fuskare än i något tidigare BF spel.

EA i ett nötskal kommer nu på och inser problemen.

EA jag ger två mitten fingerar till er.

Ja verkligen helt sjukt med fuskare på PC.

Spelar man på förmiddagen är det värst med alla fuskande asiater som av någon anledning ska förpesta europeiska servrar. 150+ ping är till 99% fuskare

Skrivet av Mortaigne:

Bör bli klar med Wolfenstein: The Old Blood när som helst nu så det blir till att hitta något nytt i backloggen till resten av helgen. Oklart vad det blir...

Vad tycker du om The old blood?

Fick feels när Tomas sa att han spelar wolfenstein the new colossus så kör igenom the new order för typ 4e gången i ordningen. Älskar settingen och gunplay.

Har spelat trilogin 4 gånger. Älskar den. Dock inte kört någon dlc. Ska nog skaffa legendary edition någon dag. Aldrig känt något sug efter andromeda men ska nog ta mig an det någon gång också.

Röstade battlefield 2. 2500h I det. Där räknades dessutom bara tiden som du var vid liv på servern. När du låg nere och väntade på revive eller helt död och valde spawnpunkt så räknades inte tiden. Så vet inte hur länge man HR haft spelet igång så att säga.

Skrivet av lonian:

Har inte spelat 1942 eller del 2 men gillar starkt Battlefield 4.

Hehehe 4an var helt trasigt vid release. Skaffade det på releasedagen för skulle på lan samma dag där det var huvudspelet. Kraschade för samtliga stup i kvarten, fick man vara kvar rundan ut hade man tur. Tog ett bra tag innan de fick ordning på det och då hade jag ruttnat på skiten för länge sen och gått vidare.

Tycker det är väldigt bra. Bra sidequests också. Men kommer ihåg att det tog slut väldigt abrupt tyvärr. Som nämnt ovan blev jag också ledsen att det tog slut.

Skrivet av dTexN:

Jo, kan hålla med om att det var endast några få kartor som fungerade bra med 64p.
De övriga kartorna var riktigt bra nere vid 24/32p istället, just för att det blev för plottrigt annars.

Förutom det gillade jag gunplayen och det högre tempot efter några år med cod 4 och mw2

Håller med, då funkade de bra!

Skrivet av dTexN:

Jag nuddade bara 1942/vietnam i offlineläget.

BF2 är det jag spenderat mest timmar med online.
2142 var najs för titan-mode. Som en utveckling av gamla conquest med mer syfte.

BC2 förstår jag är inkörsporten för många till serien. Men för de som kommer från tidigare BF så var det en liten avstickare och delvis besvikelse, inte den uppföljaren vi väntade på. Men bra för vad det var.
BF3 var den stora uppföljaren till BF2. Här peakade allt.
Sen gick det utför. Tack.

Problemet med bf3, som började redan i bc2, var att man komprimerade kartorna för mycket i förhållande till antalet spelare. För få flaggpunkter som låg för tätt ihop. Man ville ha en del av cod-kakan och gick vilse i jakten.

Skrivet av conthox:

För mig är det svårt att välja då dom förtjänar förstaplats av olika anledningar. 1942 för att det var så coolt när det kom och hade nog bäst känsla, möjligen för att mycket var nytt. Men 2:an för att det var ett mycket bättre spel totalt sätt, bättre vapen, kartor, levelsystem, klasser med mera.

Du har rätt. Jag är från landet i Skåne, tog ett tag för oss att få ordentligt internet, plus att jag började med PC-gaming där i krokarna men minns att vi körde det på små lan typ 4 Pers mot botar. Jäkligt kul var det dock men inte den kompletta upplevelsen direkt.

Bf2 började jag först offline, fick bredband först 2006,men minns fortfarande när jag startade spelet och var online, klickade multiplayer och musiken, server browsern, där man ser utmärkelser, medaljer osv. Wow wow wow. Sen var jag fast i det spelet i 6-7 år, bra timing med att jag började på högskola också så mycket fritid för spel hehe.

Så därför jag håller bf2 högre 1942.

Vill även slå ett slag för 2142 som var i princip lika bra som bf2 men kom för tätt inpå. Titanmode var sjukt kul.

Oj! Både battlefield 1942 och 2 på top 5.

Håller 2an högst i serien och kommer nog aldrig toppas.

Väntar med att kommentera bad company 2 innan jag sett top 10. Men om ni tycker det är peaken på battlefieldserien.... Yikes.

Förväntar mig battlefield 2 någonstans på listan!

Skrivet av Augustus:

Titanfall 2 är ett av mina absoluta favoritspel och så galet underskattat. Håller tummarna för att arvet lever vidare. Jag har spelat det från och till sedan det släpptes och har det installerat.

Samma här! Lirat sjukt mycket mp i ett par år efter release, ligger fortfarande installerat.

Omg ge mig titanfall 3 snälla!

Behöver ny dator först bara.... Doh