Inlägg av Andy Hexagon

Inlägg som Andy Hexagon har skrivit i forumet

Läser andra recensioner och dom nämner det är väldigt buggigt... suck.

Det blir PC för min del, på en 21:9 ultrawide (34-tum) 144hz skärm med RTX 2080 ti. Hoppas i alla fall på 60fps på max grafikinställningar med RTX High, men tror jag kommer få dra ned en inställning eller två för att uppnå den frameraten.

Skrivet av e3henri:

Lite sent svar, men det blev en LG OLED65CX!

Vet inte om det har varit så ett tag nu, men man kan köpa/boka Xbox Series X på Inet. Lade en beställning tidigare idag, men där finns inget leveransdatum för tillfället.

Skrivet av P2daO:

Ni som beställde vid 12-tiden och har fått era konsoler, betalade ni med kort eller tog det på faktura?

Betalade med Swish.

Skrivet av heady89:

Samma sits här, dags för ny TV i veckan, har du spanat in något speciellt ? Och så måste man springa och köpa spel också

Lite sugen på denna om den kommer på 'sale':
https://www.elgiganten.se/product/tv-bild/tv/153457/sony-55-x...

Har kollat in LG OLED55CX, men blev lite intresserad av den du länkade. Är det en 120hz TV?

Uppdatering! Beställde vid 12-snåret den 19/11 på Elgiganten och konsolen kom idag! Fick springa in på min lokala Elgiganten och köpa några spel efter jag hade hämtat paketet hos mitt ombud, hade helt glömt bort det i paniken när man spammade F5 på EGs hemsida i torsdags, haha. Nu ska jag bara införskaffa mig en 4K TV senare i veckan and I'm all good to go for next-gen!

Beställde vid 12-tiden på release-dagen, senaste uppdatering från Bring är från kl. 17 idag: "Sändningen har levererats till terminal och skickats vidare." It's on its way, boys!

Beställde PlayStation 5 (Standard Edition) igår på EG kl. 12:12 (betalade direkt med Swish). Fick sms/mail från Bring kl. 07 imorse att mitt paket håller på att förberedas för leverans. Kontaktade Bring via chatt för några timmar sedan och dom sa då att mitt paket inte hade lämnat Elgigantens lagervaruhus än. Så mitt PS5 kommer förmodligen nästa vecka eller i början på december om dom nu sitter och håller på mitt paket av någon anledning.

Skrivet av Ledkung:

Kan du hjälpa mig att få en ps5 disc version. Skulle betala 3 gånger men utslängd grå k app efter 😂

Det går inte att beställa mer, det är helt slut i lagret.

Skrivet av Shamanfox:

Tror Godfall är tidsbegränsad exklusiv till Ps5 innan den släpps på Epic Store på PC.

Man kan köpa och spela Godfall på PC via EGS sedan 12 november.

Så nu när de flesta av oss som har skrivit i den här tråden har fått tag på ett PlayStation 5, vilka exklusiva spel finns där? Dom jag kommer på är:

Demon's Souls
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Sackboy: A Big Adventure

Skrivet av CChild:

Står inget datum alls på mitt Mail eller på min sida på EG, står som reserverad men man undrar ju när man får den. Vet inte om jag ska ringa ner deras kundtjänst för detta även om man är nyfiken

Pratade med Elgigantens kundtjänst vid två tillfällen idag. Antingen får du din konsol imorgon, nästa vecka eller i början på december.

Skrivet av Tom76:

Sneglar också på den eller ev. en C9 55 om den dyker upp på EG igen.

Vet du om C9 stödjer 120hz?

Skrivet av Jojkenstein:

Ja, jag undrar precis samma sak 😃

Just nu tittar jag på LG OLED55CX6LA:

https://www.netonnet.se/art/ljud-bild/tv/oled/lg-oled55cx6la/...

Får se om NetOnNet eller någon annan ÅF sänker priset på Black Friday.

Skrivet av rednaluh:

Någon annan som fortfarande har "under behandling" som orderstatus på EG? Fick bekräftelsemejlet 12:11. Några vänner som bokade några minuter senare har "reserverad".

Tror det kan bero på vilket betalsätt man använde. Jag valde att betala med Swish och min order gick från Under behandling till Reserverad rätt så snabbt.

Fick lite siffror från Elgigantens kundtjänst. Vid 9-tiden imorse fick dom in lite över 3000 beställningar och vid 12-tiden ca. 1500 beställningar. Frågade angående vad det menades med om ens orderstatus var reserverad, fick då till svar att beställningen hade gått genom, skulle skickas idag och möjligtvis få sin konsol imorgon eller nästa vecka.

Ska ringa Elgigantens kundtjänst igen och se vad jag får för svar denna gång. Stay tuned!

Skrivet av Vennersten:

Tjenare allesammans,

Varit medlem ett tag, mena ldrig skrivit men dagen som denna tänkte jag dela med mig lite info.

Jag lyckades knepa en kl 12:00 men så står det "under behandling".

Ringde till EG för mer info och han jag pratade med sa följande.

Står det "under behandling" så har beställningen gått igenom och väntas på att skickas ut. Har man tur så kan den skickas ut redan idag, annars blir det imorgon. De som lyckades få en kl 09:00 kommer få sina skickade idag. Kolli nummer kommer senare uppdateras i ordern så fort den är skickad med leverantören.

Hoppas detta meddelande taggar till vissa
Trevlig vecka!

Ungefär samma information jag fick, frågade dock aldrig om orderstatus. Min gick från Under behandling till Reserverad rätt så snabbt efter jag lade min beställning vid 12-tiden.